Rakkautta ensinuuhkaisulla – Too Faced White Chocolate Chip

*Sis. mainoslinkin

Tein vähän aikaa sitten melko spontaanin ostoksen, kun silmiini sattui Tukholman Sephorassa aivan minun tyyliseni luomiväripaletti.

Too Faced White Chocolate Chip

Muistin kyllä kuulleeni jonkun maininneen jotain Too Faced White Chocolate Chip -luomiväripaletista, mutta en ollut tiennyt tarvitsevani sitä ennen kuin sormeni, katseeni sekä nenäni kohtasivat sen. Paletti oli nimittäin aivan täydellisesti minua!

Too Faced White Chocolate Chip

Valkosuklaalevyltä sekä näyttävä että tuoksuva (!!!) luomiväripaletti ei ensinnäkään ollu kovin kallis. Vain hieman alle 20 euroa maksanut paletti sisälsi 11 luomivärisävyä, joiden sävymaailma oli aivan tyyliini sopiva. Kevyitä nudesävyjä sisältäneen paletin avulla syntyy runsaasti minun makuuni olevia kepeitä silmämeikkejä, jotka näyttävät varmasti muiden mielestä keskenään lähes samanlaisilta, mutta ovat silti täysin makuuni.

Too Faced White Chocolate Chip

Sekä helmiäishohtoisia että mattaisia sävyjä yhdistävässä paletissa oli itseasiassa ainoastaan yksi tumma sävy, eli musta glitterisävy, jolle minulla ei ole käyttöä muuten kuin ripsirajassa rajaussävynä.

Paletti ei vain tuoksunut valkosuklaalle, vaan se itseasiassa myös sisälsi kakaopuuteria ja vanilliinia!

Too Faced White Chocolate Chip

Sanoisinkin tätä palettia aivan täydelliseksi keijukaismeikkipaletiksi, sillä tällä syntyy juuri sellaisia kevyitä ja hempeitä silmämeikkejä, joista itse arjessa eniten tykkään. Sävyissä on ihan mukavasti pigmenttiä, mutta ne ovat silti kevyitä ja häivyttyvät vaivatta, joten paletti sopii aloittelevammallekin meikkaajalle.

Too Faced White Chocolate Chip

Itse tykkään erityisesti siitä, etteivät paletin napit ole kovin isoja. Paletti sisältää nimittäin 10 vain 0.5 g kokoista sävyä ja yhden 1.5 g kokoisen nudebeigen sävyn. Minulle pienet napit sopivat paremmin kuin hyvin, sillä en muutenkaan meinaa koskaan ehtiä käyttää luomivärejäni loppuun.

*Too Faced -meikkejä voi tilata verkosta brittiläisestä Cult Beauty -verkkokaupasta täältä.

Too Faced White Chocolate Chip

Onko joku muu hankkinut itselleen tämän valkosuklaisen meikki-ihanuuden?

9 kommenttia artikkeliin ”Rakkautta ensinuuhkaisulla – Too Faced White Chocolate Chip”

 1. Näyttää sellaiselta, että ostaisin, jos mustan glitterin sijassa olisi tummanruskea mattaluomiväri rajauksia varten. Muuten aika täydellinen. 🙂

  Voisiko Eleveniin harkita sellaista, että voisi syöttää sähköpostiosoitteensa ja saisi siihen sitten ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa? Ärsyttävää aina käydä tsekkailemassa, onko jo tullut.

  • Meillä on itseasiassa tuo systeemi käytössä, mutta meidän ei ole vielä ollut mahdollisuutta aktivoida sitä kaikille tuotteille. 🙂 Tästä voi kurkata miltä näyttää, mutta kyseessä on siis tosiaan tuollainen ”odotuslistalle” lisääminen ja sähköpostiin saa sitten ilmoituksen, kun tuotteita on saatavilla.

   Jos kyse on jostain tietystä merkistä, jolle tuo pitäisi erityisesti saada käyttöön niin kerro ihmeessä ja yritän saada hoidettua, että saadaan ilmoitusmahdollisuus siihenkin. 🙂

    • Pyydän heti maanantaina kollegalta, että saadaan Skin79-tuotteille tuo vahti myös päälle. Pitäisi onnistua ja moni varmasti kaipaa sitä! 🙂 Viimeinen kappale on näköjään myyty viime lauantaina, mutta odotamme uutta erää saapuvaksi ensiviikon aikana ja toivottavasti jo heti alkuviikosta. Jos tilaat kokeiluun niin kuulisin todella mielelläni siitä kokemuksia, kiinnostanut nimittäin itseänikin kovasti! 🙂

 2. Ostin tän Barcelonasta, mutta en oo vielä ehtinyt kokeilla! Niin ja siis täähän on tosiaan mini-versio, eikös tästä oo ihan täyskokokin olemassa? Nää TF:n luomiväripaletit on kyllä mun heikkous!

  Kiitos vielä shoppailuseurasta! <3

 3. Ei liity aiheeseen mutta onko sulla suositella hyvää putsaria (saa olla ihan joku perus, vedellä huuhdeltava) Korean markkinoilta jonka vois esim ebaysta tilata? 🙂 Tilasin aiemmin jo Etude Housen baking powderin mutta joku muu olis vielä hakusessa!

 4. Ihana! Toodella hempeät sävyt lukuunottamattta glittermustaa, tommoselle voisi olla käyttöä meikäläisellä 🙂 Sopivasti postausta lukiessa syönkin valkosuklaata… 😀

Kommentointi on suljettu.