KAO Bioré Sleeping Moisture Eye Pack – naamiolaput yöksi silmänalusille?

*Sis. mainoslinkkejä

Kuten olen jo pariin otteeseen blogissani viimeaikoina maininnut, on silmänympärysihoni saanut viimeaikoina osaksen aivan erityistä hellintää tiedostettuani, että näin kolmekymmentä vuotta täytettyäni on varsinkin silmänympärysihollani enää edessään ihan vain pelkkää alamäkeä.

Teen kuitenkin parhaani loiventaakseni sitä ja paitsi että minulla on käytössä tietysti ravitseva silmänympörysvoide ja kirkastava silmänympärysseerumi, ovat silmänympärykseni saaneet nauttia myös ihanista kangasnaamioista ja niistä juuri hehkuttamistani hydrogeelilapuista, jotka kaikki ovat kosteuttaneet ihoani niin hyvin, että se on suorastaan palannut jo ajassa hieman taaksepäin.

 Bioré Sleeping Moisture Eye Pack

Koska erilaiset silmänympärysnaamiot ovat varsinkin tuntuneet minun jutultani, lähdin laajentamaan kokeilujani taas hieman uudentyyppisiin tuotteisiin. Satuin nimittäin bongaamaan netistä naamiolaput, jotka jätetään vaikuttamaan silmänympärysiholle koko yöksi!

 Bioré Sleeping Moisture Eye Pack

Minä olen juuri se tyyppi, joka innostuu tällaisista jutuista. Koska monet silmänympärysnaamiot ovat tehneet taikojaan jo parissakymmenessä minuutissa, kuulosti naamiolappujen muhittelu iholla koko yön ajan aivan mielettömän mahtavalta jutulta, jota piti heti saada kokeilla.

 Bioré Sleeping Moisture Eye Pack

Tilasin eBaysta supersuosituista mustapäälapuistaan tunnetun japanilaisen Bioré-merkin Sleeping Moisture Eye Pack* -nimelle kääntyvät naamiolaput, joita voidaan käyttää paitsi silmänympäryksillä myös suun ja nenän välisillä nasolabial-juonteilla, jotka saattavat korostus ihon kuivuessa.

(Bioré kuuluu muuten suuren Kao-konsernin omistukseen, jonka alaisuudessa ovat myös mm. Kanebo, John Frieda ja Goldwell.)

 Bioré Sleeping Moisture Eye Pack

Pakkaus sisälsi seitsemän paria naamiolappuja, joiden toinen puoli oli pehmeää kangasta ja toinen puoli geelimäistä hyytelöä, joka kiinnittyi iholle kuin hellävarainen tarra. Lappujen annetaan vaikuttaa iholla vähintään tunti, mutta paras vaikutus syntyy, kun  ne jätetään iholle koko yöksi eli 7-8 tunniksi.

 Bioré Sleeping Moisture Eye Pack

Lappujen luvataan syväkosteuttavan ihoa ja tekevän siitä sen ansiosta täyteläisemmän ja sileämmän näköisen.

Olin aivan innoissani näistä lapuista ja ne lähtivätkin kokeiluun heti samana iltana kun olin päässyt niihin käsiksi. Asetin melko napakan oloisesti liimautuvat laput silmänalusilleni ja aloin valmistautua unipuuhiin.

 Bioré Sleeping Moisture Eye Pack

Minä olen se tyyppi, joka on yleensä valmis vähän kärsimään kauneuden vuoksi ja varsinkin blogikokeilujen eteen. Näiden lappujen kanssa stoppi tuntui kuitenkin tulevan vastaan nopeasti.

Ensinnäkin laput olivat ihan suoraan sanottuna epämukavat. Pehmeydestään huolimatta ne tuntuivat kutittelevan ja jopa hieman pistelevän alaluomiani aina asentoni muuttuessa ja silmieni liikkuessa. Niiden kanssa ei todellakaan tuntunut mukavalta eikä niiden olemassaoloa voinut olla tiedostamatta. Epäilin jopa, pystyisinkö edes nukkumaan niiden kanssa, mutta päätin yrittää vaikka väkisin takoa unta kallooni tai edes pyöriä koko yön hereillä voidakseni todeta, että laput eivät olleet kiva juttu.

 Bioré Sleeping Moisture Eye Pack

Nukahdin kuitenkin lopulta ja koska olen varsin sikeästi nukkuvaa sorttia, eivät laput enää sen jälkeen häirinneet untani. En pyöri nukkuessani liiemmin, joten laput olivat aamulla edelleen melko hyvin kiinnittyneinä paikoilleen, mutta pientä irtoamista oli kuitenkin tapahtunut niiden reunoilta.

Laput oli vaivatonta vetää iholta irti ja ihoni tuntui kevyen kosteutetulta, mutta ei yhtään niin kosteutetulta kuin miltä se noraalisti tuntuu käytettyäni iltaisin hydrogeelilappujani ja niiden jälkeen vielä silmänympärysseerumia ja silmänympärysvoidetta.

