RiRe Lip Powder – Testissä puuterimainen huulipuna

*Sis. mainoslinkin

Rakastan innovatiivisia kosmetiikkatuotteita ja olen aina ihan innoissani, kun joku tavanomainen tuote keksitään uudelleen.

Tällä kertaa iloitsen siitä, että Aasiassa ollan keksitty puuterimainen huulipuna.

RiRe Lip Powder

Kyllä, huulipuuteri. Korealainen kosmetiikkamerkki RiRe lanseerasi jo jonkun aikaa sitten ainutlaatuisen huulipunan, jonka koostumus on puuterisen jauhemainen ja minun piti tietysti saada tuote käsiini heti kun kuulin siitä – lähinnä siksi, että jauhemainen huulipuuteri nyt vain kuulosti siltä, ettei se voisi mitenkään toimia.

RiRe Lip Powder

Pieneen purkkiin pakattu huulipuuteri on hienojakoista jauhetta, joka levitetään huulille normaalin huulimeikkituotteen tapaan applikaattorilla. Tuote saattaa näyttää jauhemaiselta, mutta kun puuterin applikaattori painaa sen huulia vasten, muttuu tuote kuin taikaiskusta lähes voidemaiseksi ja sulautuu huulille.

RiRe Lip Powder

Tilasin itse testiin sävyn 04 Rich Raspberry, joka vaikuttaa nimensä mukaisesti vadelmanpunaiselta, mutta joka itseasiassa muuttuu huulilla lähes puhtaapunaiseksi ja niin kirkkaaksi, että minulla oli suorastaan vaikeuksia saada siitä hyviä kuvia kameran rikkoessa aina kuvattaessa sävyn.

RiRe Lip Powder

Huulipuuteri kuulostaa kuivalta tuotteelta, mutta tuotteen koostumus yllätti minut täysin. Siitä huolimatta, että tuote asettui huulille ohuena ja rasvattoman tuntuisena kerroksena, joka antoi intensiivisen ja erittäin kestävän sävyn, ei se silti tuntunut huulillani kuivalta tai saanut huuliani kuivumaan. Hämmentävää!

RiRe Lip Powder

Jos huulet ovat valmiiksi kuivat ja rohtuneet, ei tuotteen puuterimainen koostumus pääse levittymään niille tasaisesti. Omia huuliani ei ole kuitenkaan viimeaikoina vaivannut sen kummempi kuivuus, sillä hellin niitä öisin tehokkaasti ravitsevalla huulinaamiolla, jonka ansiosta jokainen aamu on ongelmatonta aloittaa tasaisesti levittyvillä huulimeikkituotteilla.

RiRe Lip Powder

Huulipuuterin ainutlaatuinen koostumus toikin mieleeni hieman By Terryn kulttimaineeseen nousseen Hyaluronic Hydra-Powder -irtopuuterin, jossa on hieman vastaavantyyppinen, iholle suorastaan voidemaisena sulava koostumus, joka jättää silkkisen tunteen.

RiRe Lip Powder

Sain RiRen huulipuuterin käsiini loppukesästä ja se on siitä lähtien ollut yksi luottotuotteitani. Ei ole ihan helppoa löytää kasvoille hetkessä pirteää väriä antavaa huulipunaa, jonka voi luottaa kestävän leviämättä, mutta tämä on kuitenkin ollut sellainen. Tämä ei ole mikään varsinainen kestopuna, eli huulipuna katoaa kyllä pikkuhiljaa esimerkiksi syömisen ja juomisen myötä, mutta rasvattoman koostumuksensa ansiosta se on silti erittäin pitkäkestoinen.

RiRe Lip Powder

Nähtäväksi jääkin, alkaako vastaavia puuterimaisia huulimeikkituotteita putkahdella lähitulevaisuudessa myyntiin enemmänkin!

RiRe Lip Powder- huulipuuterin myyjiä löytyy eBaysta täältä.*

RiRe Lip Powder

Miltä huulipuuteri teistä kuulostaa?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

3 kommenttia artikkeliin ”RiRe Lip Powder – Testissä puuterimainen huulipuna”

  1. Yritin etsiä mistä Ruotsista saisi ostettua niitä Desti deodorantteja, mutta silmäni eivät nyt millään löydä tietoa. Olisin taas piakkoin tulossa käymään Ruotsissa muutamaksi viikoksi ja haluaisin kovasti sellaisen ostaa!

    • En tiedä, löytyykö niitä jostain fyysisestä myymälästä jo (merkin verkkosivuilta ei ainakaan löytynyt), mutta jos sinulla on täällä joku tuttu jonka osoitteeseen tilata niin täältä voi ainakin ostaa: http://www.apotea.se/desti

Kommentointi on suljettu.