Testissä loistava Remington Pearl Wand -kiharrussauva

*Sis. mainoslinkin

Esittelin blogissani vähän aikaa sitten lämpörullillani tehtyjä kiharoita ja muutama mainitsi tuon postauksen yhteydessä kiharrussaivan.

Olen nähnyt kiharrussauvoja netissä paljon ja miettinyt joskus sellaisen ostoa, mutt arvellut niiden käytön olevan liian hankalaa minulle, minkä vuoksi olen hylännyt ajatuksen.

Kirosin kuitenkin viimeksi viime lauantaina vanhaa kiharrusrautaani, sillä se syttyi ja sammui miten huvitti ja kuumeni miten sattuu.

Koska vietän ensiviikolla synttäreitäni, kyselivät vanhempani sopivasti, mitä toivoisin lahjaksi. No Remingtonin Pearl Wand -kiharrussauvan tietenkin.

Netti on pullollaan ohjeita kiharrussauvan käyttöä koskien ja YouTubesta löytyy videoita aiheeseen liittyen vaikka kuinka, joten en lähde opastamaan tämän käyttöä. Vinkkejä siis saa, kun hakee YouTubesta hakusanalla ”curling wand”.

Totean siis vaan, että herran jumala, että osaan olla rakastunut!

Lähtötilanne suorissa hiuksissani oli tämä:

Kiharrussauvan kanssa pääsin helposti tähän tilanteeseen:

Helppoa, nopeaa ja vaivatonta.

Kiharrussauvan lämpötilaa voi säätää aina 210 asteeseen saakka ja mukana tuleva hanska suojaa sormia palovammoilta.

(Suosittelen ehdottomasti hankkimaan sauvan, jossa on hasikas mukana, sillä sitä ei kuitenkaan tule hankittua erikseen ja ilman hansikasta kihartaessa hiusten latvat sojoittavat helposti suorina miten sattuu.)

Kiharrussauvalla kihartamminen oli tosiaan melko nopeaa ja sillä syntyneet kiharat ovat aivan taivaallisen upeat. Kiharrustaktiikka hioutuu pikkuhiljaa käytön myötä, mutta jos ensimmäisellä kokeilulla syntyi näin ihanat kiharat, niin eihän tässä voi olla kyseessä mikään muu kuin maailman täydellisin kiharrin!

Remingtonillahan on valikoimassa vielä hieman suurempikin sauva, mutta otin itse mielummin tämän pienemmän vaihtoehdon, sillä hieman tiukemmat kiharat pysyvät tukassani varmasti pidempään.

Lämpörullia käytän vieläkin varmasti silloin, kun haluan päästä vähimmällä vaivalla, mutta tämä sauva on kyllä tullut jäädäkseen repertuaariini!

*Remington Pearl Wand -kiharrussauvan voi ostaa Elevenin verkkokaupasta täältä.

Millaisia kokemuksia teillä on kiharrussauvoista?

40 kommenttia artikkeliin ”Testissä loistava Remington Pearl Wand -kiharrussauva”

 1. Minulla on juurikin tuo sama 🙂 Eikä mun mielestä tarvii olla kuin yhden kokoinen sauva, isompaa kiharaa saa kun kihartaa isomman hiusosion kerralla.

  Tykkään tästä tosi paljon, ja toivoisin että jaksaisin sen useammin kaivaa kaapista (myös aamuisin, kun tuntuu ettei millään huvita tehdä tukalle mitään), sillä tämä on oikeasti tosi nopea kun sen käyttöön tottuu.

  Sain vielä myyjältä toisen hanskan kaupan päälle, eli mulla on nyt hanskat molempiin käsiin sillä olen aika palovamma-altis 😀

 2. Mulle kans, mut tarviin jonkun, joka jaksaa vääntää mun hiuksia tolla. Itse en jaksa kuin juhlaan, ja silloin teen ihan kunnon korkkiruuvit, en mitään mikä voisi sopia arkeenkin. Toi kihara sulla sopis arkeenkin, ei näytä liian juhlavalta vaan huolitellulta. 🙂

 3. Lyylinen

  Haha, mnäkin toivon aina rahaa, lahjakortteja, tai itse määritellä tarkasti haluamani lahjan.

