Paras ripsiväri ikinä: Too Faced Better Than Sex Mascara

*Sis. mainoslinkin
Minulla on kosmetiikkabloggaajana tietysti suuri himo päästä kokeilemaan kaikkia mahdollisia kulttimaineeseen nousseita ja suuresti hypetettyjä kosmetiikkatuotteita.

Too Faced Better than Sex Mascara

Yksi tällainen tuote, jonka kokeilukokemusten perään useampi lukijakin on minulta kysellyt oli Too Faced -merkin supersuosittu Better Than Sex Mascara. Ripsiväri ratsastaa (hihhihi) taatusti provosoivalla nimellään, mutta olin kuullut myös paljon kehuja sen toimivuudesta.

Vastaavasti olin myös kuullut kutsuttavan sitä yliarvostetuksi ripsiväriksi, joka oli suosittu vain provosoivan nimensä ja sen aikaansaaman maineensa vuoksi eikä oikeasti kyennyt yhtään mihinkään. Melkoisen ristiriitaisia kommentteja, siis.

Too Faced Better than Sex Mascara

Bongasin Tukholman Sephorasta ripsiväristä kokeilukokoisen kappaleen, jossa oli paitsi puolet vähemmän sisältöä kuin täysikokoisessa versiossaan myös tasan puolet vähemmän hintaakin, joten sillä oli oikein sopivaa lähteä tutustumaan merkin best selleriin.

Olin lukenut ripsiväristä itseasiassa juuri ennen tämän kätevän kokeilukoon bongaamista blogitekstin, jossa se lytättiin täysin. Nappasinkin sen siksi testiin entistäkin suuremmalla innolla valmistautuen pettymykseen ja miettien jo mielessäni huonoja vitsejä esimerkiksi merkin markkinointitiimin lähettämisestä seksuaaliterapeutin puheille.

Too Faced Better than Sex Mascara

Nyt kävi sitten kuitenkin niin, että kaikki nasevat kommenttini markkinointitiimin näkemykseen hyvästä seksistä täytyy jättää käyttämättä. En nyt ihan sentään allekirjoita, että saisin ripsiväristä niin suuret kiksit kuin mitä sen nimi vihjailee, mutta ihan pirun loistavaksi tämä silti osoittautui omissa ripsissäni.

Itseasiassa jopa parhaaksi koskaan kokeilemakseni ripsiväriksi ja se on jo paljon se.

Too Faced Better Than Sex Mascara

Omat ripseni ovat luonnostaan suorastaan olemattoman hennot. Yksittäiset ripset ovat niin ohuita, ettei niitä edes kunnolla erota, ellei silmissäni ole ripsiväriä. Unelmieni ripsiväri poimiikin niistä jokaisen erikseen ja antaa yksittäisille ripsille runsautta niputtamatta hentoja haituviani yhteen.

Too Faced Better than Sex Mascara

Better Than Sex -ripsivärin taika on paitsi sen ihanan värisessä ja meikkipussia söpösti koristavassa pakkauksessa myös sen harjassa sekä koostumuksessa. Tiimalasin muotoinen ripsiväriharja levittää ripsiin juuri sopivan runsaasti ripsiväriä ja erottelee ripsiä samalla aivan täydellisesti.

Too Faced Better Than Sex Mascara

Tykkään itse eniten ripsiväreistä, joissa ei ole liian märkä koostumus, sillä märkiä ripsivärejä ei voi kerrostaa hentoihin ripsiin kuten niiden kuivempia ja voidemaisempia kumppaneita.

Aiempia suosikkejani ovatkin olleet mm. YSL Volume Effet Faux Cils Mascara, Lumene True Mystic Volume ja L’Oréal Mega Volume Miss Hippie Mascara, joita kaikkia on mahdollista kerrostaa runsaiden ripsien luomiseksi.

Too Faced Better Than Sex Mascara Kokemuksia - 1 (4)

Too Faced Better Than Sex Mascara teki kuitenkin jo heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien aivan loistavaa jälkeä. Sillä pystyi lähteä kevyemmästä lopputuloksesta ja lisätä ripsiin vaivatta massaa runsaamman ja näyttävämmän ripsirivistön luomiseksi.

