Jälleen uusi ihana aurinkopuuterilöytö

Hehkutin teille jonkun aikaa sitten Lumenen ihanaa aurinkopuuteria, joka sopii hyvin meille vaaleahipiäisille ja jättää iholle ihanan hehkun. Valitettavasti tuote on kuitenkin vain kausituote ja myynnissä rajoitetun ajan, joten ennen kuin ihanaa aurinkopuuteria halajaville vaaleaihoisille tulee paniikkitilanne haluan esitellä teille jotain vastaavaa:
Sain blogikoiluuni Boho Green Revolution -luonnonkosmetiikkamerkin Terra Cotta -aurinkopuuterin  (tai maaputerin, kuten merkkisitä itse nimittää) sävyssä TC 03 Terre de Gascone ja voin kertoa, että tästä tuli ISOA rakkautta heti ensisipaisulla.
Tältä meikkipohjani näyttää tavallisesti. (Tai no, sävy riippuu vähän päivästä ja siitä, mitä milloinkin on kokeilussa. Tänään oli näköjään jotain vähän lämpimän sävyistä meikkivoidetta.)
Ja tällaista ihanan kuulasta hehkua Boho:n aurinkopuuterilla sai sille luotua. Katsokaa nyt, kuinka kauniisti nuo poskipäät heijastavat valoa!
Tuotteen tuoma hehku on juuri sopivan kuulasta ja erottuvaa, muttei silti mene yhtään liian kimalteiseksi tai överiksi vaan ihan vaan nimenomaan tuo kasvoille heleyttä.
Sävynkään kanssa ei tarvinnut pelätä, että sitä tulisi iholleni liikaa, sillä tämä oli minulle juuri sopivan vaalea ja vaikka kuinka sudin tuotetta lisää, ei sävystä tullut minulle liian tummaa tai kasvoillani likaiselta näyttävää missään vaiheessa.
Tuotteen sävy on kauniisti lämpimän kultainen, mutta ihan hitusen vähemmän hohtava kuin Lumenen  kesäisessä aurinkopuuterisuosikissani, joten tämä sopii loistavasti otettavaksi ihan töihin toimistokäyttöönkin. Pidän Lumenen aurinkopuuterista paitsi sen sävyn myös sen shimmerisen pinnan vuoksi, mutta myönnän, että hillitymmässä meikissä se on välillä tuntunut olevan ihan vähän liikaa kirkkaissa sisävaloissa.
Jos jollakin on siis haussa kevyttä sävyä antava luonnollinen aurinkopuuteri, joka toisi kasvoille heleyttä, muttei kuitenkaan kimaltelisi liikaa takaan, että tämä on juuri sellainen! (Saatavilla on yhteensä 6 helmiäissävyä ja 3 mattasävyä, joten muillekin varmasti löytyy sopivia sävyvaihtoehtoja.)
Lisätietoa Boho:n tuotteista löytyy täältä.
Boho Terra Cotta -maapuuterilla on hintaa muuten n. 12,90 euroa, eli ohhoh, kuinka halvalla se irtoaakaan! Jälleenmyyjiä voi bongailla täältä.
Onko joku muu kokeillut tätä tai muita Boho:n meikkejä?
Tuote saatu maahantuojalta.

PS. Jottei nyt monia mietitytä niin en normaalisti kulje noin väärän värisessä meikkipohjassa, mitä kuvissa näkyy (joku hienovaraisesti vihjaisi asiasta kommenteissa). Kokeilussa oli tuona päivänä jotain sellaista, joka ei ollut sävynsä puolesta täydellinen, mutta hei, mitäpä me kosmetiikkabloggaajat ei tehtäisikään tuotetestausten vuoksi! Vapaapäivä väärän värisessä meikkivoiteessa, hassun värisessä huulipunassa, oudossa luomivärissä tai liian tummissa kulmakarvoissa on minulle ihan arkea ihan vaan siksi, että voin esitellä teille kivoja tuotteita. 🙂

8 kommenttia artikkeliin ”Jälleen uusi ihana aurinkopuuterilöytö”

  1. Ostin alkukesästä sävyn Terre de Provence ja ihan samanlaisia ylistyslauluja laulan sillekin. Tosi helppo tuote myös aurinkopuuteri-n00bille. Se oli kesän reissuissa mukana, koska korvasi aurinkopuuterin, poskipunan ja korostustuotteen yhdistelmän hyvin.

  2. ymmärrän, että tämän postauksen idea on esitellä aurinkopuuteria, mutta iiihan pakko kysäistä 🙂 nimittäin eikö tuo meikkipohja oli himppusen liian tumma? itse käyttäisin mielelläni omaa sävyä hillitysti tummempaa, mutta jää juurikin tuonne hiusrajaan aina raja, niin en ole tohtinut, mutta näyttääköhän se livenä miten pahalta?

    • Haha, todellakin on liian tumma. Meinasin kommentoida postaukseen asiaa, mutta ajttelin sitten, että antaa olla. Kokeilussa oli tuona kuvienottopäivänä erään sarjan meikkivoide ja puuteri, jotka eivät olleet iholleni oikean väriset todellakaan. Ei siis missään tapauksessa normaali lookkini! 😀

  3. Meidän 'lähi' Prismassa oli tuo Lumenen aurinkopuuteri -50%! Ja myös mm. se ihon sävyn heleyttäjä ja yksi Gel Effect-sarjan kynsilakka.

    • Ainoastaan kynsilakka lähti mukaan kun muut tuotteet löytyy jo meikkipussista! Aurinkopuuteri on kyllä ollut hyvä, voi huoletta sutia naamaan ilman että näyttää kauhealta 😀

Kommentointi on suljettu.