Rairuohoripset

Olen intoillut teille jo muutamaankin otteeseen ehkäpä jopa uudeksi selektiivisen kosmetiikan suosikkisarjakseni nousseen By Terryn -tuotteista, sillä joka ikinen kokeilemani tuote on vaan onnistunut yllättämään minut erinomaisuudellaan. Sain jonkun aikaa sitten merkin ruotsalaiselta maahantuojalta blogikokeiluuni useita By Terry -tuotteita, jotka oli valittu niin ovelasti, että melkeinpä jokainen niistä sai minut haluamaan ostaa lisää vastaavia, mutta eri sävyssä. Näin nimittäin kävi tämänkin tuotteen kohdalla.

ByTerry Green Mascara

Yksi saamistani tuotteista oli By Terryn Mascara Terrybly Growth Booster Mascara*, josta olin aivan totaalisen täpinöissäni jo valmiiksi. Ripsivärin nimittäin luvattiin tuovan sekä pituutta, tuuheutta että erottelua ja jotenkin minulla vaan oli tunne, että tästä voisi olla selektiivisen kosmetiikan haastajaksi  YSL:n Folume Effet -suosikkiripsivärilleni (jolle olen kyllä jo löytänyt sen edullisemman haastajan).

ByTerry Green Mascara

Saamani ripsivärin kokeilussa oli vaan yksi pieni ongelma tällaisen klassisen perusmeikkaajan silmin katsottuna ja se näytti tältä:

ByTerry Green Mascara

Kokeiluun saamani sävy oli nimittäin merkin Happy Glow -kausikokoelmaan kuuluva ruohonvihreä Green Galaxy -sävy ja voitte uskoa, ettei tämä arkajalka meinannut ensin edes uskaltaa kokeilla sitä muuten kuin viikonloppuna, jolloin kukaan ei näkisi…

Päätin kuitenkin tehdä pienen kompromissin eräänä työaamuna ja levittää ripsiväriä rohkeasti ripsiini pohjustettuani ne ensin runsaalla kerroksella mustaa maskaraa. Sittenhän vihreä ei varmasti edes näkyisi liiemmin..?

ByTerry Green Mascara

Kuten näette, oli ripsissä siis pohjalla ihan reilun intensiivisen musta sävy. Siksipä olinkin yllättynyt, kun vain parilla maskaranvedolla lopputuloksena olivat jo melkoiset rairuohot:

ByTerry Green Mascara

Holy cow, jos joku kaipaa runsaspigmenttistä vihreää ripsiväriä, niin tässäpä sellainen olisi. Tässä nimittäin todellakin riitti pigmenttiä!

Olin aluksi naureskellut itsekseni By Terryn meikkikokoelmalle, johon kuului vaaleanpunainen luomivärikynä ja vihreä ripsiväri ja miettinyt, että kuka ihme näitä oikeasti yhdistelee ja kenelle, sillä tämähän on ihan hurjan villiä. Soitin äidilleni ja ehdin kertoa hänelle vasta vihreästä ripsiväristä, johon hän huudahti heti, että minun pitäisi ehdottomasti kokeilla sitä yhdessä jonkun vaaleanpunaisen luomivärin kanssa. Minulle selvisi siis välittömästi, että näille sävy-yhdistelmille on selvästikin olemassa kohderyhmänsä ja olen vaan itse niin meikkinössö, ettei minusta ole ymmärtämään sitä…

ByTerry Green Mascara

Mutta täytyypä myöntää, että ne näyttivät oikeastaan aika hyviltä yhdessä. Ripsivärin pehmeä massa levittyi ripsiini kauniisti ja runsaana sekä jätti ripseni niin miellyttävän pehmeiksi, että minulle tuli tosiaan ihan suunnaton himo kokeilla tämän ripsivärin mustaa versiota. Testasin vihreää ripsiväriä kahdesti ja käydessäni Suomessa annoin sen sitten eteenpäin äidilleni, joka oli siitä aivan suunnattoman innoissaan. Siinä missä minä en rohjennut kulkea totaalivihreissä ripsissä, laitoi äitini sen alle vielä varmuuden vuoksi valkoista pohjustajaakin, jotta vihreys varmasti korostuisi (ja sehän korostui).

ByTerry Green Mascara

Loppujen lopuksi päädyin siis kyselemään ripsivärin koostumuksesta enemmän kommentteja sitä yksinäänkin kokeilleelta ja aktiivisemmin käyttäneeltä äidiltäni, joka myös hurmaantui sen koostumuksesta ja sai minut uskomaan, että saman ripsivärin musta versio voisi todellakin olla juuri sitä, mitä minä ripsiväriltäni kaipaan: pituutta, kerrostettavaa tuuheutta ja kaunista erottelua. Voikin siis olla, että joudun ostamaan sen, sillä tähän mennessä By Terry ei ole vielä pettänyt minua kertaakaan.

ByTerry Green Mascara


Jos jollakin on siis enemmän kokemuksia By Terryn Mascara Terrybly Growth Booster Mascarasta, niin kertokaa äkkiä!

By Terry -meikkituotteita myy Suomessa eleven.fi.* 

4 kommenttia artikkeliin ”Rairuohoripset”

 1. Kiitos!

  Niin merkilliseltä kuin se kuulostaakin, vihreä ripsiväri sopii minulle kaikkein parhaiten. Mustaa en voi käyttää ollenkaan koska kasvoillani se näyttää ankaralta, ruskea menettelee mutta vihreä herättää silmäni eloon.

  Tämä vihreän ripsarin metsästys on vain yhtä kammottavaa tuskaa, millään merkillä ei ole sitä vakituisesti valikoimissa, muutaman vuoden välein se saattaa pompahtaa limited editionina jonnekin mutta koska en muuten seuraa kosmetiikkamaailmaa jatkuvasti, menevät nuokin minulta usein ohi. Teen täsmäiskuja toisinaan nettiin hakusanalla Green mascara ja olen tilaillut ties minkälaisia jämäerien jämäeriä. Yleensä vihreät maskarat vain tuppaavat olemaan kirkkaanvihreitä korostustarkoitukseen, tällaiset tummemman vihreät ovat vähemmistössä.

  Ilmoita ihmeessä aina kun törmäät vihreään ripsariin. Niillekin on oma, vaikka pieni, käyttäjäkuntansa. On muuten törkeää syrjintää että jopa sinistä saa suht helposti mutta vihreäsimäisille vihreää saa etsiä kissojen ja koirien kanssa.

  Miten kauan muuten mahtaa avaamaton maskara säilyä? Nimim. pitäisikö hamstrata.

  Vastaa

Jätä kommentti