Too Faced Better Than Sex Mascara

Koska sen koostumus ei ollut liian märkä, se myös erotteli ripset todella loistavasti ja tuuheutti jokaista ripseä yksi kerrallaan. Lisäksi se myös pysyi ripsissäini hyvin.

Hento ripsirivistöni näyttikin suorastaan siltä kuin sen sekaan olisi lisätty yksittäisiä ripsitupsuja eikä mikään ripsiväri ole aiemmin tehnyt ripsiini tällaista jokaista ripseä näin hyvin korostavaa lopputulosta. Ripseni eivät ole koskaan näyttäneet minkään ripsivärin jäljiltä näin tarkasti tuuheutetuilta kuin tätä maskaraa käyttäessä!

Too Faced Better Than Sex Mascara Kokemuksia - 1 (2)

Ripseni ovat keränneet tätä käyttäessäni runsaasti huomiota ja kyselyä siitä, mitä ripsiväriä käytän enkä yhtään ihmettele. Harva tuuheuttava ripsiväri onnistuu tehtävässään näin onnistuneella tavalla.

Lopputulosta voi vaikkapa verrata tässä postauksessa esittelemäni IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascaran tekemään jälkeen, joka sekin on tuuheaa ja näyttävää, mutta täysin erilaisella tavalla.

Too Faced Better than Sex Mascara

Ainoa juttu, joka ripsivärissä minua eniten mietityttää on sen pakkauksen lupaus antaa 1,944 % lisää volyymia.

Lupaako se siis oikeasti vain vähän alle kaksi prosenttia volyymia, mikä on tehty näyttämään suurelta luvulta hyödyntämällä Jenkkien tapaa laittaa pilkku tuhannen jälkeen numeron suuruuden hahmottamiseksi? Vai ihan oikeasti 1944 prosenttia lisää volyymia, mikä on jo melko hitokseen paljon massaa?

Tulkinnan varaa jää melkoisesti, mutta toisaalta onhan merkin nimikin Too Faced

Too Faced Better Than Sex Mascara

Lupasi ripsiväri sitten kumpaa tahansa niin olen joka tapauksessa äärimmäisen tyytyväinen sen luomaan lopputulokseen.

Ripsiväri ei ole vielä ollut minulla avattuna kuukautta kauempaa, joten jään hieman jännittämään, että kuinka nopeasti sen lähtökohtaisesti jo hieman kuivahko, mutta minulle hyvin optimaalinen koostumus lähtee kuivumaan ja muuttuu käyttökelvottomaksi.  Jos näin ei käy liian nopeasti, niin hankin kyllä tämän uuden suosikkimaskarani ihan täysikokoisena versiona!

Too Faced Better than Sex Mascara

Too Faced -tuotteita on voinut tilata Suomeen tammikuusta 2018 lähtien brittiläisestä Cult Beauty -verkkokaupasta ja ripsiväri löytyy myynnistä täältä*.

Too Faced Better than Sex Mascara

Onko teillä omia kokemuksia Too Faced Better Than Sex Mascara -ripsiväristä?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

62 kommenttia artikkeliin ”Paras ripsiväri ikinä: Too Faced Better Than Sex Mascara”

 1. Varoituksen sanana – joidenkin mielestä täysikokoinen versio tästä ripsiväristä toimii huonommin kuin kokeiluversio. Itsekin ihastuin kovasti tähän kokeilukokoon, ja ostin sitten vedenkestävän täysikokoisen. En tiedä oliko kyse harjan koosta vai vedenkestävästä koostumuksesta, mutta tuntui, että tuolla isommalla on vähän vaikeampi saada niin siistiä jälkeä kuin pienellä. Olin siihenkin ihan tyytyväinen, mutta lopputulos oli vähän erilainen. Tuntui myös kuivuvan aika nopeasti, mutta tässä en pysty vertaamaan pikkukokoon, sillä sen onnistuin kadottamaan lomareissulla alle kuukauden käytön jälkeen eikä pidempiaikaisesta käytöstä tullut kokemusta.

