Huomisen hitti: timanttimeikkisieni

Olen hehkuttanut blogissani niin meillä jo pitkään supersuosiossa ollutta Beautyblenderiä kuin Aasiassa hypessä olevaa Blending Puffiakin.

Jos kuitenkin haluatte kuitenkin olla askeleen muita edellä, niin käännätte katseenne jo innokkaan odottavasti tämän uuden meikkisienen puoleen:

Miracle Diamond Sponge Real Techniques

Meikkimerkki Real Techniques on nimittäin julkaisemassa juuri Miracle Diamond Sponge -meikkisienen, jossa yhdistyy uusi, vanha ja lainattu.

Uudessa timantin muotoa jäljittelevässä meikkisienessä on 13 pintaa, joiden ansiosta yhtä sientä on nyt mahdollista hyödyntää meikkiä tehdessä useiden meikkituotteiden käyttöön.

Timanttimaisen sienen kapea kärki sopii täydellisesti pienten näppyjen ja ihovirheiden peittoon – juuri niille finneille, joille isompi sieni ei koskaan levitä tuotetta tarpeeksi tarkasti!

Real Techniques Miracle Diamond Sponge

Isommat litteät tahkot taas sopivat käytettäviksi meikkipohjatuotteiden levitykseen suuremmilla alueille ja pienemmät tahkot puolestaan auttavat saamaan varjostus- ja korostustuotteet tarkasti oikeille paikoille. Tasaisella timantin yläosalla puolestaan voi taputella meikkituotteet häivyttymään kauniisti.

Lateksittomassa sienessä on lisäksi trendikäs, jokaiselle sienelle uniikki marmorikuvio, joka tekee siitä heti tyylikkään!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PnwfQJH7bWY]

Sieni lanseerataan 22.8. ja sanonpa vaan heti, että tästä tulee taatusti hitti ja seuraava maailman kopioiduin meikkisienimalli!

Real Techniques Miracle Diamond Sponge 2

Kuka muu innostui uudesta timanttisienestä?

Edit. Real Techniques Miracle Diamond Sponge -meikkisieni löytyy myynnistä täältä.*


Joko luit nämä aiemmat postaukseni?

Biore mustapäälaput Ostolakossa Cailap hiusklipsit Ostolakossa Tuuheat hiukset suihkussa Ostolakossa

9 kommenttia artikkeliin ”Huomisen hitti: timanttimeikkisieni”

  1. Pakko myöntää, että marmorikuvion fanina ekana mielenkiintoni herätti nimen omaan kuvio, joka saattaa myös johtaa sienen ostoon :’D Mutta luettuani jutun loppuun saakka, tulin siihen tulokseen, että tää voisi ihan oikeastikkin olla käytössä hyvä. Täytyy pitää silmät auki, joskos tulis vastaan.

    • Voi tosin olla, että tulee näillä leveyspiireillä myyntiin vasta joulumarkkinoille, mutta odotan tätä itse todella kovasti ja uteliaana! 🙂

  2. No toki innostuin, koska mua vähän ärsyttää käyttää aina kahta eri kokoista beautyblenderiä! Tosin esim. KiKon ja RT:n sieniversioissa on semmonen kapeampikin osio, jolla saa myös kasvojen hankalimpiin kohtiin levitettyä meikkivoiteen.

    • Odotan innolla, millainen tämä on käytössä. Vaikuttaa yllättävän isolta videon perusteella, mutta silti hyvin kätevältä! 🙂

  3. Kuinkahan tuo kestää käytössä? Minulla merkin aikaisempi, oranssi sieni alkoi repeillä ja reikiintyä jo parissa viikossa, ja sieni päätyikin roskiin hädin tuskin kahden kuukauden käytön jälkeen. Tai sitten minä ja pesuaineeni olimme liian kovakouraisia..

    • Minusta tuo näyttää jotenkin jämäkämmältä materiaalilta kuin oranssi sieni, mutta vaikea silti sanoa. Toivottavasti on yhä kestävä kuin Beautyblender! 🙂

Kommentointi on suljettu.