  Turhaa krääsää muutenkin nurkissa niin ei se lahjan saamisen ilo pilaannu siitä että vastapuoli "tietää mitä saa! YHYyYYYY!"

 4. Oi ihania kiharia! Oon harkinnut ostoa jo pidempään… mutta en ole saanut aikaiseksi kipittää sinne sokokselle 😀 Paljon laitat lämpöä tuohon vekottimeen kiharia tehdessä ? 🙂

 5. on ollut tarkoitus hankkia tuo nimenomainen sauva jo kauan sitten! Oon aika kokematon kihartamaan millään laitteella, joten helppous kiinnostaa. Tuossa viime syksyllä kun vihdoin sain aikaiseksi lähteä metsästämään jotain laitetta jolla voin kiharat taikoa niin päädyin remingtonin sleek&curliin. Ja enhän minä sillä saa mitään aikaiseksi! Seuraavaksi ostan tuon sauvan – kunhan saan aikaiseksi.

 6. Minulta löytyy tuo kiharrin, mutta olen käyttänyt sitä ehkä 2 kertaa. Helpommin kun kiharat syntyvät perinteisillä pinneillä ja tukkakaan ei kärsi. Sauva teki hiuksista tosi kuivat.

 7. minulla on kaksi kiharrinta: yksi sellanen perus remingtonin ja sit just tämä sama sauvakiharrin ! Kokeilin sitä kerran mutta oli jotenkin vaikeeta käyttää sitä, varsinkin takahiusten kanssa… Ehkä katson muutaman opastusvideon youtubest nii voisi alkaa käyttää enemmän sitä harjoittelun jälkee 🙂

 8. Ostin tuon 2010 jouluna ja se on ollut ihan huippulaite! Nyt mulla on lyhyet hiukset, mutta käytän sitä töissä asiakkaille (olen siis kampaaja :P) – ei enää paluuta surkeisiin suoristusrautakiharoihin!

 9. Tykkään aivan älyttömästi kiharoista.

  Haluaisin vain pysyvät, tää huono hiustenlaittaja ostaa tän heti 🙂

 10. Toi on aivan mahtava! Ostin ensin ton kapean, todeten että se on lähes täydellinen mutta kiharoista tulee helposti liian tiukkoja. Sitten huomasin että kauppoihin on tullut paksumpi versio ja menin ostamaan sen saman tien! Nyt minulla on siis molemmat, ehkä voisin luopua kapeammasta koska paksu on täydellinen pitkälle tukalleni 🙂

 11. Hii sinä ostit sen! 🙂 onneksi oli hyvä ostos, tervetuloa sauvakerhoon! Tuo onkin oikea taikasauva 🙂

 12. Voisit tehdä postauksen BB creameista! Garnierille on tullut BB Cream ja ostin sen, vaikuttaa tosi lupaavalta ja on ollut ihan loisto. Mutta ilmeisesti niitä, jotka ovat paremmin tutustuneet BB creameihin, ei tuo Garnierin versio ole tehnyt kovin suurta vaikutusta. Ja omasta mielestäni jo tuo Garnierin oli hyvä, joten olisi kiva tietää lisää näistä!

 13. Apua tämä tyttö nimittäin kiiruhtaa sopivan hetken tullen hakemaan omansa kotiin! Nyt loppuu se suoristusraudalla kiharoiden väsääminen ja hiusten ja hermojen tappaminen 🙂

 14. "jos oli tietty aika kuusta ja sille mieluisa sää ja kakkua ja pullaa tarjolla jne."

