Testissä L’Oréal Paris False Lash Superstar XFiber Mascara

*Sis. mainoslinkin

Uusien ripsivärien kokeilu on lempparipuuhaani, sillä näyttävät ripset ovat omassa meikissäni must have -juttu, josta en tahdo tinkiä. Uuden, entistäkin paremman ripsivärin löytäminen on tietysti ikuisuusprojekti markkinoiden työntäessä myyntiin jatkuvasti uusia innovaatioita, mutta kokeilen kaikkea aina innolla.

Loreal Paris False Lash Superstar XFiber Mascara

Viimeisimpiä kokeilujani oli L’Oréal Paris False Lash Superstar XFiber Mascara, jonka sain merkiltä blogikokeiluun. Uusi kaksipäinen ripsiväri lupasi ripsille äärimmäistä volyymia, pituutta ja kohotusta, jotka kaikki kuulostavat minulle oikein hyvin sopivilta jutuilta.

Loreal Paris False Lash Superstar XFiber Mascara

False Lash Superstar XFiber -ripsivärin ensimmäinen vaihe on musta ripsiväri, joka kulkee pohjustajan nimellä. Tiimalasimaisesti keskeltä kapenevalla harjalla saa levitettyä ripsiin tarkasti väriä ja se erottelee ripset hyvin. Pohjustussävy teki siistiä lopputulosta ja moni olisi varmasti jo tyytyväinen siihenkin. Se ei itsessään vielä antanut runsasta volyymia, mutta sen ideana olikin vain olla pohjustustuote, jonka ansiosta itse varsinainen ripsiväri pääsee tekemään näyttävän lopputuloksen.

Loreal Paris False Lash Superstar XFiber Mascara

Minusta oli ihanaa, että ripsivärissä oli kerrankin musta pohjustaja! Mikä juttu se oikein on, että ripsivärinpohjustajan on aina pitänyt olla valkoista kun se voisi jo valmiiksi olla mustaa? Silloin ei ainakaan tarvitsisi pelätä valkoisen massan vilahtelevan mustan ripsivärin alta.

Loreal Paris False Lash Superstar XFiber Mascara

Maskaran kakkoksvaihe oli itse ripsiväri, jonka voidemaisen koostumuksen sekaan oli lisätty ripsiä pidentäviä kuituja. Ripsivärin harja oli kevyesti kaartuva, mikä puolestaan auttaa kohottamaan ripsiä. Tässä uudessa XFiber-versiossa on kuulemma 20 kertaa enemmän kuituja kuin vanhassa Superstar-ripsivärissä, minkä ansiosta lopputuloksesta tulee entistä näyttävämpi.

Loreal Paris False Lash Superstar XFiber Mascara
Vasemmalla ripset ilman ripsiväriä. Keskellä ripset pelkän pohjustustuotteen kanssa. Oikealla ripset pohjustustuotteen ja ripsivärin kanssa.

Ripsiväri antoi ripsilleni luonnollisen näköistä tuuheutta ja pituutta. Ripsiin ei tullut massaa mitenkään ihan älyttömästi, minkä ansiosta ne jäivät mukavan erotelluiksi. Ripsivärin pienet kuidut asettuivat ripsiini nätisti eikä lopputuloksesta tullut suttuista, kuten joidenkin kuituripsivärien kanssa saattaa käydä.

Minulla on usein ongelmia kuituripsivärien käyttömukavuuden kanssa, sillä monien niistä kuidut varisevat päivän aikana ja tuntuvat sitten silmissä roskina. Tämän kanssa varisemista ei kuitenkaan ole koskaan tapahtunut, eli ripsiväriä on ollut siksi mukavaa käyttää.

Loreal Paris False Lash Superstar XFiber Mascara

En taivuttanut ripsiäni ennen ripsivärin laittoa, joten kaikki lisäkaarevuus on ripsivärin itsensä ansiosta. Se tosiaan siis myös kohotti ripsiä mukavasti katsetta avaten.

Ripset jäivät ripsivärin jäljiltä melko jäykän ja kovan tuntuiksi, mikä varmasti auttaa lukitsemaan kuidut ja kaarevuuden, mutta samalla se myös tarkoittaa, että kaikki haluttu näyttävyys on rakennettava ripsiin samantien. Levitän itse kakkosvaiheen kuituripsivärin pohjustustuotteen ollessa vielä hieman kostea, jotta kuidut nappaavat ripsiin varmasti kiinni. L’Oréalin kotisivujen mukaan ripsiin saa lisää näyttävyyttä, kun niihin lisää toisen kerroksen nimenomaan kuitumassaa.