  • Kiitos varoituksesta! Vedenkestävä versio on toki aina varmasti erilainen, sillä siihen ei yleensä voida saada yhtä täyteläistä koostumusta eikä se siksi tuuheuta samalla lailla. Harmi. :/ Harjan pitäisi kyllä olla molemmissa saman kokoinen, eli varmasti johtuu tosiaan juuri tuon vedenkestävän koostumuksen erilaisuudesta.

   Voi olla, että isompana tämä ehtii tosiaan kuivua liikaa aukiollessaan ja on hyvä vain lyhyen aikaa. Taitaakin olla fiksumpaa ostaa tästä näitä pikkukokoja kun hinnaksi kerran tulee sama. Hyvä, että sanoit, kiitos! 🙂

 2. Hei kiitos arvostelusta! Tuli kuin tilauksesta kun viikon päästä rantaudutaan tukholmaan shoppailemaan. Saako tätä tukholman sephorasta?

  • Sattuipas sopivasti ja kyllä, juuri sieltä on tämä omanikin ostettu. 🙂

 3. Minullakin on parhaillaan kokeiluversio ripsarista käytössä ja tykkään sen jäljestä todella paljon! Yksi aiemmista suosikeistani on ollut Max Factorin False Lash Effect. Too Facedin ripsarissa on kuitenkin yksi ongelma: se ei pidä ripsien taivutuksiani ollenkaan! Tämä on tosi harmillinen huomio, koska mikään ripsari ei ole koskaan suoristanut minulla taivutuksia. Yritin kuivattaa ripsaria parina päivänä jättämällä sen auki, mutta ainakaan kaksi päivää eivät tehneet mitään. Olisiko tähän kenelläkään vinkkiä? 🙂 Muutoin ripsari on ehdottomasti paras, mitä olen käyttänyt!

  • Tuo Max Factorin ripsiväri on ollut omiakin suosikkejani, sillä sitäkin saa niin loistavasti kerrostettua ilman paakkuja! 🙂

   Kiva, että kerroit tuosta ongelmasta taivutusten pysymisen kanssa. Varmasti hyödytti monia. Minulla taipuvat muut ripset ongelmitta, mutta molempien silmien ulkonurkissa on pari ripseä, jotka eivät taivu tai pysy taivutettuina yhtään millään, joten ollut itse osannut ajatella asiaa. 🙂

 4. En tiedä olitko lukenut mun postausta tästä vai jonkun muun, mutta mä olin todella pettynyt tähän ripsiväriin. Veikkaisin että tyytyväisyys ripsiväriä kohtaan on suoraan verrannollinen siihen, millaiset ripset itsekullakin on. Sulla on luonnostaan tosi makeat ripset, jotka ovat edukseen kun niihin saa ripsiväriä. Näköjään Better Than Sex toimii sellaisilla ripsillä kuin sulla on. Mun jokapaikkaan sojottavat ripseni eivät tästä tykänneet. Eikä tää toiminut muutenkaan. Ripsari levahti luomille muutaman tunnin käytön jälkeen ja kuivahti tosi nopeasti. Mä NIIIN olisin toivonut tästä luottoripsaria, mutta kun ei niin ei. Kiva nähdä, että tää oikeasti toimii sulla. 🙂

  • Joo, riippuu tosiaan varmasti täysin ripsistä. 🙂 Omissa todella hennoissa ja vähän harvoissakin ripsissäni kaikki märät koostumukset tekevät ripsistä sotkuiset tikut (esimerkiksi kehuttu Benefitin They’re Real on aivan kamala löysän koostumuksensa vuoksi), mutta tällaiset sopivan voidemaiset ja maskarat kykenevät tekemään ihmeitä. Tämä on myös pysynyt minulla loistavasti (ja siksi poistaminenkin on vähän työtä vaativaa), mutta minulla ei yleensä ole ongelmia pysyvyyden kanssa.

   Todella kivaa saada tänne myös noita huonoja kokemuksia tästä ripsiväristä. Niistä on varmasti hyötyä ostopäätöstä miettiville! 🙂

 5. Vielä ei ole kokemusta, mutta 14 vuotias tyttäreni suositteli tuota minulle Barcelonan reissullamme, joten ostin sen. Mukava kuulla että ei ollut hutiostos.