  Hahahahah, mahtavasti sanottu 😀

 15. No hitto vie, todellaki tekis mieli hankkia tän postauksen jälkeen!!! 🙂

  -Mari-

 16. no ton perusteella tekis kyllä mieli hankkia!:) ihanat kiharat♥ mäkin oon jotenki innostunu hiusten laitosta nyt enemmän kun ennen vaan suoristin 😀

 17. Sama kiharrin löytyy ja on ihan paras! Pitkien hiusten kihartamiseen menee se 10min ja tekniikka kehittyy ajan myötä yhä paremmaksi 🙂 Jee, mun supersuorissa hiuksissa pysyy kiharat kerrankin koko päivän!!

 18. Minulla on juurikin tuo sama sauva ja olen sinun laillasi aivan rakastunut! Olen kuitenkin aivan toivoton hiustenlaittaja (varmasti sata kertaa sinua toivottomampi 😉 ), joten harjoittelu on minun kohdallani vaatinut hieman aikaa. Sanotaan vaikka näin, että ensimmäisellä kerralla en saanut aikaan ihan samanlaista jälkeä kuin sinä…tosin hiuksemmekin taitavat olla monelta osin aika erilaiset.

  Silloin kun hankin sauvan, pakkauksessa ei vielä tullut mukana tuota palovammoilta suojaavaa hanskaa. Aikani itseäni telottuani ja vaihtoehtoisia hanskoja käytettyäni laitoin kuitenkin Remingtonille sähköpostia ja tiedustelin mahdollisuutta saada tuommoinen hanska, kun en sitä kihartimen mukana saanut. Vastaus tuli samana päivänä, ja minulle luvattiin lähettää hanska postissa. Asiakaspalvelija pahoitteli vielä, etteivät voi lähettää hanskaa samantien, koska niitä ei ollut varastossa, mutta siitä huolimatta sain postia jo seuraavalla viikolla ja nyt minunkaan ei tarvitse kärsiä polttelevista sormenpäistä. Loistavaa asiakaspalvelua, sanon minä! 🙂

  Ai niin, ja omalla kohdallani ongelmallisimmaksi on muodostunut korvalehtien kärähtely…en tiedä, miten siinä onnistun, mutta voin kertoa että sattuu aika paljon. 😀

  Anni

 19. Teksi mieli hankkia! Olen monesta paikasta jo tästä kehuja lukenut ja toivo kiharoista minunkin hiuksissani on alkanut kytemään. Ehkä tällaisella vehkeellä saisi näistäkin silakansileistä kutreista kunnon pohjustuksella kiharat…

 20. Joskus ostin tuon saman tikun heräteostoksena. En vain voinut jättää sitä hyllylle, kun hinta oli vaivaiset 25 euroa 😀 Jäänyt kylläkin aika kylmäksi kaappiin, niin kuin heräteostoksilla usein on tapana.

 21. Löytyy! Ja tykkään kovin, ainoa mistä jaksan vähän mutista keskenäni on, että näin pitkään tukkaan kun mulla tuo kapenevuus on vähän turhan paljon ja en aina saa tukkaa kiharalle koko matkalta, varsinkin kun ostin tuon kanssa 2010 enkä myöskään saanut sitä hanskaa siinä mukana. Mutta hyvin pysyy (oikeilla tököteillä näin paksussa ja painavassa jouhessa) ja ihan mahtavat partykiharat tulee!

  …ja sitten kun jaksoin tarpeeksi marista tuosta kapenevuudesa niin HA viime jouluksi tuli se sellainen tasapaksu ja muutenkin paksumpi kiharrinsauva ja pakkohan sekin oli sitten ostaa 😀 Sitä en oo kokeillut vasta kun kerran mutta aivan ihanat suuret kiharat sillä tulee! Pitää vaan ehkä vähän enemmän miettiä niiden sijoittelua. Mutta siinä tuli hanskakin mukana, JES! Osaan jo nyt ennustaa ilman erityisiä meedion kykyjä, että vuodesta 2012 tulee meikäläiselle varsin kihara 😀

 22. Wau! On varmaan ihan pakko hankkia tuo vekotin, sen verran vaikuttava lopputulos sinulla 🙂

  Josko sitten raaskisi pistää jakoon tyyliin kerran vuodessa käytetyt höyryrullat… 😀

