Vuoden 2016 luetuimmat blogipostaukset

Google Analytics on yksi bloggaajien lempparityökaluista, sillä sen avulla saa aivan valtavasti tietoa paitsi blogin kävijämääristä ja suosituimmista postauksista myös sen lukijoista ja heidän käyttäytymisestään. Avasinkin Google Analyticsini uteliaana summatakseni yhteen blogivuoden 2016 suosituimmat postaukset, jotka ovat keränneet eniten suoraa liikennettä.

Blogivuoteen 2016 mahtui 343 postausta ja yli 1,2 miljoonaa käyntiä. Lähes puoli miljoonaa uniikkia kävijää katseli vuoden aikana blogiani yhteensä parin miljoonan sivunäytön verran. Olenkin aika onnekas, että saan pitää teille blogiani. Kiitos! <3

Vuoden 2016 luetuimmiksi postauksisi nousivat nämä postaukset:

lumene-hyaluronitiiviste6-839x1024

1. Uusi suosikkituotteeni: hyaluronitiiviste!

Ihastuin heti vuoden alussa Lumenen jo sittemmin uudistuneeseen Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence -hyaluronitiivisteeseen ja ilmeisen moni muukin on kuluneen vuoden aikana ollut utelias lukemaan siitä. Ennätysnopeasti taikojaan tehnyt tiiviste sai ihoni tuntumaan pehmeältä ja kosteutetulta sekä näyttämään todella heleältä joten ei ihmekään, että tuote valloitti minut. En ole vielä testannut tiivisteen uudistunutta versiota, mutta se täytynee tehdä pian.

p1090250-1024x768

2. PHMB ja aiheettomat pelonlietsojat 

Alkuvuodesta oli menossa hirveä PHMB-lyhenteen nimellä kulkevaa ainesosaa ympäröivä kohu, josta tuli totaalisen naurettava sen myötä, kun inhokkisovellukseni CosmEthics julkaisi listan heidän tietojensa mukaan ainetta sisältävistä tuotteista ja Kemikaalitutka laittoi vettä myllyyn jakaakseen siitä oman näköisensä, lähes 300 tuotetta nimenneen version.

Harmi vaan, ettei listan ajankohtaisuutta tai sisältöä muutenkaan viitsitty tarkistella ennen sen julkaisua, mikä olisi ollut mielestäni varsin tärkeää tällaisen oikeastaan jo suoranaisen mustamaalauksen yhteydessä. Vaivautumatta ottamaan asioista selvää julistettiin, että esimerkiksi kaikki Helena Rubinsteinin ripsivärit sisältävät tätä pelottavaa ainesosaa, vaikka itseasiassa listalla luki vain merkin All Mascaras! -silmämeikinpoistoaineen sisältäneen sitä. Monien tuotteiden kohdalla kyse oli myös jo vanhentuneesta tiedosta.

Asioista on tärkeää tiedottaa, mutta tässä yhteydessä asiaa julistaneet tahot käyttivät minusta asemaansa väärin jättäessään taustatyönsä tekemättä. Olikin mukavaa, että niin moni luki postauksen ja hysteriaa saatiin ehkä vähän lievennettyä.

lumene-true-mystic-volume2-768x1024

3. Vuosituhannen yllättäjä: Lumene True Mystic Volume

Minulla ja Lumenen ripsiväreillä ei ole ollut ennen kovin lämpimät välit, mutta tämä ripsiväri muutti kaiken. En selvästikään ollut ainoa ripsiväristä innostunut, sillä postauksesta tuli vuoden kolmanneksi luetuin blogipostaus. Pysyn edelleen kannassani siitä, että tämä on aivan loistava tuote.

diy-mustapaalaastarit-1-7-761x1024

4. DIY Mustapäälaastarit

Rohkea kokeiluni valmistaa itse mustapäälaastareita liimaa ja hiilitabletteja käyttäen näytti kiinnostavan monia. Omien mustapäälaastareiden sekoittelu oli paitsi jännittävää myös ilokseni yllättävän toimivaa. Myönnän kuitenkin, että en ole kokkaillut omia mustapäälaastareita tuon kokeilun jälkeen vaan olen tyytynyt käyttämään valmiita versioita.

