Täsmätuote suurpiirteisille lakkailijoille

Olen jälleen päässyt töiden kautta olemaan täpinöissäni tuotteesta, joka ei varsinaisesti edes ole itselleni millään lailla tarpeellinen, mutta josta en malta olla teille hihkumatta sillä tiedän, että siitä voi olla apua monelle muulle.

Spotless

Meille tuli nimittäin elevenille myyntin Nail Partnerin Spotless, joka on ihan mielettömän kätevä tuote niille, joilla on vaikeuksia lakata kynnet ilman, että kynsinauhatkin saavat lakasta osansa. Näin jo jonkun aikaa sitten netissä ohimennen juttua tämän (tai jonkun muun vastaavan?) tuotteen käytöstä ja kiinnostuin kovasti. Jostain syystä unohdin kuitenkin koko jutun kunnes tuote pomppasi töissä yhtäkkiä pari päivää sitten eteeni.

Spotless

Kynsilakkapulloon pakattua näppärää tuotetta sivellään kynsinauhoille ennen kynsien lakkaamista, sen annetaan kuivua viitisen minuuttia ja kyneet lakataan tavalliseen tapaan ilman, että kynsinauhoille menevistä lakoista tarvitsee välittää.

Kun lakkaus on kuivunut, irrotetaan kynsinauhoja suojaava, kalvomainen tuote esimerkiksi pinsettien avulla ja lopputuloksena on kaunis ja siisti manikyyri. Aloe vera -pohjainen tuote ei sisällä lateksia, joten lateksiallergikotkin voivat käyttää sitä huoletta.

Tässä vielä pieni video, joka havainnollistaa tuotteen käyttöä:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=1dxFS80b0Us]

(Tämä on  kätevä tuote myös esimerkiksi sillä huonommalla lakkauskädellä lakkauksia tehdessä tai niille jopa hieman nuoremmillekin, jotka vasta harjoittelevat kynsien lakkausta.)

Lisää tietoa tuotteesta löytyy sen verkkosivuilta.

Spotless

Mitäs sanotte, voisiko Spotless tulla tarpeeseen? 

Kuvat: www.spotlessnails.se

10 kommenttia artikkeliin ”Täsmätuote suurpiirteisille lakkailijoille”

 1. Noi on takuulla pullottaneet Eri Keeperiä :)) Mä taidan kokeilla sillä, hehheh.

  • Haha, kerro toimiiko. En ole tutustunut Erikeeperin ainesosiin, eli en osaa sanoa, onko siinä jotain haitallista. 🙂

 2. Mua niin kiinnostaisi tämä. Mutta enemmänkin apuvälineeksi UV kovetettavan lakan käyttöön. 🙂

  Tiedätkö yhtään meneekö geelilakoissa käytettävät aineet näistä läpi, vai saisiko tällä suojausta allergian varalta? Kun sanotaan ettei lakkaa saisi päätyä yhtään iholle, ja tämä helpottaisi hommaa huomattavasti. Ellei sitten tosiaan käy niin, että allergisoivat yhdisteet kuitenkin humpsahtavat läpi vaikka väri jää suojan pinnalle.

  • Ei varmasti suojaa allergisoivilta aineilta, kyseessä tosiaan vain väriltä suojaava tuote. Uskoisin, että allergisoivat aineet kulkeutuvat varmasti kalvon läpi kuten veikkasitkin. :/

 3. Maailman kömpelöimpänä ja risaisimmilla kynsinauhoilla varustettuna totean että joo, mulle vaan 😀

 4. Täälläkin yksi lakkasottaaja. Mutta toisaalta, ite haluan lakata kynnet joskus aika nopsaa, eikä oo aikaa/kiinnostusta odottaa tuotteen kuivumista. Jos ostaisin, saattaisin sitä joskus ajan kanssa käyttää, mutta ehkä normaalikäytössä ei hirveästi. Sitten olen niillä sotku kynsillä. Vanupuikolla putsaa vähän reunoja niin menee ihan hyvin.

 5. Minulla on pari vastaavaa tuotetta ja ovat erityisen käteviä! Suojaavat ihoa esim. isoja mustia leimauksia tehdessä tai liukuvärjäilyssä. Ylempää kommenttia viitaten; en tiedä miten reagoi uunissa, en välttämättä kokeilisi! Pahimmassa tapauksessa tämä jää geelin/geelilakan alle ja se ei näytä nätiltä 😉

Kommentointi on suljettu.