Tehotuote laiminlyödylle vartalon iholle

Kuten olen maininnut, oli vartaloni ihon hoito ollut aivan retuperällä tämän syksyn ajan. Pari kuukautta mennä hujahti ilman, että olisin jaksanut säännöllisesti rasvata kroppaani ja pakko myöntää, että sen kyllä huomasi.

Normaalistihan minä olen se äärimmäinen rasvailija, jolta kuluu tavallinen keskivertotuubillinen vartalovoidetta viimeistään kahdessa viikossa loppuun jokailtaisien rasvaussessioiden vuoksi, joita ilman ihoni ei ole tuntunut selviävän.

Vartalovoiteet

Ei sillä, että se olisi selvinnyt niiden puutteesta nytkään. Iholla oli siellä täällä kuivia läikkiä ja paikoittain se muistutti papyrusta ja paikoittain taas Egyptin tuulessa pöllyävää autiomaata. Tilanne oli vakava, joten apuun piti ottaa parhaat tehokeinot ja ne minulta onneksi kotoani löytyivätkin. Voin nimittäin ilokseni kertoa, että näiden apulaisten avulla ihoni oli jo yhdessä illassa huomattavasti paremmassa kunnossa ja nyt viikkoa myöhemmin kaikki tuo kuivuus on pelkkää historiaa ihoni voidessa paremmin kuin aikoihin.

Apulaisinani ihonelvytysoperaatiossa ovat toimineet nämä kaksi ihanuutta, joita voin suositella muillekin, joiden iho kaipaa pikaista kosteutusta ja heleytystä:

ACO EcoTools

Sain kesällä testattavakseni Ecotoolsin luffan, mutta en vain ollut saanut aikaiseksi avata sen pakkausta ja ottaa tuotetta kokeiluun, vaikka kuulinkin siitä valtavasti kehuja. Mikä siinä muka olisi niin erityistä ja mahtavaa, pesusieni mikä pesusieni?

EcoTools Luffa

Tuotteen erityisyys ja mahtavuus paljastuivat heti pakkauksen avattuani ja tuotteen suihkun puolelle vietyäni. Kuivankompakti pesusieni turposi aivan uusiin, vielä huomattavasti kolmiulotteisempiin mittoihin kuin olin osannut kuvitellakaan ja muodosti varsin mukavan suihkukaverin, jolla vartalon ihoa oli ilo hankailla kuolleen ihosolukon irrottamiseksi. Kookkaasta luffasta sai sitäpaitsi hyvän otteen, minkä vuoksi sillä oli helppo yltää joka puolelle vartaloa.

Luffa EcoTools

Kun vartalo oli kuorittu, pääsin tutustumaan siihen varsinaiseen ihoni pelastajaan, jolle suurin kunnia kuuluu:

ACO Mini Care

Sain ACO:n Mini Care -voiteen kokeiltavakseni vieraillessani alkuvuodesta ACO:n Tukholman toimistolla. Apteekkituotteet ovat usein hieman tylsähköjä omaan makuuni, joten tämäkin oli siksi jäänyt odottelemaan kokeiluaan varsin pitkäksi aikaa.

Kun sitten viimein kokeilin tuotetta en voinut uskoa, että olin antanut näin loistavan tuotteen pyöriä jemmoissani näin pitkään tarttumatta siihen! Tämä on jälleen niitä voiteita, jotka eivät varmasti ole kaikkien makuun, mutta jollaisesta kaltaiseni kuivaihoiset ja erityisen ravitsevia koostumuksia rakastavat pitävät.

ACO Mini Care

Kuten tuubi itsessään jo sanallisesti lupaileekin, on tuotteen koostumuksesta 60 % rasvaa, mitä en varsinaisesti ajatellut voidetta ensimmäistä kertaa vartaloni iholle levitellessä. Vedin siis todelliset voideöverit, jotka huomasin siinä vaiheessa, kun oli jo hieman liian myöhäistä. Levittäessä tuote ei nimittäin tuntunut aluksi oikeastaan yhtään sen ravitsevammalta kuin mikä tahansa muu vartalovoide, mutta kun tuote oli ollut iholla hetken, alkoi sen öljyisyys tulla esiin koostumuksen ikäänkuin sulaessa kehon lämmöstä.

ACO MiniCare

Jo samana iltana saatoin huomata, kuinka ihanan pehmeäksi vartaloni iho oli tullut ja kun maltoin kiltisti rasvata ihoani vielä tulevinakin iltoina suihkun jälkeen ennen lakanoiden väliin kääriytymistä, oli lopputulos todellakin palkitseva. Vartaloni iho ei ole aikoihin tuntunut näin pehmeältä ja näyttänyt näin sileältä! Se siis vain todellakin tarvitse tehokasta huolenpitoa.

Apteekeissa myytävä ACO Mini Care on kehitetty nimenomaan erittäin kuivan ihon ja jopa atoopian ja ekseman hoitoon kehitetty voide, joten jos jollakin on etsinnässä oikea kuivan ihon tehotuote, niin tässä olisi oikein varteenotettava tuotevinkki katsastettavaksi!

Muita, jotka myöntävät laiminlyöneensä vartalonsa ihonhoitoa?