  • Toivotavasti on sinullakin näin toimiva kuin omissa ripsissäni! 🙂

 6. Itselläni on vedenkestävä täysikokoinen ja se on yksinkertaisesti huono. Ripsien erottelevuudesta ei voi puhua tuotteen kohdalla. Lopputulos on kuin olisi vedellyt kovat kerrokset markettiripsiväriä
  Ei se myyjälläkään näyttänyt hyvältä ja siitä olisi tietysti voinut tehdä omat johtopäätökset. Katsoin kuvia googlesta ja yhdessäkään kuvassa ripsiväri ei näytä niin hyvältä kuin sinulla.

  • Tuosta vedenkestävästä versiosta näyttää olevan paljon huonoa palautetta, mikä ei toisaalta yllätä, koska vedenkestävää ripsiväriä on todella hankalaa tehdä onnistuneesti tuuheuttavalla koostumuksella. Hyvä siis tietää, ettei tämäkään ole siinä asiassa poikkeus niin ei tule kajottua kuin tähän vesiliukoiseen versioon, joka sekin on kyllä hyvin kestävä. 🙂

 7. Reaktio ensimmäisen kuvan nähtyä oli OMG!! PAKKO SAADA!! Mutta byääh jos vedenkestävä onkin ihan susi. Itsellä vuotaa silmät niin herkästi, etten uskalla käyttää kuin vedenkestävää ripsaria. 🙁 Onko sulla (tai jollain muulla lukijalla) antaa THE vinkkiä, jolla saisi ripsiin sudittua näyttävää ja eroteltua jälkeä?

  • Joo, vedenkestävää ripsiväriä on todella hankalaa löytää tuuheuttavalla ja samalla erottelevalla koostumuksella. :/ En ole itse ainakaan löytänyt mitään superhyvää, koska saman laadun vedenkestävä ja vesiliukoinen ripsiväri ovat aina kuin kaksi täysin eri tuotetta. Minäkin kuulisin mielelläni näitä vedenkestäviä vinkkejä kyllä, jos jollakin on niitä jakaa! 🙂

  • 😀 THE vinkki: Elizabeth Mott It’s so big volumizing mascara. Samanmuotoinen harja kuin tässä ripsarissa. Pysyy täydellisen tuhriintumattomana mulla, joka aikaisemmin pystyi käyttämään vain Sensain 38:a. Ihan paras.

 8. Mun on pakko myös kommentoida: iso ongelma tän ripsarin kanssa on juurikin se, että taivutukset ei kestä ollenkaan. Tekee ripsistä jotenkin raskaat, joten ne suoristuu. Outo voidemainen koostumus ehkä aiheuttaa sen. Lisäksi rapisee vähän poskille. 🙁 Väitän, että Better Than Sex sopii niille, joilla on luonnostaan taipuisat ripset? Itselläni on se täysikokoinen versio. Melkein nätein ja arvokkain näkemäni ripsarihylsy kylläkin! Itse kuulun tähän They’re Real -klaaniin.

  • Voi harmi, ettei pidä taivutuksiasi. :/ Omat ripseni eivät ole kovin taipuisat, mutta eivät ihan suoratkaan (paitsi ulkonurkista, joihin ei auta mikään). Minulla tämä on varissut vain, jos olen lisännyt ripsiväriä ripsiini edellisen kerroksen oltua jo kuiva tai lähes kuiva. Kaikki massa täytyy siis sutia ripsiin kerralla kun taas esimerkiksi toista suosikkiani YSL:n Volume Mascaraa voi lisätä ripsiin myös jälkikäteen. 🙂

 9. Tämä on ollut minunkin ehdoton lempparini viime vuodesta lähtien! 🙂 Onneksi on vielä avaamaton tuubi odottelemassa kosmetiikkalaatikossa…

  • Oletko omistanut tästä nimenomaan sen täysikokoisen version? Jos olet niin onko pysynyt riittävän kauan hyvänä? 🙂

 10. Itse ostin täysikokoisen tuubin tätä pari vuotta sitten Lontoon-reissultani ja se pääsi käyttöön vihdoin viime kesänä. Lopputulos oli hyvä mutta pettymyksekseni massa kuivui kökkääntyväksi suunnilleen kuukaudessa, mikä ei mielestäni oikeuta ripsarin korkeaa hintaa :/ Moni muu markettiripsari on pysynyt parempana pidempään ja jäljestäkin on saanut samankaltaista parilla kerroksella.