ghd-air-hairdryer-7-1024x977

5. Ohjeita hiuskuivaajan ostajalle

Ilmeisen moni on ollut kiinnostunut hankkimaan uuden hiustenkuivaajan ja halunnut lukea, mitä sitä ostaessa kannattaa ottaa huomioon. Oli todella mukavaa, että postauksesta on ollut näin paljon hyötyä ja siitä on tullut näin suosittu! On myös ollut erittäin mukavaa, että moni on ilmeisesti hoksannut päivittää fööninsä uuteen, sillä jostain syystä moni käyttää ikivanhoja hiustenkuivaajia ymmärtämättäkään, kuinka paljon tehokkaampia nykyaikaiset föönit ovat ja kuinka paljon aikaa niitä käyttäessä säästää.

jamsu-makeup-trend-1-2-1024x1024-2

6. Testissä maailman kahelein meikkitrendi: Jamsu Makeup

Yksi Internetin päätehtävistä on paitsi yhdistää ihmisiä ja tarjota tietoa myös kertoa, mitä järjettömiä asioita on keksitty. Aasialainen kosmetiikkatrendi jamsu on yksi näistä järjettömyyksistä, joka kuitenkin osoittautui tämän bloggaajan kokeilussa hyvin toimivaksi jutuksi.

Kauneustrendin ideana on tehdä kasvoille meikkipohja, jonka päälle lätkitään valtavasti irtopuuteria tai talkkia. Tämän jälkeen kasvot upotetaan noin puoleksi minuutiksi vesikulhoon ja lopputuloksena todellakin on ihanan mattainen ja pitkäkestoinen meikkipohja.

nyx-wonder-stick-universal-1-9-1024x768

7. Vautsi – NYX Wonder Stick

En ole ollenkaan yllättynyt, että vuoden luetuimpien postauksien listalle päätyi yksi NYX-aiheinen postaus. Merkki on ollut sellaisessa hypetyksessä ja nosteessa viimeaikoina, että sitä koskevia postauksia suorastaan ahmitaan. Testasin blogissa merkin kätevän Wonder Stick -muotoilupuikon, joka on minulla edelleen käytössä.

biore-mustapaalaastarit-1-7-1024x1024

8. Bioré Pore Pack -mustapäälaastarit – ihanan ällöttävää!

Minulla on salainen perverssio katsella näppyjen ja mustapäiden puristelua ja puristella niitä itsekin. Ilmeisen moni muukin jakaa saman kiinnostuksen kohteen tai muuten vaan kärsii mustapäistä ja on kiinnostunut hankkiutumaan eroon niistä, sillä ällöttävän tarkkoja lähikuvia mustapäistä sisältänyt Biorén mustapäälaastareita esitellyt postaus kiinnosti todella monia.

odaiba-1-2-1024x768

9. Täydellinen kosinta

Vuoden kymmenen suosituimman postauksen listalle pääsi myös oma vuoden kohokohtani. Ruotsalainen kosi minua kesällä romanttisesti maailmanpyörässä Tokion matkallamme ja sinetöi sillä ikuisesti mieleen jäävän matkamme. Tulevana kesänä onkin sitten tiedossa häät ja häämatka. <3

alumiiniton-antiperspirantti-1-768x1024

10. Nyt se on keksitty: alumiiniton antiperspirantti!

Kosmetiikkavuoteen mahtui myös yksi totaalisen mullistava innovaatio eli alumiiniton antiperspirantti, joka on ennen ollut täysin utopistinen ajatus, mutta josta on nyt tehty totta. En oikeastaan ollut yllättynyt, että postauksesta tuli näin suosittu, sillä kyseessä on sen verran suuri keksintö.

Kiitos kaikille blogiani vuonna 2016 lukeneille – toivottavasti palaatte lukemaan sitä yhä uudelleen tänäkin vuonna!

2 kommenttia artikkeliin ”Vuoden 2016 luetuimmat blogipostaukset”

 1. Kiitos Virve erittain mielenkiintoisista ja rehellisista bloggauksista! Pysyn edelleen seuraajanasi.
  Pieni riitasointu Lumenen ripsarin suhteen: Sain melkoisella vaivalla lopulta hankittua True Mysticin tanne uuteen kotimaahani ja se osoittautui pettymykseksi. Minulla on onnettomat nysaripset, jotka vaativat massaa ja kerrostusta erottuakseen naamasta. Lumene ei noita toiveita lunastanut.
  Ihan tavismarkettiripsareilla saan aikaan huikeita efekteja, onneksi.

  Vastaa
  • Ikävä kuulla, ettei sopinut ripsillesi. :/

   Jos ripset ovat lyhyet, ei tuo varmasti tosiaan ole se paras tuote, sillä tämä on minusta parempi pitkille ripsille, jotka ovat hennot ja kaipaavat tuuheutta. Lyhyille nysäripsille suosittelisin pidentävämpää tuotetta.

   Vastaa

Jätä kommentti