 

 

 

15 kommenttia artikkeliin ”Tehotuote laiminlyödylle vartalon iholle”

 1. Hei, löytyykö tämän uuden blogipohjan kautta jostain sun suosikkituotteiden listaus, kuten vanhassa blogissa? Olen uudistaessani tuoterepertuaariani ottanut listastasi vaikutteita…

  Vastaa
  • Ei valitettavasti löydy, sillä en saa lisättyä tänne alasivuja. Kiitos kuitenkin, että mainitsit asiasta. Otan selvityksen alle, voitaisiinko tuo listaus saada tänne jonnekin! 🙂

   Vastaa
 2. Onnitteluni rasvausinnon palaamisesta sopivasti ennen talvipakkasia!
  Tuleeko muuten Econ luffasta perinteinen pörhelöpallo turvotessaan?
  Tuo Acon salva vaikuttaa hyvältä kosteussuluksi iholle, mutta itse laittaisin sen alle ensin kevyemmän kosteuttavan voiteen ja sitten esim. ko. sulkurasvan päälle. 🙂

  Vastaa
  • Ei tule ihan hirveän pörhelöä, enemmän tuollainen jämäkämpi tapaus. Ja hyvä idea tuo mainitsemasi voiteiden yhdistely! 🙂

   Vastaa
 3. Hei tuota noin, pakkoa kysyä liittyen tähän blogipaikanvaihdokseen. Oletko itse tietoinen siitä, että linkit, joita laitat postauksiin, eivät enää erotu millään tavoin muusta tekstistä?
  Siksi vaan kyselin, että kun se hankaloittaa huomattavasti niiden bongaamista – esimerkiksi jos linkität johonkin vanhaan postaukseen se menee täysin ohi ellei sattumalta siirrä hiirtä siihen päälle niin että huomaa siihen ilmestyvän linkin osoittimen muuttumisen takia. Ymmärrän kyllä jos ei oo jotenkin mahdollista saada linkkejä enää erikseen näkyviin tai et itse niitä halua, mutta jos ne erottuisivat edelleenkin niin se tekisi lukemisesta huomattavasti miellyttävämpää.. 🙂

  Vastaa
  • Hyvä, että sanoit! Kokeilin itse eri selaimilla ja niillä nuo linkit näkyvät aina hyvin selkeästi vaaleanpunaisella paksusti alleviivattuna ja kun kursorin vie päälle, tulee tekstin päälle vielä väritys. Mitä selainta käytät? Välitän mielelläni tiedon eteenpäin niin voidaan varmasti selvittää, millä selaimella homma ei toimi kuten pitäisi. 🙂

   Vastaa
   • Mulla on käytössä Safari! Ei tosin se uusin versio.
    Ja itse asiassa kun selailin vielä tuon kommentin laittamisen jälkeen vanhempia postauksia, huomasin että osassa (niissä vanhemmissa) kyllä välillä näkyi linkit! Siis tyyliin pari kolme vuotta sitten laitetuissa, mistä lie johtuu..

    Vastaa
 4. Tilasin eleven.fi uutiskirjeen muutama viikko sitten enkä saanut minkäänlaista vahvistusta tilauksestani. Onko normaalia vai mokasinko jotain? 😀

  Vastaa
  • Sähköpostiin ei kuulemma koodaajien mukaan tule vahvistusviestiä, mutta nykyään tilaamisen jälkeen pitäisi näkyä ”Kiitos tilauksesta” -ikkuna. Ikkunan näkymisessä oli kuitenkin jonkun aikaa teknisiä vaikeuksia, joita ei oltu huomattu eikä sitä siksi näkynyt. Uskon, että osoitteesi on silti rekisteröitynyt. Kiva kuulla, että kävit tilaamassa kirjeen! 🙂

   Vastaa
 5. kiinnostaisi tällainen juttu, että miten paljon estenomiopintoihin kuuluu vaikkapa tuota lainsäädäntöä? 🙂 (kun olet sen tuossa uudessa esittelytekstissä maininnut ekana :)) yritin katsella vähän tutkintorakennetta, mutta löysin sieltä vain yhden 5 op:n kurssin.

  Vastaa
  • En tiedä, minkä verran uudistuneessa koulutusohjelmassa on lainsäädäntöä, mutta itse olen opiskellut varsinaista pelkkää lainsäädäntöä Laureassa yhden kurssin ja ollessani viime syyslukukauden vaihdossa Lontoossa opiskelin sitä sitten koko vaihdon ajan vieläkin intensiivisemmin (n. kolmannes lukukauden kursseista).

   Suoria lainsäädännön kursseja ei välttämättä Laureassa ole enempää, mutta niin markkinoinnin kuin kemiankin tunneilla lainsäädäntöön palataan väkisinkin usein, eli vaikkei peruskursseja ole kuin yksi, seuraa lainsäädäntö tietysti mukana koko opintojen ajan. Ilman Lontoon vaihtoa en tosin olisi opiskellut sitä ihan samanlaisella intensiteetillä kuin mitä nyt tuli opiskeltua. 🙂

   Vastaa
   • ok, kiitos vastauksesta! hieman vaikeatulkintaiset nuo Laurean sivut, pitää katsoa vielä tarkemmin asiaa 🙂

    Vastaa
 6. Hei! Käytän itse atooppisen ihon omistajana Acon Mini Dermiä ja Cano Dermiä, joten päätin tämän postauksen innoittamana pyytää apteekissa työskentelevää äitiäni tuomaan minulle kokeluun tätä Mini Carea. Selvisi, että Mini Carea on saatavilla vain Ruotsista! Kenties mainitsemisen arvoinen asia, ettei lukijat nyt innoissaan suosittelujen perusteella ryntäile apteekkeihin turhaan?

  Vastaa
  • Iso kiitos, että kerroit asiasta! Eipä tullut mieleen, ettei sitä myytäisi Suomessa kun kerran pakkaustekstitkin olivat suomeksi. Harmi. :/

   Vastaa

Jätä kommentti