Hyvästi tiukassa olevat näppyröhelmät – Etude House Baking Powder B.B Deep Cleansing Foam

*Sis. mainoslinkin

Tilailen eBaysta jonkun verran kosmetiikkaa ja muutama luottomyyjäni lähettelee tuotteiden mukana aina ihania näytteitä. Yksi mielenkiintoinen tuote, johon näytteiden kautta tutustuin oli Etude Housen Baking Powder B.B. Deep Cleansing Foam -puhdistusvaahto, joka näytti minulle parin käyttökerran jällkeen jo sellaisen ihoihmeen, että minun oli pakko tilata tuotetta itselleni kokonainen täysikokoinen tuubi.

Etude House Baking Powder BB Cleansing Foam

Olin nähnyt kesällä Tokiossa merkin Baking Powder -tuotteita ja ollut niiden suhteen utelias, mutta en silti ollut tullut tutustuneeksi niihin tarkemmin. Puhdistustuotteet näyttivät kiinnostavilta, mutta enhän minä tarvitsisi enää yhtään uutta putsaria kun vanhojakin oli jo melkoisesti.

Tämän puhdistustuotteen kanssa kävi kuitenkin niin, että vaikka en edes tiennyt, mitä se oikeastaan lupaili tekevänsä, oli jo parin kokeilukerran jälkeen  selvää, että minä tarvitsin sitä.

Etude House Baking Powder BB Cleansing Foam

Veden kanssa kevyesti vaahtoava puhdistustuote kykeni nimittäin tekemään sellaisen taikatempun, mihin en ole nähnyt minkään aiemman putsarini tai tehotuotteeni kykenevän. Erityisesti nenänpieliini sekä leuan ja alahuulen väliseen pieneen uurteeseen muodostuu minulla aina pientä näppyä. Niiden ihohuokosista saa puristella ulos talia reilusti vaikka päivittäin, mutta röhelmät eivät silti vain katoa minnekään. Niistä ei vaan pääse eroon. Tai en päässyt ennen tätä tuotetta.

Olin käyttänyt Etude Housen puhdistustuotetta muistaakseni vain kaksi päivää kun jo huomasin kasvojeni iholla ihan valtavan muutoksen pienten epätasaisuuksien kadottua kuin taikaiskusta. Iho tuntui ihan uskomattoman pehmeältä, sileältä ja tasaiselta ja ne ikuisuustukkeumat, joiden olin uskonut olevan riesanani vielä eläkkeelläkin olivat yhtäkkiä kadonneet.

Etude House Baking Powder BB Cleansing Foam

Olin saanut puhdistustuotetta parin näytepussillisen verran ja yhdestä pussista riitti useisiin käyttökertoihin, joten toisen pussin loputtua iskin täysikokoisen tuotteen välittömästi tilaukseen. Tätähän oli aivan pakko saada lisää!

Täysikokoisen tuubin saavuttua maltoin vihdoin syventyä tuotteen tarkempiin tietoihin, joita näytepussissa ei ollut kuin koreaksi ja joita en ollut jaksanut aiemmin googletella. Aiemmin minulle oli nimittäin vain riittänyt, että tuote teki uskomattomia temppuja.

Etude House Baking Powder BB Cleansing Foam

Ihoa hellästi kuoriva tuote oli aivan erityisen ihmeellinen siksi, että se syväpuhdisti ihon niin tehokkaasti, mutta ei silti jättänyt sille tippaakaan kuivaa tai kiristelevää tunnetta. Ihoni pinta kuivuu helposti, joten tujummat putsarit saavat nopeasti aikaan ihon hilseilyä, mutta tämä ei tehnyt sitä. Iho tuntui pehmeältä, sileältä ja miellyttävältä, mikä oli aivan uskomatonta ottaen huomioon, kuinka hyvin tämä sen puhdisti. Olin ällikällä lyöty.

Puhdistustuotteessa oli tavalliselle vaahtoavalle voideputsarille tyypillisen tuntuinen koostumus, mutta sen seassa saattoi erottaa pienenpieniä, leivinjauhemaisen karheita rakeita, jotka olivat kuitenkin erittäin hellävaraisia ja tuntuivat sulavan iholle. Olen voinut ongelmitta käyttää tätä ihollani iltaisin FOREOn kanssa jo parin kuukauden ajan ilman, että iho on kuivunut. Mieletöntä!

