Yksi maailman parhaista putsareista – A. by BOM Ultra Watery Eoseongcho Cleanser

Yhteistyössä skinid.se

Takinkääntäjä. Sanansa pyörtäjä. Petturi. Kelkkansa kääntäjä. Loikkari. Tässä pieni lista sanoja, jotka johdattelevat mielen tämän postauksen tunnelmaan. Tänään nimittäin tunnustan rohkeasti, että en useinkaan kykene pysymään sanojeni takana ja mielipiteeni saattavat vaihtua nopeastikin, kun jutustelun aiheena on kosmetiikka.

Minä olen esimerkiksi usein sanonut, että suosin mieluiten edullista kosmetiikkaa ja koen jopa, että varsinkin aasialaisen ihonhoidon löydettyäni olen melko pihi investoimaan arvokkaampiin ihonpuhdistustuotteisiin. Kun olen oppinut, että korkeintaan 10-15 eurolla (tai jopa halvemmalla) saa loistavan putsarin, ei ajatuksiani ole ollut helppoa ohjata toisaalle.

 A. by BOM Ultra Watery Eoseongcho Cleanser

Olen myös vähän aikaa sitten kertonut, etten oikeastaan innostunut kokeilemastani kulttimaiseessa olevan eteläkorealaisen Banila Co. -merkin kiinteän voidemaisesta puhdistusbalmista, sillä koin perinteisen puhdistusöljyn sitä helpommaksi ja kätevämmäksi käyttää.

Nyt on kuitenkin niin, että tämä rouva (vähän muuten vieläkin hihityttää käyttää tuota sanaa näin vastavihittynä) on ihastunut aivan totaalisesti kiinteään puhdistusbalmiin, jolla on hieman enemmän hintaa, mutta jonka koen jokaisen sentin arvoiseksi. Kyllä, olen tuplaloikkari, mutta näin voi joskus käydä, kun kohdalle sattuu jotain aivan mahtavaa. 

 A. by BOM Ultra Watery Eoseongcho Cleanser

Sain nimittäin pari viikkoa sitten Ruotsista operoivalta, korealaiseen kosmetiikkaan keskittyneeltä SKINiD-verkkokaupalta kokeiltavakseni muutamia ihonhoitotuotteita, joiden joukossa oli yksi aivan totaalisesti jalat alta vienyt rakkaustuote.

A. by BOM -merkin Ultra Watery Eoseongcho Cleanser on melkoinen sanahirviö, mutta siitä huolimatta iholle suorastaan taivaallisen lempeää tavaraa, jolla kasvojen iho puhdistuu vaivatta.

 A. by BOM Ultra Watery Eoseongcho Cleanser

Suhtauduin kiinteään puhdistusbalmiin aluksi varauksella, sillä olen jotenkin ajatellut ne mielessäni kokemuksieni pohjalta hieman epäkäytännöllisiksi ja vieläpä jopa vähän epäriittoisiksi. Tämä tuote oli kuitenkin niin ihana, että viskasin ajatukseni välittömästi mieleni perukoilla sijaitsevaan roskaämpäriin kokeiltuani tuotetta ensimmäisen kerran.

 A. by BOM Ultra Watery Eoseongcho Cleanser

Puhdistusbalmin mukana tuli ensinnäkin ihanan kätevä ja miellyttävän kookas spaatteli, jolla sitä saattoi purkista annostella. Tottakai purkkia voisi kaivella millä tahansa apuvälineellä, mutta minulle tuli heti hyvä mieli siitä, että tämän mukana tuli hyvin muotoiltu ja reippaan kokoinen apuväline.

 A. by BOM Ultra Watery Eoseongcho Cleanser

Puhdistusbalmi itsessään vaikutti aluksi ihan tavalliselta, Banila Co. -merkin balmeihin verrattavalta tuotteelta, mutta pyörsin  ajatukseni välittömästi, kun aloin ensimmäistä kertaa hieroa sitä iholleni.