  • Täytyy siis tosiaankin pysytellä näissä pienemmissä versioissa niin eivät ehdi kuivua. Hyvä tietää! 🙂

 11. Sä oot kyllä niin mun ripsikaima jokaisella osa-aluella :’D Mulla on kans ohuet ja hennot ripset ja rakastan hyvin erottelevia ja tuuheuttavia ripsivärejä. Ehdoton rakkauteni on tuo YSL:n ripsari, jota avopuoliso onkin jo tottunut raahaamaan jokaisesta tax-freestä, Suomessa kun mokoma maksaa niin maltaita… Lumenen True Mystic löytyy aina kaapista varalta, jos vaikka YSL sattuisi loppumaan.

  Muutama viikko takaperin arvoin Sephorassa että ostanko näytekokoisen Roller Lashin Benefitiltä vai tämän Too Facedin version. Nyt harmittaa, koska menin erehtymään ensimmäisenä mainittuun. Ihan kuraa Roller Lashikaan ei ole, mutta ei sillä yksistään kyllä saa tarpeeksi eroteltua ripsirivistöä aikaiseksi sitten millään, eikä se toki sitä lupaa muutenkaan. Täytynee siis lisätä toivelistan kärkipäähän Better than Sex 😀

  • Hauskaa kuulla! Nyt olet kyllä sitten velvoitettu tulemaan aina raportoimaan, jos löydät jonkun erityisen toimivan tuotteen, sillä minäkin tahdon siinä tapauksessa testata sen! 🙂

   Täältäkin löytyy tuo Roller Lash, joka on tosiaan ”ihan kiva” ja tekee kyllä ihan hyvää jälkeä, mutta koostumus on kuitenkin sen verran löysä, ettei sillä mitään ihan mielettömyyksiä ole omiinkaan ripsiini luotu. Voisit siis tosiaan tykätä tästäkin! 🙂

 12. Mahtaakohan Tallinnasta saada Too Facedia, googlettelu antoi hieman ristiriitaisia tuloksia. Tekis mieli itsekkin hommata tuo ripsiväri, mutta noi kuivumiskommentit saa epäröimään.

  • Minusta tätä pitäisi saada Tallinnasta i.l.u.-ketjun liikkeistä, ainakin ennen taisi saada. Osaisikohan joku muu vahvistaa tämän? 🙂

   Tämä oma minikokoni on nyt ollut muistaakseni toista kuukautta ainakin avattuna, eikä ole kuivunut vielä yhtään, joten jos mahdollista niin kannattanee ostaa minikoko mielummin kuin iso. 🙂

  • Iso kiitos tästä vinkistä! 🙂

   Edit. Piti käydä selvittämässä asiaa tarkemmin. Kiinnostuneille tiedoksi, että Selfridges tosiaan toimittaa tuotteita kätevästi Suomeen, mutta poskikulut näyttivät olevan kiinteät 15 puntaa. Todella mukavaa kuitenkin, että on tällainen englanninkielinenkin vaihtoehto! 🙂

   • Tähän vielä sen verran, että sieltä voi ostaa 15 punnan hinnalla Selfridges Plussan, joka sisältää vuoden ajaksi ilmaiset toimitukset eli siis säästö on huima jos tilaa vaikka jo kaksikin kertaa!

