Parhaat vanulaput: Klairs Toner Mate 2 in 1 Cotton Pad

*Sis. mainoslinkin

Näpyttelin ihan vähän aikaa sitten postausta korealaisen ihonhoidon kenties suosituimmasta kasvovedestä eli Klairs Supple Preparation Facial Toner -kasvovedestä. Kerroin silloin, millainen mieletön monitoimituote tuo kasvovesi on ja tämän päiväinen postaus täydentää tavallaan tuota edellistä postausta, sillä sen aiheena on saman merkin tuote, jota voi käyttää joko yhdessä kyseisen kasvoveden kanssa tai erikseen ihan minkä tahansa muun kasvoveden tai jopa jonkin muunkin tuotteen kanssa.

Klairs Toner Mate 2 in 1 Cotton Pad

Tämän päivän postauksen aiheena ovat nimittäin Klairs Toner Mate 2 in 1 Cotton Pad -vanulaput, jotka ovat oikeasti niin mieletön tuote, että ne ansaitsevat aivan oman postauksensa.

Luin vanulapuista netistä monta hypetysartikkelia, blogipostausta ja keskusteluketjua, joissa kaikissa ne ylistettiin maasta taivaisiin ja aina paratiisin porteille asti, joten pakkohan niitä oli lopulta jo tilata ihan vain jotta voisin selvittää, voivatko pelkät vanulaput muka kyetä mullistamaan elämän. Voin kuitenkin jo heti alkuun sanoa, että kyllä ne voivat. Nämä eivät nimittäin todellakaan ole mitä tahansa vanulappuja vaan täyden ylistyksensä ansainneita ihmetuotteita!

Klairs Toner Mate 2 in 1 Cotton Pad

Klairsin vanulappupakkauksesta tekee erityistä se, että se sisältää kahdenlaisia vanulappuja, jotka on molemmat optimoitu toimimaan eri tavalla. Kahden eri käyttötapansa vuoksi ne sopivat täydellisesti pariksi Klairs-kasvovedelle, mutta myös vaikka kuinka monien muidenkin nestemäisten kosmetiikkatuotteiden kanssa.

Klairs Toner Mate 2 in 1 Cotton Pad

Puolet pakkauksen lapuista on nimittäin tiiviisti puristettuja vanulappuja, jotka auttavat nimenomaan tehostamaan ihon puhdistusta pyyhkimällä ihon paremmin puhtaaksi vanulapun ja kasvoveden avulla. Niiden pinta irrottaa kasvoilta kuollutta ihosolukkoa, liiallista talia ja muita ihon pinnan epäpuhtauksia, minkä ansiosta ihonhoitotuotteet pääsevät imeytymään iholle paremmin. Ne siis auttavat tavallaan kuorimaan ihon pintaa hellästi kasvoveden avulla.

Klairs Toner Mate 2 in 1 Cotton Pad

Lappujen pinta ei ole karhea, mutta ne ovat tukevan jämäköitä ja erittäin tiiviitä eivätkä ime itseensä turhaan tuotetta. Pintansa ansiosta ne sopivat loistavasti myös misellivesien sekä kynsilakanpoistoaineiden kanssa käytettäviksi eikä niistä irtoa yhtään nukkaa tavallisessa käytössä – mieheni parransänki sai niistä kyllä irtoamaan sitä.

Klairs Toner Mate 2 in 1 Cotton Pad

Laput todellakin tehostavat ihon puhdistusta kasvoven kanssa käytettyinä! Laput ovat melko isoja, joten olen itse ollut hieman pihi ja saksinut ne puoliksi ennen niiden käyttöä saadakseni ne riittämään kauemmin.

Klairs Toner Mate 2 in 1 Cotton Pad

Toiset pakkauksen sisältämistä lapuista ovat puolestaan paksumpia ja huokoisempia vanulappuja, joiden ei kannata kuitenkaan luulla, että ne imisivät itseensä hukkaan menevää tuotetta. Nämä taikalaput kyllä saattavat vaikuttaa siltä, että ne imevät tuotetta itseensä, mutta suorastaan sienimäisen huokoisen ja kimmoisan materiaalinsa ansiosta ne myös vapauttavat sen sisältään iholle lapulla pyyhittäessä. Vaikka olen käyttänyt lappuja usein, ruikkailen niille armotta joka kerta edelleen liikaa tuotetta tajuamatta, miten paljon vähemmän nestettä ne itseensä pihistävät tavallisiin vanulappuihin verrattuina.

Klairs Toner Mate 2 in 1 Cotton Pad

Tämän vuoksi nämä laput onkin suunniteltu käytettäviksi nimenomaan ihoa kosteuttavien kasvovesien kanssa, jotta niiden hoitavat ainesosat varmasti päätyvät iholle eivätkä vain jää vanulappuun. Vanulaput ovat todellakin hyvin ainutlaatuisia enkä ole koskaan kokeillut nestettä näin hyvin iholle itsestään luovuttavaa vanulappua!