 A. by BOM Ultra Watery Eoseongcho Cleanser

Tuotteen pehmeä, iholle täyteläiseksi öljyksi sulava koostumus oli suorastaan taivaallinen – vielä paljon parempi kuin muiden, aiemmin kokeilemieni vastaavien tuotteiden koostumukset.

Tämä ihanuus lämpeni hierottaessanimittäin niin mielettömäksi, että sitä on suorastaan vaikeaa kuvailla.  Pehmeä balmi suli nimittäin iholla täyteläisen ravitsevaksi öljyksi, joka puhdisti meikin, aurinkoojatuotteet ja epäpuhtaudet, mutta samalla se ei silti tuntunut kuitenkaan rasvaiselta, vaan tuotteen nimen mukaisesti suorastaan vesimäiseltä.

 A. by BOM Ultra Watery Eoseongcho Cleanser

Koostumus oli suorastaan hämmentävä!

Puhdistusbalmi sulatti ongelmitta paitsi sydämeni, myös vedenkestävän silmämeikin ja huuhtoutui iholta vaivatta vedellä. Iholle ei jäänyt sen jäljiltä tippaakaan klähmäinen tai tahmainen tunne, vaan iho tuntui vain miellyttävän pehmeältä, puhtaalta ja ravitulta. Mieletöntä!

 A. by BOM Ultra Watery Eoseongcho Cleanser

Tuotteessa on kevyehkö, miellyttävän puhdas tuoksu, jossa häivähtää ripaus luonnollisia ainesosia. Puhdistusbalmi onkin täynnä erilaisia luonnonmukaisia uutteita ja öljyjä, jotka hellivät ihoa. (Ainesosaluettelo ja lisää tietoa tuotteesta löytyy merkin omilta kotisivuilta täältä.)

SKINiD:n sivuilla lukee, että kyseessä on yksi parhaita koskaan valmistettuja putsareita ja voin kyllä yhtyä tähän hyvin mahtipontoiseen, mutta mielestäni silti täysin sanansa mittaiseen lauseeseen. Ruotsalainen sivusto kokoaa yhteen mukavan valikoiman korealaisia hittituotteita, joten he kyllä tietävät, mistä puhuvat.

 A. by BOM Ultra Watery Eoseongcho Cleanser

Puhdistusbalmilla on SKINiD:n sivuilla hintaa 480 kruunua eli n. 50 euroa, mutta vaikka koenkin tämän olevan täysin hintansa arvoinen putsari, olen silti iloinen, että sain teille jaettavakseni alennuskoodin verkkokauppaan.

Koodilla virve10 saa 10% alennuksen ostoksistaan ja yli 600 kruunun tilaukset lähetetään aina ilman toimituskuluja. Alle 60 euron tilauksien toimituskulut Suomeen ovat 69 kruunua eli n. 7 euroa, mutta jos kurkkaatte verkkokaupan mieletöntä valikoimaa niin voin taata, että sieltä kyllä löytyy vaikka millaisia muitakin korealaisia kulttituoteita ja huippulöytöjä ostoskoria täyttämään. (Sivusto on saatavilla sekä ruotsiksi että englanniksi.)

Muutenkin vinkkaan, että jos korealainen kosmetiikka kiinnostaa, niin SKINiD:n Instagram-tili kannattaa klikata seurantaan. Sieltä löytyy ihania kuvia ja mahtavaa tuoteinsipiraatiota!

 A. by BOM Ultra Watery Eoseongcho Cleanser

Onko A. by BOM jollekin tuttu tuotemerkki?

A. by BOM -tuotemerkistä voi lukea lisää merkin omalta kotisivulta täältä.

6 kommenttia artikkeliin ”Yksi maailman parhaista putsareista – A. by BOM Ultra Watery Eoseongcho Cleanser”

  1. Mistä olet hankkinut tuon useissa postauksissa näkyvän marmorisen tarjoiluvadin? 🙂

Kommentointi on suljettu.