Must have -tuote: naamionkiinnitysnaamio!

*Sis. mainoslinkin

Tokion reissuni ansiosta pääsin tutustumaan niin moneen erityiseen ja minulle uuteen tuotteeseen, että niistä riittäisi höpötettävää varmasti koko loppuvuodeksi. Toivon, että ette ole vielä täysin kyllästyneitä näihin juttuihin, sillä minulla olisi vielä vaikka kuinka paljon kerrottavaa!

Silicone Facial Mask

Yksi ylivoimaisesti parhaita löytöjäni oli silikoninen maski, joka oli suunniteltu käytettäväksi kangasnaamioiden päällä.

En tiedä, kuinka olen koskaan voinut elää ilman tätä tuotetta, mutta nyt kun tajusin sen olemassaolon ja hankin sen itselleni on elämänlaatuni noussut jälleen aivan uusiin sfääreihin. (Ah, kuinka mahtavaa onkaan elää elämää, jonka laatuun voi vaikuttaa näin helposti!)

Silicone Facial Mask

Silikoninen 3D-maski on nimittäin aivan loistava keksintö!

Kangasnaamiot ovat mukava juttu (ja japanilaisethan tunnetusti rakastavat niitä), mutta en ole koskaan oikein päässyt niiden kanssa kovin läheiseksi. Tuntuu, etteivät ne aina asetu kasvojani vasten tarpeeksi tiiviisti eivätkä ne pysy pakoillaan kunnolla. Niiden kanssa pitäisi oikeastaan malttaa vaan maata nätisti koko niiden vaikutusajan eikä se ole tuntunut kätevältä. Kotonani onkin ollut runsas määrä kangasnaamioita, jotka ovat odottaneet jo kauan kokeiluaan, mutta pysyneet jonotuspaikallaan epäkäytännöllisyytensä vuoksi.

Silicone Facial Mask

Tämä apuväline kuitenkin nosti naamiot käyttölistan kärkeen välittömästi!

Uudelleenkäytettävä, silikoninen ja kasvonpiirteitä mukailemaan muotoiltu naamio asetetaan kangasnaamion päälle, jolloin se painaa naamion tiiviisti ihoa vasten. Naamion kätevät lenksut pingotetaan korvien taakse, jolloin kangasnaamio pysyy sen alla tukevasti paikoillaan.

Silicone Facial Mask

Kätevä silikonimaski ehkäisee kangasnaamion liian nopeaa kuivumista ja kangasnaamioiden käytöstä tuli sen kanssa aivan mielettömän mahtavaa.

Silicone Facial Mask

Erityistä maskissa on, että sitä voidaan käyttää myös puhtaalla iholla esimerkiksi kylvyssä, jolloin se toimii iholla kuten kasvojen höyrytys saaden ihon hikoilemaan. Lisäksi se sopii myös ihan tavallisten kosteusnaamioiden päälle tehostamaan niiden vaikutusta.

Silicone Facial Mask

En aluksi innostunut naamiosta siitä kuultuani mitenkään erityisesti, mutta lopulta uteliaisuus voitti ja päätin hankkia sen itselleni. Suosituin malli oli nimenomaan tämä jälleen alle eurolla tuotteita myyvässä Daisossa tarjolla ollut malli, joka osoittautu niin loistavaksi, että ostin itselleni pari varakappaletta kotiin siltä varalta, että nämä hajoavat joskus.

Silicone Facial Mask

Sanoisin tämän kuitenkin olevan niitä tuotteita, jonka käyttöä suositelisin lähinnä omassa hyvässä seurassa. Pienessä hotellihuoneessa kanssani ensimmäistä kokeiluani tehdessäni ollut mies saattoi nimittäin katsoa minua lievä kauhu silmissään enkä toisaalta ihmettele, sillä kuten moni tietää, ei kangasnaamio itsessäänkään ole se esteettisin kauneustuote, mutta kun päälle vielä vetäisee tällaisen liuskan, on lopputulos melko säväyttävä:

Silicone Facial Mask

Näitä naamioita näyttäisi jälleen löytyvän eBaysta superhalvalla kaikille kiinnostuneille ja siitäkin huolimatta, etteivät ne hurmaa ulkonäöllään, ovat ne sitäkin mielettömämpiä toimivuudeltaan. Jos siis olet kangasnaamioiden käyttäjä (tai jättänyt ne käyttämättä todettuasi ne hankaliksi käyttää) suosittelen tämän apuvälineen hankkimista!

Daiso Silicone Moisturizing Mask for Sheet Masks -naamionkiinnitysnaamion myyjiä löytyy eBaysta täältä*.

