My Chanel

Yksi suosikkituoksuistani on Chanelin Coco Mademoiselle EdP (tai oikeastaan puhdas parfymi on se paras, mutta sitä en omista).

Minusta tätä tuoksua on jotenkin todella hankalaa kuvailla.

Tämä on siis pehmeä ja kukkainen, mutta samalla hieman orientaali ja ehkä jopa puinen.

Sitrushedelmät freesaavat tätä hieman, mutta tuoksussa on paljon erilaisia kukkia (appelsiinin kukka, jasmini, ruusu, mimosa…).

Tuoksun pohjalla on tonkapapuja, vaniljaa, vetiveriä, patsulia ja valkoista myskiä antamassa pehmeyttä.

Minusta tämä on kaikessa pehmeydessään ja kukkaisuudessaan ihan naisellinen ja klassisen tyylikäs tuoksu. Ihan kevyt tämä tuoksu ei ole, mutta ei mielestäni pahasti raskaskaan. Ihan päivittäiseksi arkituoksukseni en tätä valikoisi, mutta tuoksun tälle kuitenkin mielelläni sopivissa tilanteissa.

Jostain syystä miellän tämän itse hieman Diorin Miss Dior Cherien tyyliseksi tuoksuksi (jonka EdP-versio on myös muuten uudistunut, vuosi sitten uudistuksenhan koki tuoksun EdT-versio).

Ja hei kuinka upea ja tyylikäs Chanelin hajuvesipullo onkaan! Sehän on koriste-esine jo itsessään kaikessa klassisuudessaan.

Koriste-esineistä puheenollen mainittakoon, että minulla on muuten yksi aivan oikea Chanelin kaulakoru:

Bling!

Muita, joiden suosikkeihin kyseinen tuoksu kuuluu?

10 kommenttia artikkeliin ”My Chanel”

 1. Ei liity nyt postauksen aiheeseen mitenkään, mutta osaatko sanoa, mikä sopisi parhaiten tatuointien peittoon? Joe Blascon tatoo cover on nyt harkinnassa, ja siitä olen kuullu pelkkiä kehuja, mutta hinta kirpaisee ja pahasti. Onko olemassa mitään vastaavaa, mutta halvempaa vaihtoehtoa? Kyseessä on hyvin pieni tatuointi, mutta se pitäisi saada peitettyä niin, että se kestää mahdollista käsien pesua :/

 2. Pitäisiköhän käydä haistelemassa tuota lentokentällä tulevalla reissulla ihan uteliaisuudesta. Jotenkin miellän kaikki Chanelit "tätimäisiksi" tuoksuiksi 🙂

  Haluaisin raikkaan, hivenen sitrusmaisen tuoksun joka pysyisi sellaisena, mutta kaikissa tuntuu se pohjatuoksu olevan jotenkin "raskaampi". Tällä hetkellä on käytössä Hugo Bossin Orange ja Cliniquen Happy, mutta "se oikea" on vielä hakusessa. Viime reissulla tuoksuttelin Stella McCartneyn Sheer Stella tuoksua mikä oli aika kiva ainakin alkuun.

 3. Kyllä vaan! Olen käynyt nuuskuttelemassa juuri tätä hajuvettä kaupoissa, mutten ole vielä raaskinut ostaa. Mutta luultavasti se tulee hankittua tulevalla matkalla tax-freestä 🙂

  Heidi

 4. Minulla myös käytössäni tämä + Miss Dior cherie 🙂 Tämä on enemmänkin sellainen puuterinen iltatuoksu mielestäni, kaverini joskus todennut, että se on sellainen "seksituoksu" jota laitetaan suihkun jälkeen kun haluaa sänkyyn toimintaa, heh heh. Päiväkäytössä minulla on D&Gn tarot-sarjasta L'imperatrice (?) sekä La Lune (molemmat ihan lemppareita <3)

 5. Minulle tämä on kevyt päivätuoksu 🙂 Annostelun kanssa saa olla varovainen, koska tuoksu tuntuu todella pistävältä, jos suihkaisee liikaa.

 6. Aiheen vierestä: olen nelikymppinen ja normaali-ihonen, mutta nenässäni on mustapäitä ja minulla on maksaläikkiä sekä juonteita. Mitä Paulas choise tuotteita suosittelisit minulle? Itselleni tulee runsauden pula hänen nettisivustollaan. Kiitos jos viitsit suositella!

 7. mini: En ole vielä niin tuttu Paulan tuotteiden kanssa, että olisin tarkasti perehtynyt niiden eroavaisuuksiin, eli en osaa nyt vielä läheä mitään neuvomaan. Uskoisin kuitenkin, että nuo kaksi minunkin kokeilemaani voisivat toimia yhdistettynä päivällä suojakertoimelliseen voiteeseen (maksaläikkien vuoksi). Kuorivat ja ehkäisevät sitä kautta mustapäitä, mutta voivat myös samalla siloittaa kevyitä juonteita. 🙂

Kommentointi on suljettu.