Tämän vuoksi Tweezerman-pinsetit ovat niin suositut

*Sis. mainoslinkin

Kokeilen aktiivisesti uusia kosmetiikkatuotteita erityisesti erilaiset kauneudenhoidon apuvälineet kiinnostavat minua. Tavallisesti olen valmis kokeilemaan jatkuvasti jotain uutta, sillä haluan aina uskoa, että jossakin on olemassa mahdollisesti jotain vieläkin parempaa, mutta joidenkin juttujen kohdalla voin tehdä poikkeuksen ja tyytyä toteamaan, että uskon jo löytäneeni sen parhaan.

Yksi tällainen juttu ovat Tweezerman-pinsetit.

 Ostolakossa Tweezerman pinsetit kokemuksia

Sain nämä omat Tweezerman Slant Tweezer -pinsettini blogin kautta kymmenen vuotta sitten kokeiluun. Olin kuullut etukäteen niistä kehuja, mutta en varsinaisesti uskonut, että pinsetit voisivat olla niin ylivoimaisen loistavat, sillä minulla oli käytössä jo varsin hyvät pinsetit, jotka olin muistaakseni kosmetologiksi opiskellessani hankkinut. Niissä oli hyvä kärki ja ne nyppivät ylimääräiset karvat hyvin pois, joten en osannut oikeastaan kaivata parempia.

Tweezermanin pinsetit olivat kuitenkin ensimmäisiä juttuja, joita minulle tarjottiin blogin kautta kokeiluun ollessani aloitteleva bloggaaja, joten halusin silloin tietysti ehdottomasti kokeilla niitä. Jälkikäteen en voi kuin olla kiitollinen, että sanoin kyllä, sillä nuo samaiset pinsetit ovat tosiaan olleet luottokaverini jo kohta kymmenen vuotta ja ovat sitä varmasti vielä pitkäänkin.

Tweezerman-pinsettejä kehutaan kaikkialla, mutta mikä niistä sitten tekee niin erinomaiset? Ne kun eivät kuitenkaan ulkoisesti näytä mitenkään mullistavilta vaan oikeastaan hyvin identtisiltä todella monien muiden pinsettien kanssa.

 Ostolakossa Tweezerman pinsetit kokemuksia

Tweezermanin sanojen mukaan pinsetit nappaavat jokaisen karvan joka kerralla. Tällä tarkoitetaan sitä, että Tweezerman Slant Tweeze -pinsettien optimaaliseen, 25 asteen kulmaan viistottu kärki on muotoiltu niin, että pinsettien terät asettuvat aivan täydellisesti toisiaan vasten ja puristuvat karvan ympärille niin napakasti, ettei karva pääse luiskahtamaan karkuun.

Kun tähän vielä ynnää sen, että pinsettien terät on hiottu käsin ohuiksi ja jopa suorastaan hieman teräviksi, sujahtavat ne helposti ihon ja karvan väliin, joten ne hennoimmat ja lyhyimmätkin karvat on vaivatonta nyppiä niillä pois. Kun tämän vielä yhdistää pinsettien erityiseen jännitteeseen, saadaan jokainen karva nyppäistyä pois vahvimmalla mahdollisella vetoteholla ilman, että karva hentokaan karva karkailee pinsettien terien välistä.

Juuri nuo ovat niitä juttuja, joihin itse viehätyin välittömästi ja joka sai minut heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien tuntemaan eron Tweezerman-pinsettieni ja niiden toisten ”todella hyvinä” pitämieni aiempien pinsettieni välillä. Ne olivat todella hyvät, mutta Tweezermanit olivat täydelliset.

 Ostolakossa Tweezerman pinsetit kokemuksia

Niillä todellakin sai aivan älyttömän hyvän ja napakan otteen jokaisesta ihokarvasta. Sekä paksut ja vahvat karvat että myös ohuet ja hennot haituvat, joita oli tavallisesti haastavaa saada nypittyä niiden aina karatessa pinsettien välistä nyppiytyvät Tweezermanin pinseteillä vaivatta joka kerta. Koska pinsettien terät asettuvat niin tiiviisti karvojen ympärille, saa otteeseen todellakin sen hyvän vetolujuuden, jota merkki lupailikin.