Klairs Toner Mate 2 in 1 Cotton Pad

Näitä vanulappuja voi käyttää kosteuttavan kasvoveden tai halutessaan jopa hoitonesteen kanssa, mikäli sitä ei tahdo annostella iholle käsillä vaan levittää sen mielummin vanulapun avulla. Laput ovat myös täydellisiä käyttää Klairsin kasvoveden kanssa täsmänaamioina, sillä yksi lappu erotuu helposti kahdeksi lapuksi ja kosteuttaa hyvin vaikkapa poskien kuivaa ihoa.

Kasvovedellä kostutetut laput ovat jotenkin aivan erityisen taianomaisia, sillä vaikka ne luovuttavat ihoa pyyhkiessä itsestään täydellisesti tuotetta, pitävät ne silti kasvoveden naamiolappuina käytettyinä hyvin itsessään eivätkä kuivu liian nopeasti, joten iho voi rauhassa ryystää niiltä kasvoveden hoitavia ainesosia jopa 10 minuuttia ihan pystyasennossa möllöttäessä eivätkä ne edes putoa paikoiltaan. Mieletöntä!

Molempia vanulappuja voi myös käyttää samalla ihonpuhdistus- ja hoitokerralla saman Klairs-kasvoveden kanssa: ensimmäisessä vaiheessa tiiviimpi lappu auttaa viimeistelemään ihonpuhdistuksen pyyhkimällä ihon tehokkaasti ja seuraavassa vaiheessa sienimäisempi lappu varmistaa, että iholle varmasti jää runsaasti sitä kosteuttavia ja hoitavia kasvoveden ainesosia.

Klairs Toner Mate 2 in 1 Cotton Pad

Olen aivan totaalisen ihastunut näihin vanulappuihin, sillä niiden innovatiivisuus on aivan mieletöntä ja ne tiivistävät nimenomaan Klairs-tuotemerkin idean täydellisesti: ihonhoitotuotteita tarvitsee olla käytössä perinteistä korealaista ihohoitorutiinia pienempi arsenaali, sillä näiden avulla yhdestä nesteestä voidaan tehdä sekä kasvovesi, hoitoneste että kangasnaamio.  

Klairs Toner Mate 2 in 1 Cotton Pad -vanulappujen myyjiä löytyy eBaysta täältä*. Lappuja tilatessa on hyvä olla tarkkana, sillä jos kauhistelette vajaan parinkymmenen euron hintaa, niin kannattaa huomioida, että monet myyjät tarjoavat sillä hinnalla settiä, joka sisältää kolme pakkausta näitä lappuja. Itse maksoin omasta yhdestä pakkauksestani hieman yli kuusi euroa.

Klairs Toner Mate 2 in 1 Cotton Pad

Onko teidän joukossanne vanulappuhifistelijöitä, jolle tällaiset laput tulisivat tarpeeseen?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

7 kommenttia artikkeliin ”Parhaat vanulaput: Klairs Toner Mate 2 in 1 Cotton Pad”

 1. Hei! Voisitko laittaa linkin myyjälle, jolta itse ostit tämän tuotteen. Kiitos. 🙂

  • Ostin aika pieneltä myyjältä omani enkä enää löytänyt niitä häneltä myynnistä valitettavasti. :/

 2. Sinne taas humpsahti tilaus 🙂 Ostin vanulappujen lisäksi myös sen kasvoveden. Eksyipä koriin myös vihreä tee -geelikuorinta 🙂 Ja Jolsen sivuillakin käväisin ja ehkä tilasin sieltäkin jotain 😉

 3. Nyt olisi hakusessa kasvovesi… eli tiukka kysymys: Klairs Supple Preparation Facial Toner vai Pixie Glow Tonic?! Vai ehkä molemmat?! Miten osaan päättää? xD

  • Paha valinta! Minulla on käytössä molemmat, sillä ovat niin erilaisia. Pixi kuorii ja kirkastaa ihoa hedelmähappojen avulla ja käytän sitä usein heleyttämässä ihoa aamulla (päälle menee kuitenkin aurinkovoide SPF 30 tai SPF 50) ja Klairsin kasvovettä taas illalla tuomassa iholle lisää kosteutusta. 🙂

   • Kiitos vastauksesta. 🙂 Uskaltaakohan tuota Pixietä käyttää jos päivävoide on ”vaan” SPF 15?

    • Käyttäisin Pixiä siinä tapauksessa illalla. Toimii silloinkin hyvin, sillä kun kasvovesi kuorii ihon pintaa hellästi, pääsevät yövoiteet ja muut hoitotuotteet vaikuttamaan paremmin. Aamulla voi sitten käyttää esimerkiksi tuota Klairsin kosteuttavaa kasvovettä. 🙂

Kommentointi on suljettu.