    • No tuohan kuulostaa loistavalta diililtä! Kiitos, että kerroit, tuohan kannattaa ehdottomasti! 🙂

 13. Mitenkäs tulisiko tästä seuraava Elevenin hankinta, että muutkin saisi helpommin tilattua? 😉
  Kiinnostaa todella paljon, lopputulos sinun ripsissä oli ainakin todella vau! Itse olen huomannut myös, että omiin ripsiin toimii paremmin vähän kuivempi koostumus kun märkä, tuppaa sitten menemään yhdeksi klöntiksi kaikki. 🙂

  • Todella mielellämme ottaisimme tämän valikoimaan, mutta valitettavasta Sephoran yksinmyyntioikeus näillä alueilla rajoittaa meitä muita. 🙁 Toivotaan, että vielä joskus kuitenkin saadaan, sillä Too Facedilla on vaikka mitä kivaa valikoimassaan! 🙂

 14. Ebaysta näytti löytyvän edullisimmin! Ostin juuri noin 15 eurolla mascaran. Toki Ebay ei aina ole luotettavin siinä, että tuote olisi käyttämätön. Näyttää löytyvän edellisemminkin, kun millä ostin, olin liian innoissani ja malttamaton, että otin vain ensimmäisen! 😀

 15. Tää on mulle se kaikista parhaiten toimiva ripsiväri ja voin kertoa, että oon kokeillut aivan järkyttävän monia (oikeastaan melkein hävettää kuinka monia). Ostin tätä nimenomaan Tukholman Sephorasta viime syksynä ja itku meinas tulla, kun ripsiväri kuivui käyttökelvottomaksi. Epätoivoisesti pläräsin kaikki vaihtoehdot läpi, jotta saisin tätä lisää, mutta ei kyllä kohtuullisilla kustannuksilla selviä mitenkään. Nyt ei auta kuin odotella, josko pääsisi jonnekin reissuun, mistä vois hamstrata vaikka kerralla useamman putelin jemmaan. En kyllä ymmärrä miksei tuolta Tukholman Sephorasta voi tilata mitään, kun se kuitenkin olis se kaikista lähin liike 🙁

  • Kiva kuulla, että joku muukin on tykästynyt tähän! 🙂 Ja joo, tylsää ettei Ruotsin Sephoralla ylipäätään ole verkkokauppaa… tai no, näin kilpailijan työntekijän näkökulmasta se taitaa olla ihan kiva juttu, sillä voisi olla, että jos olisi verkkokauppa ja toimittaisivat Suomeen niin näkyisi meidän myynneissä! 😀

   • Jotenkin siellä hirvittää mahdolliset feikkituotteet kosmetiikan kohdalla, en toki tiedä kuinka aiheellinen tää mun hirvitys on. Muuta sälää sieltä on kyllä tullut tilattua. Ja Virve, jos tätä ripsiväriä ja Too Facedia ylipäätään joskus elevenille ilmaantuu niin asiointi teidän firman kanssa lisääntyy kyllä samantien 😀

    • Kovasti haaveillaan, että tätä meille joskus vielä saataisiin! 🙂 Too Faced kuului joskus ennen Suomen elevenin aukeamista elevenin valikoimaan, mutta Sephoralla on siihen nykyään alueellinen yksinoikeus suureksi harmiksemme. :/

 16. Hei!
  Tämä on oma vakisuosikkini, ainakin 7 putkiloa käyttäneenä, ja edelleen olen sitä mieltä että ehdottomasti paras ripsari. Sopivan kuiva, pitää hyvin kaarevuuden ripsissä ja tuuheuttaa loistavasti. Haittapuolena on tosin, että tuubi myös kuivahtaa aika nopeaa ja ripsari alkaa varista. Harmittaa ettei Too Faced’n tuotteita saa Suomeen edes tilaamalla!

  • Kiva kuulla, että joku muukin on ihastunut tähän tuotteeseen! Täytyy tosiaan pysyä itse tuossa pienessä koossa jos kerran kuivahtaa nopeasti. 🙂

   Harmi kyllä, ettei tuotteita saa kovin helposti tilattua Suomeen. Tuo Puolan Sephora ja Brittien Selfridges ovat kuitenkin onneksi hyviä vinkkejä ja toivotaan, että tulisi vielä jonnekin tarjolle, missä olisi halvemmat postikulut! 🙂

  • Et ilmeisesti ole lukenut kommentteja. Mascaraa saa vaikka ja mistä Suomeen. Itse sain Ebaysta ja oikea tuote on ja muut on tilanneet Sephorasta ym. Kannattaa siis lukea kommentit huolella niin saat omasi. 🙂

 17. Eli saako tätä ripsiväriä ostettua too facedin nettikaupasta? Olen miettinyt sen ostamista, mutta en tiedä että mistä löytyisi.

