Salaa myyvä tähtituote: Akademikliniken Pure Lip Intense

*Sis. mainoslinkin

Yksi mielenkiintoisimmista asioista kosmetiikan verkkokaupassa työskentelyssä on päästä kurkistelemaan myyntitilastoja. On mielenkiintoista nähdä, mitkä tuotteet myyvät ja kuinka paljon ne myyvät, löytyykö niiden joukosta esimerkiksi mielettömiä yllättäjiä sekä miettiä ja selvittää, miksi juuri ne myyvät.

IsaDora kivipuuteri

Itse jaksan esimerkiksi yllättyä siitä, että kuukaudesta toiseen yksi myydyimmistä tuotemerkeistämme on IsaDora, jonka en osannut etukäteen kuvitella todellakaan myyvän niin hyvin – koostuuhan valikoimamme kuitenkin noin 500 tuotemerkistä, joiden joukossa on minusta paljon kiinnostavampiakin merkkejä. Erinomaisiin myynteihin löytyy kuitenkin varsin järkeenkäypä syy: tuotemerkki on tunnettu ja koska ostamme tuotteemme suoraan valmistajalta emmekä esimerkiksi suomalaiselta maahantuojalta, voimme myydä niitä suomalaisia kivijalkamyymälöitä edullisemmalla hinnalla.

NYX Lip Lingerie Bedtime Flirt
NYX Lip Lingerie Bedtime Flirt

Välillä myyntipiikkejä (tai jatkuvaa hyvää myyntiä) voivat antaa myös yksittäiset tuotteet, joita on esimerkiksi mainostettu paljon tai jotka ovat saaneet näkyvyyttä jossakin blogissa.

Sitten on kuitenkin tuotemerkkejä ja yksittäisiä tuotteita, jotka tuntuvat myyvän hyvin ilman mitään selitettävissä olevaa syytä.

Akademikliniken Pure Lip Intense

Yksi tällainen tuote oli ruotsalaisen Akademiklinikenin Pure Lip Intense -huulivoide, joka myy ihan käsittämättömän hyvin ja jonka perään suomalaiset kyselevät aina heti jos se pääsee loppumaan varastoltamme ennen uuden kuorman saapumista.

Akademikliniken Pure Lip Intense

Hämmentävää tässä oli, että en ollut itse edes kuullut kenenkään Suomessa koskaan hypettävän tästä missään vaikka luulinkin olevani yleisesti  melko hyvin tietoinen Suomen kosmetiikkatrendeistä. Yritin googlettaa asiasta ja selvittää sitä bloggaajakollegoiltani saaden lopulta selville, että tuotteen suosion takana oli ilmeisesti Uinon blogista lähtenyt hypetys.

Koska tuote myi niin uskomattoman hyvin, ettei ruotsalainen sisäänostotiimimme oikein meinannut edes pysyä perässä uusien lisätilausten kanssa, oli kiinnostukseni tuotetta kohtaan todellakin herännyt. Tämän seurauksena minun olikin siis pakko ostaa kyseinen tuote jo itselleni ihan vain selvittääkseni, miksi se myi niin hyvin ja minkä vuoksi kaikki ovat olleet siitä niin innoissaan.

Akademikliniken Pure Lip Intense

Huulivoidetta on saatavilla sekä alkuperäisellä sävyttömällä koostumuksella että uutena sävytettynä Berry-versiona. Ajattelin itse, että haluan tuotteen, joka tuo huulille helposti myös hieman sävyä ja ostin heleältä vaikuttaneen Berry-sävyn.

Akademikliniken Pure Lip Intense

Ylellinen huulivoide lupaa paitsi antaa huulille kiiltoa myös kosteuttaa sekä ravita niitä tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti. Tuotteen INCI-luettelo onkin melko vakuuttava, sillä se sisältää runsaasti huulia helliviä ainesosia.

