3 parasta kosteuttavaa kasvosuihketta

*Sis. mainoslinkkejä

Minulle on muodostunut erityisesti tämän kesän aikana aivan valtava kasvosuihkeobsessio. Homma lähti alunperin käyntiin jo keväällä, kun sain blogikokeiluun aivan ihastuttavan Lumene LÄHDE Pure Action Hydration -kasvosuihkeen.

Ihastuin suunnattomasti tuon kasvosuihkeen usvamaiksen hienojakoiseen suihkuun ja tuotteen kosteuttava koostumus on ollut ihollani aivan mielettömän ihanan tuntuinen niin puhtailla kasvoilla kuin meikatullakin iholla.

Lumene LÄHDE Pure Action Hydration -kasvosuihkeesta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

*Lumene LÄHDE Pure Action Hydration -kasvosuihke löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

ostolakossa-kasvosuihkeet-lumene-lähde

Oma ihastussuhteeni erilaisiin kasvosuihkeisiin lähti syvenemään, kun tein töihin artikkelia Pixin lanseeraamasta Multi-Misting-konseptista, jossa käytetään erilaisia kasvosuihkeita yhdessä optimaalisen lopputuloksen saamiseksi. Sain töissä kokeiluun kaikki Pixin viisi erilaista kasvosuihketta, joista oikeastaan kaikki veivät sydämeni, mutta joista aina niin janoinen ihoni ihastui ihan erityisesti Pixi Hydrating Milky Mist -kasvosuihkeeseen.

Pixi Hydrating Milky Mist -kasvosuihke suihkusi pakkauksestaan isompina pisaroina ja märempänä kuin Lumenen kasvosuihke, mutta toimi täydellisesti hieman erilaisessa tarkoituksessa. Siinä missä Lumenen suihke oli nimittäin mitä parhain tuote raikastamaan kasvojen ihoa päivän aikana tai heleyttämään meikatessa liiallisen puuterin samentamaa ihoa, oli Pixin suihke nimenomaan selvästi jopa vielä enemmän hoitotuote. Lumenen kasvosuihke jätti sekin toki iholle muutakin kuin vain vettä ja kosteutettu tunne säilyi kasvoilla pitkään, mutta Pixin suihke toimi tässä vielä paremmin.

ostolakossa-kasvosuihkeet-pixi-hydrating-milky-mist

Pixin suihke oli koostumukseltaan lähes maitomaista ja kun sitä suihkutti puhtaalle iholle, saattoi iholla tuntea sen jälkeen samanlaisen tunteen, kuin kasvoille olisi juuri levitetty ohutta, ihoa kosteuttavaa seerumia. Se onkin loistava suihke paitsi kuivalle, aina vaan lisää kosteutusta janoavalle iholle myös seka- ja rasvoittuvalle iholle, joka tarvitsee kosteutta, mutta ei rasvaisuutta. Unohdin kesälomareissullani ottaa mukaani kasvoseerumin, mutta kolmen viikon reissu sujui hyvin tämän jopa korvatessa sen.

ostolakossa-kasvosuihkeet-pixi-hydrating-milky-mist

Tykkään eniten käyttää tuota Pixin suihketta nimenomaan ihoa hoitaessani. Saatan suihkuttaa sitä puhtaalle iholle ennen muita hoitotuotteita ja kun levitän iholle esimerkiksi hyaluronihappoa sisältäviä seerumeita, suihkutan päälle tätä kasvosuihketta, jotta kosteutta tehokkaasti sitova hyaluronihappo myös saa runsaasti jotain iholle sidottavaa. Tämän suihkeen kanssa ei todellakaan tunnu siltä, että iholle suihkisi vain vettä!

Pixi Hydrating Milky Mist -suihkeesta voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

*Pixi Hydrating Milky Mist -kasvosuihke löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

ostolakossa-kasvosuihkeet-lumene-lähde

Suihkuttelen juuri Pixin suihkeeni viimeisiä pisaroita ja Lumenenkin suihke alkaa lähennellä loppuaan, joten kaipasin uutta kasvosuihketta. Olen alkanut käyttää suihkeita töissä näyttöpäätteen äärellä työskennellessäni yhä enemmän, sillä toimistostamme on yhtäkkiä tullut hyvin kasvosuihkeystävällinen ja jokaisen pöydältä näyttää nykyään löytyvän vähintään yksi sellainen ja niitä kuuluu suihkuteltavan iholle ahkerasti. Ymmärrän tämän täysin, sillä kosteutettu iho näyttää kauniimmalta ja heleämmältä.

ostolakossa-kasvosuihkeet-aco-rescue-mist

Olenkin bongaillut kollegoideni pöydiltä löytyviä tuotteita ja kysellyt heiltä suosituksia löytääkseni uusia hyviä tuotteita. Yksi suosituimmista vaikutti olevan apteekeissa myytävä ACO Rescue Mist, joka sai runsaasti suitsutusta ja jonka päädyin siksi itsellenikin ostamaan.