 23. Olen jo puolisen vuotta ollut tuon ihanaisen laitteen omistaja 🙂 mahdottoman hyvä ostos! Kiharat pysyvät hyvinä helposti kolmekin päivää (sitten menee hermo kuivashampoolla suihkimiseen..). 🙂

  -Chatte

 24. Minulla on kaksikin. 😀 Toinen on vastaavanlainen kuin tuo sinun ja toinen kulmikkaampi, jolloin kiharasta tulee hieman erinäköistä. Siskolle ostin joululahjaksi Remingtonin sen paksumman sauvan ja hänen pitkään tukkaansa tuli sillä kyllä hyvännäköisiä kiharoita. 🙂 En ole vielä montaa kertaa kihartanut hiuksiani noilla sauvoillani, koska mulla menee siinä hommassa kyllä se yli puoli tuntia…:D On paljon tukkaa ja on vielä melko pitkäkin. Mutta harjoittelulla tuo varmaan hieman nopeutuisi.

 25. Enää en vanno kiharrussauvojen nimeen, kun hankin ghd:n suoristusraudan, jolla saa paljon nopeammin kiharaa aikaiseksi!

 26. Mulla on tuo sama sauva ja käyttökertoja ehkä 2-3. Hiukseni ovat liian lyhyetm vahinko 🙁

  Jos joku haluaa ostaa, niin meiliä naela@luukku.com Myyn halvalla 🙂

 27. Minulla on sama sauva kotona ja se on ainut jolla saan kestävät kiharat aikaiseksi hiuksiini! hiukseni kun ulottuvat takamukseen asti, niin lämpörullat, piipperit yms ovat aivan turhia mutta tämä Pearl Wand tekee sellaista jälkeä, että kiharat pysyy päässä vielä seuraavanakin päivänä, vaikka en ikinä käytä edes hiuslakkaa kiharoihin (pysyy kuulemma paremmin ilman lakkaa, mutta who knows) Jokaisen naisen kaapissa pitäisi olla tämä! Ja helpo tehdä kun oppii, tämäkin tukka kihartuu nykyään kymmenessä minuutissa…

 28. Haa, ollaan samoihin tuotteisiin kyntemme isketty, sillä minulla on sekä nuo viime postauksessa esitellyt rullat, että tämä sama kiharrussauva 🙂 Itse pidän kanssa enemmän tästä sauvasta, nopeampi, tosin en saanut oman sauvani mukana sitä hanskaa ja latvat tuppaavat jäädä suoran näköisiksi.

  Itse harrastan myös sormikiharoita, eli pelkällä vedellä ja pinneillä hiuksiin yöksi laitettavia kiharoita, mutta tämä johtuu siitä, että harrastan vintagekampauksia – sormikiharoilla saatavaa kiharatyyppiä ei pysty muilla tekniikoilla imitoimaan. Lisäksi en mielelläni muutenkaan altista tukkaani turhan usein suoristus- tai kiharrinraudalle- vaikea uskoa, että mikään lämpösuoja antaa turvan 200 asteisen raudan kuumuutta vastaan.

 29. Minulla on ollut tuo noin vuoden. Sillä saa kyllä kiharat todella nopeasti, mutta itselläni ne eivät tahdo pysyä, vaikka omaan melko taipuisat hiukset.

  Laitan ennen kiharrusta lämpösuojaa hiuksiin, kiharrettuani annan kiharoiden jäähtyä vähän aikaa ja suihkutan lakkaa. Mitä Virve itse laitat hiuksiisi ennen kiharrusta ja miten hyvin kiharat pysyvät sinulla?