 Bioré Sleeping Moisture Eye Pack

Laput olivat siitä mielenkiintoiset, etteivät ne olleet levittäessä ollenkaan seerumimaisen kosteat eivätkä ne kuivuneet missään vaiheessa koviksi. Voin nimittäin paljastaa, että nämä tämän postauksen kuvat on lavastettu käyttäen yli pari vuorokautta aiemmin iholtani poistettuja lappuja, jotka tuntuivat edelleen ihan yhtä pehmeiltä ja geelipinnaltaan iholle vaivatta nappaavan tahmaisilta…

Naamiolappuja oli hauska kokeilla, mutta en lähde valehtelemaan, että missään tapauksessa suosittelisin niitä kenellekään. Ihan kaikesta erikoisesta minäkään en siis heti innostu, vaikka alun perin viehätyinkin ajatuksesta, että voisin muhitella silmänympärysnaamioita ihollani koko yön.

Jos naamiolaput siitä huolimatta houkuttelevat (itse olen ainakin sitä tyyppiä, joka ei voi koskaan uskoa muiden mielipiteitä ja tahtoo siksi kokeilla kaiken omalla ihollaan), löytyy niiden jälleenmyyjiä eBaysta täältä.*

 Bioré Sleeping Moisture Eye Pack

Miltä silmänympärysiholla yön yli vaikuttavat naamiolaput teistä ajatuksena  kuulostavat?

8 kommenttia artikkeliin ”KAO Bioré Sleeping Moisture Eye Pack – naamiolaput yöksi silmänalusille?”

 1. Entäs jos jättäisi paremmin toimivat laput pidemmäksi aikaa iholle? Jos ei nyt koko yöksi (toisaalta miksei?), niin muutamaksi tunniksi.

  • Paremmin toimivat hydrogeelilaput alkavat kuivua noin reilun puolen tunnin jälkeen, minkä vuoksi niitä ei kannata muhitella iholla kauheasti pidempään. (Niiden kanssa pätee sama kuin kangasnaamioidenkin kanssa, eli jos ne jättää iholle niiden kuivuessa voikin käydä niin, että ne alkavat imemään iholta puolestaan kosteutta itseensä.) Joku tosin kyllä varmasti keksii vielä jotain mukavampaa, joka ei kuivu! 😀

 2. sorry, nyt ei liity mitenkään aiheeseen.
  Bongasin linnunsiemenostoksilla halpismarketissa Lorealin mulle uusiin tuotteisiin.
  Rare Flowers voio tuota kutsua sarjaksi?

  Ostin edullisimman tuotteen: Cleansing Gel (alle5€/150ml) tuubi lähti mukaan, kun etsin kevyenmeikin ja ripsarin poistavaa tuotetta. Toimihyvin mulla.
  Oli erilaisia puhdistusaineita neljää erilaista, sit oli jotain kosteutustuotteita, joita en ostanut ja joita en löytänyt netistä. Vihreä lasiputkilopullopumpulla ja fluidivoide oli tyrkyllä…tarvii kai haea uudella reissulla….

  Googlailin ja hyvin vähän löytyi sarjasta tietoa. Tosta fluidista voiteesta en löytänyt mitään. Samassa pahviständissäoli rare flower putsareiden kanssa…

  Tulit googlailun jälkeen mieleen, keltä kysyä näistä (ei oo luontaistuotteita, niin en kysy karkkipäivän Sannilta).

  🙂

  • Joo, nuo ovat kyllä vaikuttaneet kiinnostavilta, täytyy itsekin tutustua niihin tarkemmin. Pari tuotetta varsinkin huokutteli kovasti. 🙂

 3. L’Oréal Paris Hydra Genius 70ml kosteuttava hoitoneste kasvoille normaalille ja kuivalle iholle

  Näitä oli ne mun kosteusvoiteeni…löysin kun googletin lisää.

  Pidän kiinnostavina ja toivon näiden käsittelyä. Ovat maaseudullakin saatavilla ja edullisia.
  Varmaan kokeilen ilman postauksiakin, mutta olisi kiva kuulla muiden vertauksia muihin tuotteisiin. Ehkä sit uskallan laittaa koreakosmetilausta eteenpäin 🙂

  • Joo, tämä on kiinnostanut itseänikin jo etukäteen! Kiitos, että muistutit tuotteesta, koitan ottaa tutkittavaksi pian! 🙂

 4. Kerrothan, kiltti, tarkemmin siitä ihmeellisen näköisestä tyynystä, joka vilahti Instassa? En kerennyt kuunnella sitä storya ja harmittaa. 🙁

  • Joo, lupaan laittaa raporttia kun saan jonkun aikaa nukuttua sillä ja tulee vähän mielipiteitä muodostettua! 🙂 Kyseessä on siis tämä Nurse Jamie Beauty Bear Age Delay Pillow.

Kommentointi on suljettu.