 18. Ripsarin osto taas edessä ja löysin kirjoituksesi tästä ja lash food ripsareista. Molemmat varmasti kokeilun arvoisia, mutta päädyin BTS:ään, vaikkakin tuotteen osto meinasi olla mahdotonta lähtemättä Suomen rajojen ulkopuolelle…
  Ebaysta sitten loppujen lopuksi löytyi myyjiä, jotka toimittavat myös Suomeen, jopa inhimillisillä posteilla. Täysikokoinen versio posteineen kotiin saakka kuljetettuna 27,84€.

  Nyt innolla odotan että saisin ripsarin käyttöön. Loma alkamassa, joten ehtii tulla ennen kuin arki taas koittaa, jolloin tarve on todellinen 😉

  Kiitos vinkistä 🙂

  • Toivottavasti tykkäät ja toimii ripsissäsi yhtä hyvin kuin minulla! 🙂

  • Jos tarkoitat Suomen lentokenttää niin Suomessa ei tosiaan myydä merkkiä ollenkaan ja Ruotsissakin vain Sephorassa, eli ei lentokentällä. Sama myös useimmissa muissa maissa, mutta en ole varma, onko jonkun maan lentokentällä Too Facediä. Äkkiseltään ei tule mieleen että olisin itse nähnyt. :/

   • Kööpenhaminan lentokentältä löytyy Too Faced-merkin tuotteita myynnissä, muistaakseni

 19. Itselleni oli tuo kyseinen ”kulttiripsari” pettymys. Levittyi kyllä hyvin ja ripsistä tuli näyttävät, mutta…ensimmäinen ripsiväri ( sitten ysärin) joka suttaantui päivän mittaan ja valui/rapisi alaluomelle. Illalla pandasilmät. Useamman kerran annoin tuotteelle mahdollisuuden ja aina sama juttu. Ihan normaalit pohjustukset ja puuteroinnit tein luomille ennen käyttöä. Lisäksi jokin ainesosa sai silmäni kirvelemään tai sitten kirvely johtui yksinkertaisesti siitä, että tuote ei pysynyt ripsissä ja varisi myös silmiin. Vai oliko niin päin että tuotteessa tosiaan oli jokin ainesosa jolle herkistyin ja sai silmäni vuotamaan jolloin se lähti suttaantumaan? No mene ja tiedä mutta pettymys oli suuri. Luonnollisesti odotin tuotteelta paljon.

 20. Törmäsin tähän ripsiväriin näin jälkijunassa ja siten päädyin blogiisi. Osaisitko kommentoida niin tätä ripsiväriä kuin muita hyviä ehdotuksia, jotka voisivat toimia minun ripsilleni? Oma ripsityyppini on jotain ohuen ja paksun väliltä ja juuri sellainen, että hyvin harva ripsiväri saa itsessään taivutettua niitä. Ripsentaivuttimen kanssa tehtynä osa ripsareista on saanut pidettyä taivutuksen, mutta ei mitenkään mullistavasti. Olen lukenut, että vedenkestävä ripsiväri olisi näissä tilanteissa ehkä ratkaisu, mutta koen sen pois pesemisen inhottavan työläänä. Olisiko sinulla vinkata siis tavallisia ripsivärejä, joita voisin kokeilla tai niksejä taivutuksen säilyttämiseen muutoin? Miten arvelisit selontekoni perusteella tämän ripsivärin toimivan minulla?

