Uusi kasvolaitesuosikkini

Myönnän suoraan, että olen melkoinen takinkääntäjä mitä tulee kosmetiikkaan. Yhtenä hetkenä liputan täysillä jonkun tuotteen puolesta pitäen sitä maailman parhaana kategoriansa edustajana ja toisena olenkin jo hypännyt jonkun toisen korvaavan tuotteen kelkkaan. Kosmetiikan maailmassa vain harva bestissuhde kestää pidempään.

 

Olen hehkuttanut jo useaan kertaan kuinka vannoutunut Clarisonic-rakastaja olen. Tuo mieletön kasvoharja on pitänyt ihoni ihanan tuntuisena ja puhtaana ja varsinkin sen jälkeen kun siirryin käyttämään unelman pehmeää Cashmere-harjaspäätä olemme olleet täysin erottamaton pari siitäkin huolimatta, että olen antanut mahdollisuuden myös esimerkiksi Oriflamen kasvoharjalle.
Nyt minun on kuitenkin kerrottava, että Clarisonicini on löytänyt haastajan tai minun tapauksessani viimeaikaisten käyttökertojeni perusteella oikeastaan jopa korvaajan.
Olin kuullut ruotsalaisen Foreon Luna -kasvoharjasta jo aiemmin, mutta en ollut antanut sen vietellä minua. Olin täysin tyytyväinen Clarisonicini kanssa, joten mikään ruotsalainen silikoniupeus ei todellakaan voisi rikkoa suhdettamme.
Ruotsinlaivalla kuitenkin tunnetusti sattuu ja tapahtuu ja eipä mennyt montaakaan työpäivää töihinpaluuni jälkeen kun rakkaat kollegani olivat houkutelleet minut aivan uusille raiteille. Myönnän, etten ollut kovin vaikea tapaus käännytettäväksi, mutta kuultuani usean ylistystarinan kasvoharjasta, jonka viimeisiä kappaleita vietiin juuri mymmälämme alessa en voinut kuin antautua viettelykselle ja hankkia itselleni oman kappaleen. Se kun kuulemma oli aivan ihana.

Silikonista tehty Luna Mini on kevyt ja kämmenelle sopiva kasvojenpuhdistuslaite, joka värähtelee Clarisonicin tapaan puhdistaen kasvot tehokkaasti ja hellävaraisesti. Silikoninen pinta on kuulemma jopa 35 kertaa hygieenisempi kuin tavalliset harjaspäät eikä vaihtoharjoja tarvita. Laitetta ladataan USB-liitännän kautta tunti, jonka jälkeen se kestää jopa 300 käyttökertaa. Tämä todellakin houkutteli minua, sillä Clarisonicini kestää käytössä yhdellä vuorokauden kestävällä latauskerralla alle kuukauden ja huomattavasti hankalampi ottaa matkalle mukaan pieneen ja kevyeen Luna Miniin verrattuna.

Myönnän, että eka kerta tuntui oudolta. Kun oli tottunut pehmeään ja taipuisaan harjaspäähän tuntui todella oudolta surrutella kasvoja vasten jäykkää ja verrattaen kovaa kämmeneen menevää häkkyrää. Mietin, voiko se värähtelyllään ja silikonisilla ”harjaspäillään” edes oikeasti puhdistaa kasvojani ja huomaisinko edes käytön jälkeen ihollani eroa.

Clarisonicin tapaan laitetta käytetään iholla minuutti ja kaikista epäluuloistani huolimatta huomasin käytön jälkeen ihollani aivan mielettömän eron. Vaikka laite kasvoilla hurrutellessa oli tuntunut lähes mitään tekemättömältä oli ihoni sen käytön jälkeen paremman tuntuinen kuin aikoihin ja minä olin sentään luullut sen jo valmiiksi olleen paremmassa kunnossa kuin hetkeen!
Luna Mini jätti ihoni aivan suunnattoman pehmeäksi ja sileäksi, mutta tuntui hellävaraisemmalta kuin kasvoharjan voisi koskaan kuvitellakaan tuntuvan. Olin mykistynyt, sillä laite oli aivan mieletön. En tiennyt, että näin puhdasta ja pehmeää, mutta samalla täysin kiristelemättömältä tuntuvaa ihoa voisi mitenkään saada pelkällä laitteella, joka värähtelisi silikoninystyröillään kasvojen ihon pinnalla.
Luna Minissä on kolme eri nystyräpintaa, joista ”etupuolella” oleva on pienempinystyräinen ja hellävaraisempi takapuolella olevan ollessa suurempinystyräisempi ja syväpuhdistavampi. Lisäksi laitteen yläosassa on pieni alue, joka on tarkoitettu tarpempaan puhdistukseen ja esimerkiksi silmänalusille käytettäväksi. Kyllä, tätä voi käyttää sielläkin!
Työkaverini olivat kehuneet minulle, kuinka napakan tuntuiseksi laite jättää ihon ja siltä se tosiaan tuntui. Ei millään muotoa kiristävältä, mutta iho on tosiaan alkanut (ainakin psykologisella tasolla…) tuntua napakammalta. Tällaista en ole kokenut Clarisonicini kanssa.
Paitsi että Luna Mini on tehokas apuväline puhdistuksessa voi sitä myös käyttää hoitotuotteiden imeyttämiseen. Laitteessa on kolme eri värähtelytehoa, joista tehokkainta olen suosinut ihonpuhdistuksessa ja kahta muuta tuotteiden imeytyksessä. Silikoninen laite sopii tähän käyttöön hyvin, sillä se ei ime itseensä turhaan hoitotuotteita ja on helppoa ja vaivatonta huuhdella puhtaaksi.
Olen aivan suunnattoman rakastunut tähän uuteen puhdistusbestikseeni, jota on ollut todella helppoa kantaa pitkin kesää mukana töissä ja reissuissa. Ja hei ihan tosi, tunnin latauksella jopa 300 käyttökertaa eli lähes kymmenen kuukauden päivittäinen käyttö!
Nyt ymmärrän todellakin, miksi täällä bloginkin puolella useampi on kehunut Lunaa!