ACO Rescue Mist lupaa paitsi kosteuttaa ja rauhoittaa kasvojen ihoa, myös tuoda sille antioksidanttista suojaa C-vitamiinin avulla. Rakastuin miellytttävän tuoksuiseen suihkeeseen välittömästi, sillä siinä on juuri samanlainen, erittäin  hienojakoinen suihke kuin Lumenenkin kasvosuihkeessa, minkä ansiosta se sopii loistavasti käytettäväksi sekä meikkaamattomalla että meikatulla iholla.

(Jos et ole varma, mitä se luvattu antioksidanttinen suoja varsinaisesti tarkoittaa, voi asiaan lukea selvennystä tästä aiemmasta postauksestani.)

ostolakossa-kasvosuihkeet--aco-rescue-mist

Suihke tuo iholle raikkaan ja kosteutetun tunteen, mutta sitä varsinkin puhtaalle iholle suihkuttaessaan huomaa, ettei se ole pelkkää haihtuvaa vettä ja että iholle jää siksi pehmeän kosteutettu ja hoidettu tunne. Tuote on pakattu kätevään 75 ml pulloon, joka kulkee helposti mukana käsilaukussa ja jonka voi ottaa mukaan myös vaikka lentokoneeseen.

ostolakossa-kasvosuihkeet--aco-rescue-mist

ACO Rescue Mist osoittautui aivan loistavaksi löydöksi, jota taidan itse jatkossa tulla pitämään työpöydälläni ja suihkimaan sitä iholleni päivän aikana. Lisäkosteutus ei koskaan ole pahasta ja korealaisesta ihonhoidosta olen oppinut, kuinka tärkeää se on, jotta iho pysyy kauniin heleänä ja täyteläisen näköisenä.

*ACO Rescue Mist -kasvosuihke löytyy myynnistä Apteekkituotteet.fi-sivustolta täältä.

Jos kosteuttava kasvosuihke ei vielä kuulu omaan ihonhoitorituaaliin, niin suosittelen hankkimaan esimerkiksi jonkun näistä kolmesta suihkeesta!

ostolakossa-kasvosuihkeet-lumene-pixi-aco

Käytättekö te kosteuttavia kasvosuihkeita?

17 kommenttia artikkeliin ”3 parasta kosteuttavaa kasvosuihketta”

 1. Helteisessa saassa on kasilaukussani aina pikkupullo, en juurikaan hikoile, niin tuo ihana suihke antaa helpotusta kasvoille ja kasivarsille ja kaulaan. Minulla on Evian Brumisateur ja Avene. Pidan enemman jalkimmaisesta, sen suihke tulee ihanana sumuna.

  • Minulta on muuten tulossa pian postaus noista lähdevesisuihkeista ja niiden eroista kosteuttaviin kasvosuihkeisiin. Erojen tajuaminen mullisti oman maailmani, joten se kannattaa lukea. Laitan sen pian ulos. 🙂

 2. Minä RAKASTAN tuota ACO:n suihketta. Suihkautan sitä aina meikin päälle ja viimeistelen Lorealin infallible suihkeella.

  • Ooh, loistava yhdistelmä! Tuo Lorkun suihke on kyllä myös loistava kun tekee niin ihanan mattapinnan! 🙂

 3. Muutama viikko sitten ostin Tromborgin kosteuttavan Calendula Water -kasvosuihkeen kauniin pullon ja ihanan tuoksun innoittamana. Nyt pitäisi vielä muistaa suihkia 🙂
  (En saanut kommentointinappulaa näkyviin, vaikka kokeilin useammalla eri selaimella.)