Silicone Facial Mask

Mitäs sanotte tästä apuvälineestä?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

17 kommenttia artikkeliin ”Must have -tuote: naamionkiinnitysnaamio!”

 1. Hei ihan mahtava! Ajattelin ensin, että tää on ironisesti kirjoitettu postaus, koska naamion päälle laitettava naamio tosiaan kuulostaa siltä, mutta toihan on aika mahtava. Ja että tolla voi käytännössä höyryttää kasvoja – nerokasta! 😀

  http://charlottaeve.com

  • Niin naurettavalta kun tämä tuote voikaan kuulostaa, niin tämä on oikeasti aivan mahtava keksintö! 😀

 2. Sori, mut nauroin ääneen! Mut aivan huippukeksintö, olis käyttöä kyllä.

 3. No johan nyt! En olis koskaan ajatellut että tälläistä tarttee, mulla nimittäin ei ole mitään ongelmaa noiden naamioiden kasvoilla pysymisen kanssa. Pystyn touhuamaan melkeen mitä vaan, tiskitkin on hoidettu maski kasvoilla! Tosin on tässä niitä muitakin puolia, aika hauska idea!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 4. Kasvonaamioita en minkäänlaisia laiskuuteni vuoksi käytä, mutta tämä postaus oli silti erittäin tarpeellinen lukea. Tuo kuva se päällä nimittäin piristi päivääni aika paljon, en voi lopettaa nauramista :Dddd pitäis ehkä tilata tuo ihan vaan muiden säikyttelytarkoitukseen..

 5. Älä missään tapauksessa lopeta Japanin kummallisuuksista raportoimista, nää postaukset on ihan huippuja! Itsellänikin on suunnitteilla Japanin matka ensi kevääksi ja näiden kautta pääsee jo hyvin orientoitumaan matkatunnelmaan. 🙂

 6. Moikka! Olisiko sinulla suositella hyvää aurinkorasvaa? Etsin sellaista tuotetta mikä ei jättäisi kauhean rasvaista ihoa mutta suojakerroin saisi olla mahdollisimman korkea. Kannattaako suunnata mieluiten apteekkiin vai voisko marketistakin löytyä jotain sopivaa?

 7. Hei kiitos tästä! Laitoin heti saman tilaukseen. 😀
  Ja ei saa lopettaa Japani postauksia. Rakastan Japania ja sinne on ihan hullu ikävä takaisin.

 8. Kuva <3 😀

  Sinänsä ei ole ongelmaa kangasnaamioiden pysyvyydessä, voin niiden kanssa jotain tehdäkin, mutta monesti se vain tuntuu siltä, että tipahtaa tai sitten alkaa repsottamaan jostain reunasta eikä kangas osukaan iholle asti. Joten kyllä lähtee mullaki tilaukseen, fb:n ryhmästä jo bongasinkin juttua näistä. 🙂 Kuulostaa myös kokeilun arvoiselta muiden naamioiden kanssa.
  Kylpyammetta meillä ei ole, mutta tekee varmaan saman saunaefektin ihan suihkussakin? Auttaiskohan tuo siihen, että vois laittaa suihkun ajaksi naamion ja antaa sen vaikuttaa siellä. Ei tarvis niin varoa poishuuhtoutumista. (..lisäplussana se, että eipä tarvis kenenkään järkyttyä naamion esteettisyydestä :D)

  • Nyt kun tämä on ollut käytössä jo yli puoli vuotta niin on korostunut loistavasti se, kuinka paljon enemmän tämän avulla saa kangasnaamioista hyötyä irti kun ne eivät kuivu niin nopeasti ja aktiiviaineet haihdu. Tämä auttaa nimenomaan muhittamaan ne paremmin iholle. 🙂

 9. Vähitellen olen tutustunut korealaiseen kauneudenhoitoon ja tehnyt tilauksia ebaysta. Onneksi monet tuotteet oli Suomen nettimyymälöistä loppu, joten olen tilaillut nyt vaikka mitä ebayn kautta suoraan Koreasta (katsonut ettei jäisi tulliin eli useilta myyjiltä useampana päivänä). Silikonimaski lähti myös tilaukseen noin euron hintaan postikuluineen. Käsittämätöntä, miten halvalla lähtee luotettavalta myyjältä (paljon kauppaa ja positiivista palautetta). Kiitos vinkeistä!

  • Kiva kuulla, että olet löytänyt korealaisen kosmetiikan! Niin edullista ja silti myös niin laadukasta! 🙂

Kommentointi on suljettu.