Löytyykö joltakin muulta Foreon superlaite?
Luna Minin voi ostaa itselleen esimerkiksi NordicFeel-verkkokaupasta hintaan 105,50 euroa.

21 kommenttia artikkeliin ”Uusi kasvolaitesuosikkini”

 1. Oon himoinnut tuota Foreo Lunaa jo pienen ikuisuuden. Harmi, että sillä on niin paljon hintaa, että ei vaan pysty ostaan. Toivottavasti jossain vaiheessa kuitenkin saan tuon ostettua 🙂

 2. Hei, itselläni on Remingtonin kasvoharja ollut jo jonkun aikaa, mutta tänään vasta muistin taas sen mukana tulleen silikonisen (??) hierontatyynyn. Noh, innoissaan olin sitä testaamassa kunnes tajusin etten "osaakkaan" käyttää sitä 😀 Kysymykseni kuuluukin, että missä vaiheessa sitä tulee käyttää jos kuvittelee samalla kerralla putsaavan kasvot harjan kanssa? 🙂

  • Laite ei ole minulle tuttu omakohtaisesti, mutta googlettelin hieman ja olettaisin, että tuo silikoninen osa on laitteen massage-hirontatyyny. Tuota on tarkoitus käyttää kasvoilla pari kolme kertaa viikossa kasvojen hierontaan, eli voit puhdistaa ihosi normaalisti ja sitten käyttää hierontaosaa, jonka olisi tarkoitus parantaa ihon mikroverenkiertoa ja tehdä ihosta kimmoisamman. Minulle ei selvinnyt, käytetäänkö tuota hierontaosaa aina yksinään vai voiko sen kanssa imeyttää vaikka seerumia tai kasvovoidetta, mutta kokeilemalla selviää varmasti. 🙂

   Toivottavasti tästä oli edes hieman apua. 🙂

  • Minulla tulee mieleen juurikin tuo imeyttäminen, että josko sen kanssa voisi imeyttää vaikkapa seerumin. 🙂

 3. Nyt on pakko paljastaa tyhmyyteni.. Siis miten tuota oikein käytetään puhdistuksessa?? Puhd.aineet kasvolle ja surr surr??? Nyt olisi kuule tilausta demovideolle. Harjasputsarit tajuan, mutta toi on niin hassu mallinenkin.

  • Haha, ei suinkaan ole tyhmyyttä, sillä tuo lelu näyttää vähintäänkin hämäräperäiseltä. (Itseasiassa niin hämäräperäiseltä, että kun kerran laivalla töissäollessani olin ennen työpassini aloitusta yhden yön hytissä, jossa en normaalisti yövy ja unohdin laitteeni sinne suihkuun mietin moneen kertaan, kuinka kiusallista tulee olemaan, jos joudun mennä henkilökohtaisesti koputtamaan hytin oveen ja pyytämään, että saisin ottaa tuon sinne suihkuun jättämänä hämäräperäisen näköisen leluni takaisin… Luojan kiitos hytti oli tyhjänä ja sain käydä hakemassa leluni ilman kiusallisia kohtaamisia kenenkään kanssa!)

   Mutta siis juu, itse levitän ensin puhdistustuotteen kasvoille ja sitten vaan surruttelen. Yllätyin, kuinka ihmeellisen puhtaaksi ja sileän tuntuiseksi iho tuli! 🙂

 4. Kuulostaa kivalta! En ole uskaltanut kokeilla Clarisonicia koska pelkään että olisi liian rankka herkälle iholleni. Mitä sulla on muuten tässä luomilla? 🙂

 5. Moi!

  Minulla on herkkä iho ja couperoottiset poskipäät sekä harmikseni välillä nousee näppyjä poskipäille ja leukaan. Kasvojani kuorin äärimmäisen harvoin, mutta naamioita käytän. Mietin tuon laitteen käyttöä omalle iholleni. Vaikuttaa siltä, ettei minun kannata satsata yli satasta laitteeseen, joka tuskin sopii iholleni. Laite kyllä kovasti kiinnostaa. Mitään mekaanista laitetta, harjoja tms. en uskalla naamalleni käyttää. Kosmetologilla käyn joskus, mutta hänkin tekee hellävaraiset hoidot kasvoilleni. Naamani ärtyy herkästi jopa herkän ihon naamioilla, kuten Lumenen Ultra Sensitivellä. Naamani on helakan punainen ja kirvelevä sen jälkeen Jostain syystä Lumenen rasvat eivät imeydy naamaani, vaan jäävät kiiltämään iholleni.Yövoiteet pahimpia, Liekö jokin kasviöly tms jää ihon pinnalle. Monta eri sarjan tuotetta on tullut kokeiltua. Olen siis yli 40 v. , joten mistään teininaamasta ei ole kyse.

  • Käytän päivittäin. 🙂 Otan ensin meikit pois puhdistusöljyllä/-maidolla ja sienellä ja sitten puhdistan ihon tällä ja puhdistusvaahdolla.

 6. Moikka! Ostin tämän foreo minin ja ihan kiva on ollut. Riittääkö sulle 1 min kuten ohjeessa sanotaan? Mulla menee aina yli siitä…

Kommentointi on suljettu.