YSL Mascara Vinyl Couture – I love the package!

Olen aivan innoissani eräästä tuoteuutuudesta, joka ilmestyy kauppojen hyllyille myöhemmin keväällä (käsittääkseni toukokuussa tarkemmin sanottuna).

YSL Vinyl Couture Mascara

YSL:n uusi Mascara Vinyl Couture -ripsiväri on yhdeksässä eri värisävyssä saapuva vinyylimaskara, jonka sävyt ovat kuulemma kaikki ennennäkemättömän runsaspigmenttisiä. Käsittääkseni kokoelma sisältää seitsemän värimaskaraa ja kaksi glitteristä top coat -maskaraa ja eipä tuolle sävyjen kirjolle voi kuin huokailla! Runsaan sävyvalikoiman lisäksi ripsiväreillä on tarjota myös hoitotehoja, sillä ne sisältävät mm. argan-, manteli- saflori- ja risiiniöljyä.

YSL Vinyl Couture

Totuus on kuitenkin, että olen itse enemmän innoissani jostain muusta kuin sävyjen määrästä. Minun kieroutuneen mieleni ja häiriintyneen sydämeni valloittavat nimittäin ripsivärien tuotepakkaukset, jotka muistuttavat läpinäkyvine säiliöineen oikeastaan huulikiiltoja. Ripsiväri kun ei itsessään ole kovin esteettinen tuote, joten se naamioidaan yleensä läpinäkyvään ja esteettisyyttä lisäävään pakkaukseen, mutta näiden kanssa värin annetaan kerrankin näkyä. Niin pieni juttu, mutta silti iso! Eipä nimittäin ihan heti tule nopeasti ajateltuna mieleen toista ripsiväriä (hiusmaskaroita ja kulmageelejä kyllä), joka olisi pakattu läpinäkyvään hylsyyn!

ysl-mascara-vinyl-couture

YSL:llä on selkeästi ollut viime vuosina tavoitteena vedota enemmän nuorempiin kuluttajiin ja tuoda merkkiin särmää sekä asennetta. Sanoisinkin, että tässä tuotteessa sitä kyllä vaikuttaisi olevan!

Muita, jotka innostuivat sävyistä tai läpinäkyvästä hylsystä?

YSL Mascara Vinyl Couture -ripsiväri löytyy myynnistä täältä.*

 

6 kommenttia artikkeliin ”YSL Mascara Vinyl Couture – I love the package!”

 1. Hei Virve,
  olen seurannut blogiasi aivan sen alusta asti, nyt kommentoin ensimmäistä kertaa. Tosin kerran laivalla intouduin sinua kiittämään ja moikkaamaan siideripöllyissä, heh 😉 Olen 26 vuotias ja lähdössä toukokuun alussa Lontooseen. Olen valikoiva peruskosmetiikan kuluttaja ja rakastan hypistellä tuotteita, aivan kuten sinäkin. Toivoisinkin postausta Lontoon (kosmetiikka)shoppailumahdollisuuksista, joita Suomessa ei ole. Missä kannattaisi käydä ja mitä merkkejä kannattaisi hypistellä? Ihanaa kevään jatkoa Virve, älä lopeta bloggailua 🙂

  Vastaa
 2. Heh.. Ei muuten ole uus tuote 😀 Muistan omistaneeni moisen ..öö.. 90-luvulla. Vieläpä YSL:n version. Niin ne trendit vaan kiertää 😀

  Vastaa
  • Meinasin juuri tulla kommentoimaan melkein samaa. Siis että tuli vanha olo, koska mä muistan kun 80-luvulla? oli ainakin sinisiä ripsivärejä. Onneksi sentään itse olin silloin vielä liian nuori niitä käyttämään… Jotain äidin vanhaa vaaleansinistä ripsiväriä muistan testanneeni, saattoi se olla 90-luvullakin, enkä kyllä ymmärtänyt niiden olemassa oloa silloinkaan…

   Vastaa
 3. Hylsy on kyllä hieno, mutta mitäköhän valolle altistuminen tekee tuotteelle ja miltä tuo mahtaa näyttää tuotteen huvetessa?

  Vastaa

Jätä kommentti