  • Jos ripset pysyvät hankalasti taivutettuina, vaativat ne tosiaan tavallisesti vedenkestävän koostumuksen, sillä ne jähmettyvät nopeasti ja lukitsevat kaaren ripsiin. Tämän ripsivärin avulla saa kyllä tuuheutta ja erottelua hentoihinkin ripsiin, mutta en usko, että tämä saa ripsiäsi pysymään kaarella. Valitettavasti en ole itsekään löytänyt erinomaista vesiliukoista ripsiväriä, joka pitäisi ripseni täydellisesti kaarella. :/

 21. Hyvä postaus ja kommentit. Taidan itsekin hankkia testikoon ripsarin. 🙂

 22. Tää toimii mun ripsissäni kuin taika! Jälki näyttää upealta, harmi vain että lähtee päivän mittaan suttaantumaan alaluomille ja lopputuloksena on jäätävä pandaefekti. Merkin vedenkestävä versio onneksi toimii tässä suhteessa paremmin eikä suttaa. Toki lopputulos ripsissäkään ei ole ihan niin upea kuin tuolla pinkillä tavisversiolla. Vedenkestävän koostumus tuntuu myös paljon jäykemmältä ja jotenkin kuivemmalta kuin tavisversion. Mulla on tavisversiosta täysikokoinen pakkaus ja vedenkestävästä minikoko. Täysikokoinen on avattu n 6kk sitten enkä ole huomannut mitään ihmeempää kuivumista. Minikoon varsi on niin lyhyt että mielestäni sillä on hirmu vaikea levittää ripsaria.

  Mulla on tulossa tärkeät juhlat lähiaikoina ja tietysti päivän päätähtenä haluan näyttää mahdollisimman hyvältä. En tiedä mitä tekisin tän ripsariasian kanssa. Better than sexin tavisversio ei tuu kyseeseen suttaamisen takia, käyttäisinkö siitä vain vedenkestävää versiota vai uskaltautuisinko kokeilemaan vielä jotain uutta.. Olisiko sinulla vinkkejä? Minulla taitaa olla aika samanlaiset ripset kuin sinulla ja tavoitteena olis saada samanlainen lopputulos kuin Better than sexin tavisversiolla, mutta ilman suttaamista.

  • En ole valitettavasti saanut millään ripsivärillä yhtä hyvää. :/

   • Keksinkin jo itse ratkaisun joka näin yhden päivän kokeilulla vaikuttaisi toimivan! Laitan alle BTS:n tavallista versiota useita kertoja kerrostaen ja päällimmäiseksi hyvin kevyesti sutaisten tuota vedenkestävää versiota. Sain tuuheat ja erotellut ripset ja silmien alle ei kertynyt lainkaan ripsarisuttuja päivän mittaan 🙂 Pitää vielä testailla miten tuo konsti toimii jos käyttää peiteainetta silmänympäryksissä, vaikuttaako puuteroinnin määrä jne. Mutta toistaiseksi vaikuttaa siis lupaavalta keinolta. Ripsari myös lähti pestessä helpommin pois kuin silloin jos olisi käyttänyt pelkkää vedenkestävää versiota.

    • Kiva kuulla! Toivottavasti toimii tuo yhdistelmä niin voit nauttia molempien ripsivärien parhaista ominaisuuksista. 🙂

 23. Ripseni ovat luonnostaan aika pitkät ja kaarevat, ja tämä ripsiväri toimii minulla erittäin hyvin. Ostin Amsterdamin-reissulta putelin BTS waterproof-maskaraa ja olen ihastunut. Ripsari pysyy koko päivän eikä varise yhtään. Ripseni ovat muhkeat, pitkät ja kauniit 🙂 Minulle siis erinomainen tuote! Käytän pohjalla ripsiväriprimeria ja päälle BTS waterproofia. Toimii! Tilasin tätä ripsiväriä lisää Lookfantasticilta ja taitaa olla uusi suosikkini 🙂 Ainoa miinus on se että ripsiväri suttaa hieman laitettaessa, mutta siitä saanee syyttää pikemminkin laittajan tärisevää kättä kuin itse ripsiväriä.

 24. Moikka!

  Osaisitko sanoa kummassa näistä on märempi koostumus lorealin paradisessa vai tässä? Mietin kumman näistä tilaisin testiin, essencen I love pinkki versio ja siitä tykkään, sopiva koostumus eikä liian kuiva.

  • Lorealin ripsiväri on muistaakseni märempi. Itse tykkään juuri siltä, että Better than Sex on voidemaisen pehmeä, eli voi siksi kerrostaa hyvin, mutta monet pitävät sitä liian kuivana.

Kommentointi on suljettu.