Pinseteissä on erinomaista tosiaan myös se, kuinka terävät niiden kärjet ovat ja kuinka terävänä ne ovat minulla vielä tähänkin päivään asti pysyneet ilman teroittamista. Parhaiten tämän huomaa, kun haluan nyppäistä niillä sääristä sisään kasvaneen karvan. Näillä siitä kiinni saaminen on aina vaivatonta. Pinsettien kärjen terävyydestä huolimatta on kuitenkin hyvin mielenkiintoista, että ne joka kerta kiskovat karvan irti sen juuresta eivätkä koskaan katkaise karvaa.

 Ostolakossa Tweezerman pinsetit kokemuksia

En ole ainoa, joka pitää Tweezerman Slant Tweezer -pinsettejä täydellisinä. Ne ovat nimittäin niin pidetyt, että kuuluisa Allure-lehti on valinnut ne Best of Beauty -voittajaksi JOKA VUOSI vuodesta 2001 lähtien! Lisäksi ne ovat saaneet useita muita palkintoja monissa muissa lehdissä sekä tietysti runsaasti ylistystä, kehuja ja suitsutusta siellä sun täällä. Paitsi että pinsettejä ylistävät kauneustoimittajat, vannovat niiden nimeen myös kulmien muotoilun ammattilaiset.

Oma lukunsa on tietysti sitten myös se, että hommansa erinomaisesti hallitsevien ammattilaisten lisäksi myös tavalliset kuluttajat kehuvat pinsettejä. Sehän siis tarkoittaa, että niillä on helppoa onnistua, vaikka ei olisikaan ihan mestari ja ihan tavallinen arkinen kulmien nyppiminen ja häiritsevien ihokarvojen poisto sujuu niilla vaivatta.

Pinsetit ovat paitsi loistavasti toimivat, mutta myös kestävät, sillä ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Niiden terät onkin siis myös helppoa pitää puhtaana.

 Ostolakossa Tweezerman pinsetit kokemuksia

Omat pinsettini ovat tosiaan olleet minulla aktiivikäytössä kymmenen vuotta ja minusta ne ovat edelleen yhtä loistavat kuin uusina. Ainoa mikä niistä on vuosien saatossa kulunut on niiden varressa ollut Tweezerman-teksti, mikä ei tietenkään haittaa yhtään.

Jos siis etsitte erinomaisia, jopa vuosikymmeniä hyvinä pysyviä pinsettejä, niin Tweezerman Slant Tweezer -pinsetit ovat todellakin sellaiset, joiden puoleen kannattaa kääntyä. Näitä ei ole turhaan kutsuttu elämäsi viimeisiksi pinseteiksi.

Minulla on ollut näistä joskus myös miniversiot, joiden kärki oli kyllä ihan yhtä hyvä, mutta joiden pienemmästä varresta ei saanut minusta ihan yhtä hyvää otetta, joten ne eivät tuntuneet yhtä näppäriltä käyttää enkä itse siksi saanut niihin samanlaista vetolujuutta kuin täysikokoisiin, jotka ovat minusta jo sopivan sirot ja kevyet kantaa mukana.

*Tweezerman Slant Tweezer -pinsetit löytyvät myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

 Ostolakossa Tweezerman pinsetit kokemuksia

Onko teillä kokemuksia Tweezermanin pinseteistä?

PS. Tästä Fortunen artikkelista voi lukea Tweezerman-brändin tarinan, jos se kiinnostaa.


Lue myös:
Poskinukka ohimennen pois Netflixiä katsellessa
Edullinen tuotevinkki sisäänkasvaneisiin karvoihin

 

4 kommenttia artikkeliin ”Tämän vuoksi Tweezerman-pinsetit ovat niin suositut”

  1. Kyllä kyllä, on nää ihan hyvät. Sillä varauksella että niitten kanssa kannattaa työskennellä aika rauhallisesti. Saa ihostakin otteen helposti. 😀

    Vastaa
  2. Onko aikeissa tehdä ItCosmeticsin tuotteista postausta? Tuotteet ilmeisesti tulossa Suomessa Kicksiin myyntiin maalis-huhtikuun vaihteessa ja nettikaupasta on jo tilattavissa!!

    Vastaa
  3. Itse taas en ole lämmennyt Tweezermanin pinseteille, vaikka olen kokeillut sekä normaalia että minikokoa, koska minulla ne nimenomaan katkaisevat karvat liian helposti.

    Vastaa

Jätä kommentti