Ihanan kevyt ja tahmaamaton nestemäinen huulipuna

Oriflame-kokeiluni ovat saaneet jälleen jatkoa, kun otin testiin blogin kautta saamani Giordani Gold -linjan Iconic Liquid Lipstick -huulipunan.
Nimensä mukaisesti kyseessä on siis nestemäinen huulipuna, joka ei kuitenkaan ole mikään huulikiilto nestemäisestä olemuksestaan huolimatta.
Nestemäiseen olomuotoon tehty huulipuna tuntuu huulille levittäessä todella ohuelta ja kevyeltä ja jopa hieman vesimäisen viilentävältä. 
Yllätyin, sillä olin ajatellut tuotteen muistuttavan huulilla enemmän pitkäkestoista huulilakkaa, mutta tämä ihan oikeasti on selkeä nestemäinen huulipuna, sillä tämä ei tunnu huulilla ollenkaan tahmaiselta tai samalla lailla paksuhkon voidemaiselta kuin huulikiillot yleensä tuntuvat. Koostumus on todella ohut ja kevyt ja peruskestävä, mutta tämä ei ole niitä tuotteita, jotka on tehty kestämään läpi päivän ja jotka poistetaan meikinpoistoaineella.
Kokeiluun saamani sävy oli Rose Petal, joka on lempeä pinkin sävy.
Puna näyttää huulilla todella raikkaalta, mutta samalla sävy on pehmeä ja kevyt -aivan kuten tuotteen koostumuskin. Tässä onkin huulipuna niille, jotka tahtovat tuotteen olevan huulillaan mahdollisimman kevyen ja huomaamattoman tuntuinen ja jotka eivät voi sietää rasvaisia koostumuksia, mutta eivät silti tahdo tuotteen tuntuvan kuivaltakaan. 

Onko joku muu kokeillut Oriflame Giordani Gold -linjan Iconic Liquid Lipstick -huulipunaa?

Oriflame Giordani Gold Iconic Liquid Lipstick -huulipunalla on hintaa 17 euroa ja saatavilla on viisi sävyvaihtoehtoa.