  • Taisin muuten sittenkin löytää oikean kohdan aikaisemmalle kommentilleni. Otsikko ”Vastaa” vain hämäsi…

   • Joo, tajusin vasta vähän aikaa sitten, että tuo kommenttilaatikko on tässä blogipohjassa todella hassusti tuolla ihan sivun alareunassa tuhannen muun jutun jälkeen. :/

    Minun pitäisikin tutustua enemmän Tromborgin tuotteisiin. Ehkä tuo tuote voisi olla hyvä aloittaa tutustuminen! 🙂

 4. Itse olen käyttänyt The Body Shopin ruususuihketta. Pixiltä tykkään kasvovedestä enemmän kuin suihkeesta.
  -Laura/ kosmetiikansuurkuluttaja.blogspot.com

  • Ooh, enpäs olekaan tajunnut edes kurkata, millaisia suihkeita The Body Shopilta löytyy. Kiitos vinkistä, täytyy kääntää katse sinne seuraavaksi! 🙂

 5. Joo’o!! Useampi pullo käytetty. Käsilaukussa on Lumenen sininen ja pikkuvessassa (Yläkerrassa on kylppäri) on keltainen versio. Yöpöydällä on korealainen versio ja kylppärissä Favora. Tilaukseen kähti Yo-apteekista jus mainitsemasi Aco. -Siellä se on hiukan edullisempi, kuin linkkaamassasi apteekissa.

  • Pitäisikin kokeilla myös tuo Lumenen keltainen suihke – varsinkin kun siinäkin on näin hyvä suihke ilmeisesti (pullo ainakin näyttää samalta). 🙂

 6. Hei, ovatko nuo kaikki suihkeet myös ripsienpidennysystävällisiä vai tulisiko minun jatkeineni pysyä kaukana näistä ihanuuksista? Erityisesti innostuin tuosta ACOn suihkeesta, siinä näyttäisi olevan tehokkuus, koko ja hinta sekä vielä saatavuus kohdillaan.

  • Pixin ja Lumenen kanssa riippuu, kuinka hysteerisesti öljyjä välttelee. Molempien isällysluetteloissa on pienen pieni ripaus risiiniöljyä, mutta määrä, joka sitä parilla suihkauksella kasvoille laskeutuu on varmasti niin olemattoman pieni, ettei sillä ole ripsiin vaikutusta.

   ACO:n suihke on kuitenkin täysin öljytön. 🙂

 7. Kuiva ihoiselle kosteuttavat suihkeet ovat Must! Omat suosikkini ovat juuri Aco (jolla muuten myös hinta-laatu suhteeltaan loistavat käsi- ja jalka rasvat; Vaal. Pun. ja Vihr. tuubi) ja Caudalie Grape Water.
  Pixiä täytyneekin vielä kokeilla, vaikka itselläni tosin jo käytössä niin hyvä Essence-Toner; Puynkang Yul, etten oikeastaan ihon hoitoon enempää tarvisi 😉
  Hakusessa silti vielä öljytön, Hyaluronia sis. hienojakoinen kosteuttava suihke meikin alle ja päälle, olisiko kellään hyviä ehdokkaita..?

  • Hei! Ostin tuon ACO:n Rescue mistin. Se ei käy minulle, silmät alkoivat lähes heti kirvellä ja nyt ovat olleet vajaan viikon turvonneet ja yläluomet vereslihalla. Mitään muuta tuotetta en ole ostanut. Olen herkkäihoinen, joten ilmeisesti tämä tuote ei käy minulle. Katsoin sen verran tuoteselostetta, että se sisältää propadeiolia, se voisi olla yksi syy. Nyt täytyy etsiä joku toinen, tykkään viimeistellä ihon kasvovesillä. Onneksi älysin edes nyt miettiä tätä silmien turvotuksen syytä, en aluksi voinut uskoa, kun pullossa ei lue, että ei sovi herkkäihoiselle.

   • Voi harmi, että tuote sisältää jotain, mille olet herkkä. :/ Tämä on meillä toimistollakin kaikkien suosikkituotteita ja ensimmäistä kertaa kuulen, että joku on saanut siitä reaktion. Toivottavasti reaktio menee ohi pian! Paula’s Choicen sivulla ainesosasta oli sanottu, että ”Propanediol is a well-tolerated ingredient, not likely to cause sensitivity,” mutta tottakai kuka tahansa voi aina olla allerginen mille tahansa ja se on aina kurjaa. :/

 8. Juu,Aco aika vahvaa,käytän vain qliniguen,adenin,diorin,ysl:n tuotteita,eivät ärsytä yleensä.

Kommentointi on suljettu.