Tavarahaaste-projekti: Käsilaukuista luopuminen

Tämän päivän tavarasta luovuin jo itseasiassa eilen.
Minulla oli blogissani myynnissä DKNY:n käsilaukku, joka oli jäänyt minulla vaille käyttöä. Laukku löysi onneksi uuden omistajan ja on nyt erään toisen onnellisen omistajan käsivarsilla.
Yritän luopua muutamista muistakin käsilaukuistani, sillä loppujen lopuksi minulle itselleni riittäisi aivan hyvin, jos omistaisin vain muutamia tarkkaan harkittuja laukkuja. Pidän käsilaukuista, joten joistakin luopuminen on varsin hankalaa, mutta yritän muistuttaa itseäni, että muutamalla pärjää varsin hyvin ja vähäiselle käytölle jääneet ovat aivan turhia säästellä, olivat ne sitten kuinka kauniita tahansa.
Kuinka monta käsilaukkua te omistatte?

7 kommenttia artikkeliin ”Tavarahaaste-projekti: Käsilaukuista luopuminen”

  1. Minulla on kolme käsilaukkua: yksi ihana isohko laukku johon mahtuu kaikki mahdollinen, yksi keskikokoinen/pienehkö ihana(!!!) käsilaukku johon mahtuu lompakko, silmälasikotelo ja muutama huulipuna sekä yksi ihana(!!!) iltalaukku, joka on monikäyttöinen hihnansa vuoksi.

    Kolmella laukulla tunnen pärjääväni tilanteessa kuin tilanteessa. On sitten tietysti erikseen treenilaukut ynnä muut…

  2. Olen todennut että aika vähällä pärjää jopa suurissa himotuksen kohteissani eli laukuissa ja kengissä. Arkilaukkuja omistan kolme (musta, harmaa ja ruskea), jotka ovat hieman erikokoisia keskenään. Lisäksi löytyy yksi keltainen iso cluth ja muutama pienempi cluth (joista tarvitsisin todellisuudessa ehkä kaksi). Pari vuotta sitten tilanne oli aivan toinen, mutta ensimmäisen merkkilaukun oston jälkeen en käyttänyt mitään muita kuin sitä yhtä ainoaa laukkua ja panostin sitten muutamaan muuhunkin kalliimpaan yksilöön ja myin melkein kaikki entiset halvat laukkuni pois. Ja olin tyytyväisempi kuin aikoihin.

  3. Laskeminen vaatisi laukkujen kaivamista esiin. Liian monta, kuitenkin alle 20. Aktiivikäytössä on vain kaksi (pienempi ja isompi olkalaukku) repun lisäksi.

  4. Karsittu on ja yksi on ylitse muiden, D&G: n nahkalaukku. Pikkulaukku loytyy ja yksi kerailykpl, siina ne sitten ovatkin mutta kaikki merkkilaukkuja,silla muut lahti kiertoon jo vuosia sitten ja kun paattaa etta ei hanki kuin merkkilaukkuja ei niita tule ostettua niin usein 😉

  5. Olen laukku (ja hajuvesi) friikki, ja minulla oli ennen noin kymmenen laukkua. Se ei itse asiassa ole edes paljon, todellisilla friikeillä on paljon enemmän… Otin järjen käteen, ja myin kirpparilla puolet eli nyt on jäljellä neljä. Enkä aio ostaakaan lisää. Piti elää viisikymppiseksi, ennen kuin tajusin, kuinka paljon minulla oli laukkuja ja muutakin tavaraa ihan liikaa.

  6. Mulla on 4 laukkua, joista 2 on todella rumia ja epäkäytännöllisiä eli en käytä, pitäis ne saada johonkin tungettua… ja 2, musta ja ruskea ovat päivittäisessä käytössä 🙂

  7. Liikaa? Saako niin sanoa? Saa varmaan. Mutta luovunko niistä? No en. Olen perustellut sen itselleni niin, että kun monista muista luovun, niin näitä saa olla.

Kommentointi on suljettu.