  Mutta suosittelen tuota kaikille kiireisille, on tosi helppo ja nipea käyttää 🙂

  GoldiLocks

 30. Nyt alko halutttaan ihan hirveesti. koska suoristusrauta ei pysty tekee mulle kirakoita, joten tuo olis varmaan sopiva 😀

 31. Vau! Tosi hienolta näyttää 🙂 Kävin postauksen innoittamana katsomassa pari youtube pätkää aiheeseen liittyen, ja näyttää niin helpolta että jopa tällainen toivoton hiustenlaittaja voisi onnistua! En omista mitään hiustenlaittovehkeitä, mutta tästä innostuin! Pitääkin kipaista ostamaan itselle samanlainen 🙂

  -Neriana

 32. noi remingtonit on niin hyviä,tuota kiharrussauvaa multa ei löydy mut saman sarjan fööni on ihan huippulaatua,miinusta tosin painavuudesta,sain jännetupin tulehuksen ekojen käyttökertojen jälkeen 😀

 33. Hankittuani vastaavan sauvan en ole ollut kertaakaan hiukset luonnontilassa. Kiharat vain paranevat seuraavaksi päiväksi, ja yhden kerran 3. pesuvälipäivää kokeilleena tiedän, että olisivat vielä sen seuraavankin.

  Joka kerta en kiharra tiukasti koko päätä, mutta muutaman minuutin pyörittelyllä saa jo erittäin kelvollisen lopputuloksen. Pitkään ja paksuun tukkaan kihartaa ongelmitta tiukat kiharat 10 minuutissa kauttaaltaan. Piipparikiharasta poiketen tällaisella lopputulos jopa kestää, vaikka varsinaista lämpökäsittelyä on vain pari sekuntia per kohta.

  Kuten edellä joku, mullakin vaan sauvasta tuppaa loppumaan mitta kesken, ja se iso möhkylä kyllä houkuttaisi. Ehkä seuraavaksi!

 34. No nyt alkoi tehdä mieli hankkia tämä! Pitäisi päästä kokeilemaan ensin, kun omassa tukassani ei kiharat pysy koskaan! Varsinkaan jos ne on auki. Ei edes kampaajan tekemät. Ylioppilaskampaukseksi halusin ehdottomasti pitkään tukkaani kiharat, eikä tarvinnut kuin astua ovesta ulos. Eensimmäinen tuulenpuuska ja kiharat muuttuivat takkukasaksi.
  Ehkä tukkani on sen verran kuiva tai sitten oma luonnontaipuisuus on sen verran voimakasta sorttia, ettei keinotekoisesti tehdyt kiharat pysy ojennuksessa…

 35. Nyt on kapeneva kärkinen kiharrussauva (Sokokselta juurikin) myös täälläkin kotiutettuna. Vielä kun ehtisi testailemaan. 🙂

 36. Ostin eilen kyseisen vempaimen, ja rakastuin myös sen tekemään jälkeen palavasti! Yksi ongelma kuitenkin löytyy: hiukseni ovat _erittäin lätsähtävää sorttia, ja vaikka kuinka läträsin kiharoihini superpitäviä lakkoja, niin jo muutaman tunnin kuluttua kiharoista ovat vain laineet muistona, eivätkä todellakaan näytä tuolta, kuin sinulla vielä seuraavana päivänä! 🙁 Olisiko Sinulla siis antaa jotakin vinkkiä, mitä tuotetta/tuotteita minun kannattaisi kokeilla, jotta saisin edes hieman pitävämmän lopputuloksen? Kiitos!

 37. Kiitos tästä postauksesta, etsiskelin eilen vinkkejä hiustenlaittoon pikkujouluja varten, ja piti käydä samantien kiharrinostoksilla. Ekan kokeilun perusteella Pearl Wandilla onnistuu myös tällainen tumpelo eli on todellakin hintansa väärti 🙂

 38. Itsekin ostan tuon sauvan nyt kun tarjouksessa tokmannilla 30€:) tuolla saa helposti ja nopeaa laitettua hiukset koulun itsenäisyyspäivän juhliin:)! Ja arkeenkin. Oikea taika sauva ~<3
  Tietääköhän kukaan tuleeko siinä tokmannin pakkauksesa hanskaa? Jos ei niiin mistä sellaisen voi ostaa?:)

Kommentointi on suljettu.