Loreal Paris False Lash Superstar XFiber Mascara

Pidin lopputuloksesta, sillä ripsiväri todellakin antoi ripsille hyvin pituutta ja lopputulos näytti kuituripsiväriksi varsin siistiltä. Tykkään kuitenkin itse erittäin tuuheista ripsistä, joten ripsistä ei tullut ihan tarpeeksi paksuja omaan makuuni, mutta luonnollisempaa tuuhennusta ja pidennystä kaipaavalle voin ehdottomasti suositella tätä maskaraa.

(Oma tämänhetkinen ripsivärisuosikkini on ehdottomasti Too Faced Better Than Sex Mascara, joka tekee ripsistäni todella tuuheat, mutta silti hyvin tarkasti erotellut.)

false-lash-superstar-8-1024x768

Jos uutta ripsiväriä vertaa L’Oréalin aiempaan False Lash Superstar -ripsiväriin, oli suurimpana erona nimenomaan se, että vanhassa versiossa on valkoinen pohjustussävy ja että uusi versio sisältää lisää näyttävyyttä tuovia kuituja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uusi ripsiväri tekikin intensiivisempää ja runsaampaa jälkeä kuin aiempi versio, josta voi lukea esittelyni täältä. Vanhan version luoma lopputulos näyttikin lähinnä samalta kuin miltä ripseni näyttivät uuden ripsivärin pelkän pohjustustuotteen levityksen jälkeen.

*L’Oréal Paris False Lash Superstar XFiber Mascara löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Loreal Paris False Lash Superstar XFiber Mascara

Tykkäättekö käyttää kaksivaiheisia ripsivärejä vai pitääkö lopputuloksen syntyä yhdellä tuotteella?

6 kommenttia artikkeliin ”Testissä L’Oréal Paris False Lash Superstar XFiber Mascara”

 1. Oon niin monesti miettiny tuota valkosta pohjustajaa. Ainoa kerta, kun se on kiva, on kun haluaa käyttää värimaskaraa ja omaa itse jo aika tummat ripset. Itse en erityisemmin ole näistä kaksivaiheisita välittänyt. Minulle riittää normimaskarat, mutta Too Facedia mielelläni kokeilisin, kun näyttää yhdellä aineella saavan aikaan niin paljon!

  • Niinpä, värillisten ripsivärien alla mahtavaa kun saa niihin lisää potkua käyttämällä valkoisen massan päällä, mutta muuten kaipaan kyllä mielummin mustaa pohjustajaa. 🙂

 2. Tää oli kiva vinkki. Itse kaipaan nimenomaan taivutusten pysyvyyttä ja pituutta, normituuheus yleensä riittää itselleni. Näitä kaksiosaisia en ole koskaan kokeillut, kun jotenkin ei ole se valkoinen väri houkutellut yhtään.

  • Joo, tämä tekee sellaista perushyvää tuuheutusta ripsiin ja mukavaa tosiaan, ettei ole valkoista pohjustajaa. 🙂

 3. Minakin olen ripsarifriikki, sen lisaksi etta olen tuoksufriikki.:)
  Olen juuri loytanyt Essencen luultavasti uusimmat ripsarit ja wau! Hinta/laatusuhde erinomainen!
  Minulla kun on lyhyet, harvat ja suorat ripset, etsin aina sita parasta. Olen aloittanut The False Lashes Mascaralla, valkoinen-musta-persikanvarinen pakkaus ja kunhan tama on loppu, jatkan samannimisella, joka lupaa extreme volume & curl -efektia. Pakkaus on muuten sama, mutta persikanvarin sijaan on pinkkia.
  Pysyy hyvin, kaksi kerrosta riittaa ja on helppo puhdistaa. Kappalehinta jotain kolme euroa!

  Valkoinen pohjustaja on ainakin mustan ripsarin kanssa tyhma keksinto. Joskus ostin sellaisen ja kayttamatta jai, oli aina epavarma olo, pilkistaako jostain valkoista…

Kommentointi on suljettu.