Ihon hellintää ja elämisen ihanuutta

Hei taas!
Blogissani on ollut viimeaikoina minun puoleltani aivan poikkeuksellisen hiljaista, mikä on saattanut yllättää täällä säännöllisesti vierailevia aktiivikävijöitäni.
Syynä hiljaisuuteen on ollut eräs aivan mahtava projekti, johon minulla on ollut ilo päästä osallistumaan. Koska tiedän, kuinka kutkuttavan ärsyttävää on heittää ilmoille tarinanpuolikas ja sitten vetää satupussin suu suppuun ennen onnellisen lopun paljastamista, en kiusottele teitä  asialla enempää. Tyydyn vain kertomaan, että olen päässyt viimeisen viikon aikana osallistumaan ehkäpä työurani antoisimpaan tehtävään, jossa olen saanut vapain käsin yhdistää kosmetiikan ja siitä kirjoittamisen ja saanut tuottaa tekstejä, joiden kirjoittaminen on ollut minusta aivan hykerrytävän hauskaa ja opettevaista.
Lupaan, että kerron teille myöhemmin tarkemmin, millaisissa hommissa olen runosuontani välillä jopa yötä myöten päässyt viiltelemään, mutta nyt esittelen teille tuotteen, joka on ollut tehokas apu varmistamaan, että myös ihoni pysyy runosuonieni päällä yhtä notkeana kuin mitä mielikuvituksenikin on viimepäivinä saanut olla. 
Muistatteko, kun vähän aikaa sitten esittelin teille luonnonkosmetiikan puolelta löytyneen tuoteyllättäjän ihastuttuani NAFHA:n vartaloemulsioon? En nimittäin ole ehtinyt kertoa, millaisella ihanuudella olin sitä ennen jo muutaman viikon ajan ihoani voidellut.
Sain nimittäin blogini kautta helmikuun kylmillä keleillä kokeiluun No7-merkin Pampering Dry Oil Body Sprayn. 
Edellinen kokeilemani vastaava tuote oli Garnierin Ultimate Beauty Oil, joka kosteutti ihoani kyllä mukavasti muttei tuonut kuivimmille ihoalueilleni ihan niin selkeää helpotusta kuin olisin toivonut. Siksi olikin erityisen mielenkiintoista kokeilla tuotteen haastajaa.
 
Myönnän, että Pampering Dry Oil Body Sprayn sisältö epäilytti minua. Silikonia, kosteuttavaa ainetta ja pehmentävää ainetta. Noin niinkuin pääsääntöisesti. Jäisikö tämä vaan liukkaana kalvona ihoni pintaan sitä erityisemmin kosteuttamatta? Oudon simppeli sisältö muutenkin…
Eipä kuitenkaan mennyt montaakaan päivää, kun olin jo aivan vakuuttunut tuotteen erinomaisuudesta. Poissa olivat säärten kuivuus ja käsivarsien kuiva iho ja tilalla oli sileä, pehmeä ja hyvinkosteutettu iho. Ja vieläpä yllättävän kevyen tuntuisella tuotteella aikaansaatuna! Ei aina ole huono asia olla yksinkertainen.
Siinä missä vartalovoiteet kuluvat minulla hyvin nopealla tahdilla, on tämä riittänyt poikkeuksellisesti jo useita viikkoa aktiivikäytössä. Ylläolevassa kuvassa käyttöä taisi olla takana kolmatta viikkoa, mikä on todella historiallista tällaisen ”kulutan vartalovoidetuubin loppuun kymmenessä päiväsä” -ihmisen suusta kerrottuna.
Olenkin viimeaikoina saanut tehdä poikkeuksellisen paljon hyviä löytöjä vartaloa kosteuttavien tuotteiden kohdalla ja ollut siitä hyvin innoissani!


 Kevyen pehmeästi tuoksuvalla No7 Dry Oil Pampering Spraylla on hintaan n. 16,90 ja No7-merkin tuotteiden jälleenmyyjät löytyvät tämän linkin takaa.


 Onko tämä hemmotteleva kuivaöljy päässyt yllättämään myös jonkun muun kuivaihoisen?

6 kommenttia artikkeliin ”Ihon hellintää ja elämisen ihanuutta”

  1. Oi tämä täysin tuntematon tuote muuten pitämältäni sarjalta. Pitää katsella siis ympärilleen, kelpaa tännekin mainiosti tuollainen.

  2. Tuo ei ole tuttu mutta olen ihastunut kookosöljyyn! Ihan parasta iholle ja voi nauttia myös sisäisesti.

  3. Kärsiikö pukea päälle vai käytätkö vaan yötä vasten? Mulla ei ole koskaan ollut varsinaista kuivaöljyä, mutta mielenkiinto kaikenlaisia liukkauksia kohtaan on kyllä kiitettävästi koholla tämän kuivaksi riipineen talven jälkeen. Ehkäpä tämä niille muille jatkoksi. 🙂

  4. Olen hieman vierastanut öljyjä, koska en haluaisi niiden tahrivan vaatteita. Suloista, että pakkauksen värinä on käytetty muodikasta ruusukultaa. No 7 taitaa olla Briteissä hyvinkin suosittu, mutta Suomessa se jää kyllä Nivean, Lumenen ja L'Oréalin varjoon.

Kommentointi on suljettu.