Tämä tuote olisi ehdottomasti kuulunut vuoden 2016 parhaisiin aasialaisen kosmetiikan löytöihin jos vain olisin ehtinyt esitellä sen teille vielä viime vuoden puolella!

Tuotetta eBayssa kauppaavat myyjät löytyvät täältä.*

Etude House Baking Powder BB Cleansing Foam

Onko joku muu sattunut tutustumaan tähän taikatuotteeseen?

14 kommenttia artikkeliin ”Hyvästi tiukassa olevat näppyröhelmät – Etude House Baking Powder B.B Deep Cleansing Foam”

 1. Kärsin samasta ongelmasta kuin sinä ja tämä voisi toimia mun iholla myös! Laitoin heti näytekokoisen tuubin tilaukseen, kiitos vinkistä! 🙂

 2. Just viikko sitten pohdin tämän tilaamista, mutta jäi kuitenkin vielä tilaamatta. Että tuli kyllä hyvään saumaan tää sun esittely, taitaa olla pakko laittaa tilaukseen, kuulostaa sen verta hyvältä.

 3. Ensin kiitos mahtavista suosituksistasi! Rasvoittuva pintakuiva ihoni ei ole koskaan ollut näin hyvässä kunnossa. Viimeksi tilasin sen No, Kosuri-homman ja Foreon ja samantien toisen tuubin, kun se tuntuu niin ihanalta. Ai niin, kuivuuteen auttaa erinomaisesti se Holikan vesi. Niin että kiitos lisää vaan suosituksia, olet mahtava!

 4. En suinkaan halua teilata kokeiluasi hyödyttömäksi, tämä on vaan ehdotus… 🙂 kannattaa kokeilla kuoria ihoa ihan tuiki tavallisenna ruokasoodalla. Sitä voi sekoittaa joko veden kanssa ja jos iho kuivuu herkästi, myös kookosöljyyn tehden siitä tahnaa. Itse sekoitan soodaa ihan sitruunamehuun, mikä samalla puhdistaa ihon sekä vaalentaa sitä kuivaten näppylät. Luonnon kosmetiikkasta vasta kiinnostuneena arvostan, kun tässä tahnassa ei ole mitään lisäaineita ja ainekset löytyy lähimmästä ruokakaupasta 😉

  • Olen kokeillut ruokasoodaa, mutta en kokenut sillä leikkimistä kovin käteväksi, minkä vuoksi kokeilu jäi lyhyeen. Tykkään itse keittiön kaapista haettavia ainesosia enemmän helpoista tuotteista, jotka ovat käden ullottuvilla suoraan suihkussa. 🙂

  • Ei ainakaan minun tietääkseni mikään suomalainen verkkokauppa myy Etude Housen tuotteita. :/

 5. Itse kuorin ruokasoodalla nenänaluetta ja tulee aivan mielettömän siläksi eikä kuivata ollenkaan! Suosittelen!

 6. Tämä oli just se mitä tarvitsin. 😀 Olen ollut murrosikäisestä asti se, joka käy kaupan kaikki puhdistusaineet läpi ja etsii sitä oikeaa. Pitää olla tarpeeksi puhdistava, ei saa ärsyttää ihoa eikä jättää liian kuivaksi. Akne on onneksi jäänyt jo historiaan, mutta hormooneihin helposti reagoiva iho kaipaa välillä tujumpaa puhdistusta. Tämän jutun luettuani pistin heti purkin tilaukseen ebayn ihmemaailmasta. Olen siellä Etude Housen tuotteita kuolannut jo pidemmän aikaa ja tämän nyt uskalsin pistää tulemaan. 🙂 Parin päivää olen vasta päässyt tuotetta käyttämään, ensivaikutelma ainakin on ollut mainio. Koostumus on ihana <3 Iho todella tuntuu puhtaalta, muttei kuivalta. Kiitos tästä vinkistä! 😀

  • Aivan mahtavaa kuulla, että tuote on toiminut! Varmasti vaan paranee lisäpäivien myötä! 🙂

Kommentointi on suljettu.