Akademikliniken Pure Lip Intense

Huulivoide on pakattu kevyeen ja kätevään tuubiin, jonka päässä on todella loistava applikaattori. Applikaattori tuntuu minusta kirurginteräkseltä, mikä on hieman poikkeuksellista huulivoidepakkaukselle. Viileänä pysyvä applikaattori on kuitenkin ihanan pyöristetty muotoilultaan ja levittää huulivoiteen loistavasti huulilleni.

Huulivoide tuntuu huulilla todella miellyttävältä ja saa huulet tuntumaan pehmeiltä ja kosteutetuilta. Ymmärrän siis täysin, miksi tuotteesta pidetään niin paljon.

Akademikliniken Pure Lip Intense

Täytyy kuitenkin myöntää, että olisin ehkä sittenkin halunnut mielummin ostaa tuotteen sen alkuperäisessä, sävyttömässä koostumuksessa. Olin nimittäin ajatellut Berry-sävyn olevan todella helppo ja kätevä valinta, mutta sitä se ei mielestäni silti ihan ollut.

Akademikliniken Pure Lip Intense

Ensinnäkin applikaattoripää ja korkki näyttävät tuotteen levityksen jälkeen aina tältä, sillä kiiltoa leviää väkisinkin pitkin applikaattoria tuotetta huulille levittäessä. Koska tuotteen idea oli minun päässäni nimenomaan olla helppo ja nopeasti käytettävä ei sitä huvita olla pyyhkimässä puhtaaksi jokaisen käyttökerran jälkeen, mikä puolestaan saa kiillon rippeet tarttumaan myös tuotteen läpinäkyvään korkkiin.

Akademikliniken Pure Lip Intense

Sävytety huulivoide ei myöskään tuntunut kovin helpolta ja huolettomalta vain ”sipaista” huulille, sillä siinä oli yllättävän paljon pigmenttiä. Huulivoidetta saa todellakin laittaa vain hieman ja hieroa sen huulille hyvin mikäli sävystä tahtoo tasaisen ja kevyen. Ilman peiliä en suosittele tätä tekemään, sillä lopputulos voi helposti näyttää suttuiselta.

Akademikliniken Pure Lip Intense

Ylivoimaisesti herkullisin lopputulos tulee kuitenkin silloin, kun tuotteen kanssa ei säästele ja sitä laittaa huulille ihan reilusti.

Akademikliniken Pure Lip Intense

Lopputulos näyttää nimittäin todella mehukkaalta eikä tuotteen voidemainen koostumuskaan tunnu yhtään tahmaiselta. Jos tuotetta kuitenkin tahtoo levittää huulille reilusti saa sitä käyttäessä olla vielä entistäkin tarkempi, että sen levittää huulille tasaisen tarkasti. Itse suosittelisin sen pariksi jopa huultenrajauskynää, jotta huulten rajoista tulee skarpimmat.

Akademikliniken Pure Lip Intense

Minulla ei vielä ole varsinaisia ryppyjä huultenympäryksillä, mutta siitä huolimatta punainen sävy lähti hieman karkaamaan huulilta päivän aikana huulteympärysten uurteisiin, minkä vuoksi todellakin suosittelen sen huultenrajauskynän käyttöä.

Tämä mystisen hyvin myyvä huulivoide oli siis mielenkiintoinen tuttavuus kokeilla ja ymmärrän kyllä, miksi varsinkin sen väritön sävy on varmasti suosittu. Tuotteen koostumus tuntui huulilla todella miellyttävältä ja huulet olivat ihanan pehmeät ja täyteläisen tuntuiset sen jälkeen kun itse sävy oli jo kulunut niiltä pois. Nyt jäänkin harkitsemaan, ostaisinko tämän vielä sen alkuperäisessä sävyttömässä koostumuksessaan vai olisiko uteliaisuuteni tuotetta kohtaan nyt tarpeeksi tyrehdytetty.

*Akademikliniken-tuotteet löytyvät myynnistä Elevenin verkokaupasta täältä.

Akademikliniken Pure Lip Intense

Oletteko te kuulleet Akademiklinikenin Pure Lip Intense -huulivoiteesta?

11 kommenttia artikkeliin ”Salaa myyvä tähtituote: Akademikliniken Pure Lip Intense”

 1. Kyllähän mä tästä kuullut oon, nimenomaan Uinon youtube-videoista!

 2. ..Oon kyllä joskus jollain vanhemmalla kosmetologilla nähnyt sarjan tuotteita myynnissä, mutten itse innostunut kokeilemaan.. Väritön versio kuulostaa kieltämättä hyvältä, mutta ei sentään taida voittaa iki suosikkiamme Laneigen Lip Sleeping Maskia ;)? Ootko muuten ikinä törmännyt oikeasti huulia paitsi kunnolla kosteuttavaan myös täyteläistävään (plumping?) huuli hoiteeseen? Sellainen olisi vielä hakusessa..

  • Laneigen Lip Sleeping Mask on minusta erinomainen (ja varmasti jopa paras) yötuote, mutta tämän ottaisin kyllä mielelläni päiväkäyttöön. 🙂 Minulle ei ikävä kyllä tule näin heittämällä mieleen mitään ihan superhyvää täytelöittäjää, sillä en itse liiemmin pidä niiden aikaansaamasta kihelmöivästä tunteesta ja välttelen niitä hieman siksi. :/

  • Diorin Maximizer. Kihelmöi kivasti huulilla, eikä ole tahmainen. Voi käyttää punan päällä tai yksistään.

   • Minustakin tuo on ihan kiva, koska ei tee sellaista pistelevää kihelmöintiä vaan viileän virkistävän tunteen. En silti ole huomannut tuossa mitään ihan erityistä kosteuttavaa vaikutusta (tai turvottavaa), mutta tykkään tästä myös. 🙂

 3. Hupsista! Taidettiin juuri tehdä kaverin kanssa kimppatilaus huulivoiteita. Sen verran myytyjä olimme 😀 Ja me kröhöm ollaan molemmat kröhöm ostolakossa… hehe… En malta odottaa paketin saapumista, jaiks 😛

  Niin ja tuon huulirasvan (sekä sävyttömän että Berry-version) tuote-esittelyn tokassa kappaleessa on pieni kirjoitusvirhehirviö. ”Ravitseva huulivoide sisältää runsaasti hoitavia öljyjä ja kasviperäisiä uuttita” pitäisi olla varmaan uutteita 🙂

  • Tulehan sitten kommentoimaan, että mitä tykkäsit!

   Ja kiitos, korjaan tuon typon. Sitä tulee niin sokeaksi omalle tekstilleen kun innoissaan näpyttää, vaikka kuinka lukisi uudelleen. 🙂

   • Nonniin! Nyt on tullut käytettyä huulirasvaa parin viikon ajan. Pakko myöntää, että havaitsin jo ensimmäisenä päivänä tän huulirasvan mahtavuuden. Ja niin huomasi myös ystävänikin, joka ajatteli suositella tuotetta myös poikaystävälleen, jolla rohtuu huulet helposti. Eli kaikin puolin (salaisen) hypetyksen arvoinen huulirasva. Ensi kerralla ostan luultavasti sävyttömän version 🙂

    • Jes, kiva kuulla, että on osoittautunut kehujensa arvoiseksi! Sävyttömän version hankinta on tosiaan itsellänikin suunnitelmissa. 🙂

 4. Blogit ovat kyllä parhaita tietolähteitä ja harvoin olen pettynyt ! Juuri tänään tilasin tämän tuotteen värittömän version ja ajattelin käyttää tätä huulikiiltona. Hoitavia ainesosia tässä tuotteessa on ja oikein hyvä näin talven taittuessa kuin huulet ovat vähän kuivat, epäilen että tulen tuotteesta pitämään! Ruotsissa myytävänä oleva X-Lips hoitava huulituote on myöskin minulla käytössä ja olen tykännyt kovasti !

Kommentointi on suljettu.