Kevyttä päivetystä Favoran Heleyttävällä BB-voiteella

Sain alkukesästä blogini kautta kokeiltavakseni Favoran hiljattain ilmestyneen Heleyttävän BB-voiteen ja olen vihdoin päässyt tuotteen kanssa siihen pisteeseen, että voin sanoa kokeilleeni sitä tarpeeksi ja muodostaneeni siitä mielipiteeni.
Tuote lupailee 5-in-1 koostumusta, eli kosteutusta ja hoitoa iholle, ihon oman sävyn tasoitusta ja pienten värivirheiden häivytystä sekä suojaa auringolta. (Käytännössä siis ihan juuri sitä samaa, mitä ennen sävyttävät päivävoiteet lupailivat, mutta nykyään on trendikkäämpää olla BB.)
Tuote on tarkoitettu käytettäväksi päivävoiteen tapaan joko meikin alla tai ihan sellaisenaan. Itse laitoin tässä postauksessa tuotteen alle viimeaikaisen fludirakkauteni eli i+m Naturkosmetiksin Fluid Revital -fluidin. 
Oma ihoni voi tällä hetkellä melkoisen hyvin, mistä annan kiitokset blogissanikin esillä olleille Konjac-puhdistussienelle ja edellä mainitulle fluidille. Pientä näppyryhelmää löytyy vielä jonkun verran, mutta pahimman kriisit on ohitettu ja jäljellä on enää ihonsävyn tasoitusta, pisamien ja tummien silmänalusien häivytystä sekä muutamien näppyjen jäljiltä punoittavien kohtien peittämistä.
Favoran herkällekin iholle suunnattu ja kätevään sekä hygieniseen pumppupulloon pakattu BB-voide oli koostumukseltaan melko kosteuttavan tuntuinen. Koostumus oli täyteläisen voidemainen, muttei loppujen lopuksi kuitenkaan kovin paksu.
Vaaleasta keskivaalealle iholle suunnattu sävy näytti minusta kuitenkin epäilyttävän tummalta.
Kasvoille levitettynä sävy oli edelleen hitusen liian tumma omalle vaalealle hipiälleni ja toi sille päivettyneen näköisen lookin. BB-voide ei tehnyt iholle voimakasta peittoa, mutta tasoitti sitä hyvin ja omaan makuuni lähes tarpeeksi kerrostettavuutensa ansiosta.
Iho jäi tuotten nimilupauksen mukaan heleäksi ja minusta varsin freesin näköiseksi. Vain hitusen liian tumma sävy häiritsi sen raikkautta ihollani.
 
Kun sitten levitin vielä silmänalusilleni aiemmin hehkuttamaani Oriflamen peiteainetta ja taputtelin päälle niin ikään aiemmin kehumaani Lumenen läpikuultavaa irtopuuteria, ei lopputulos enää näyttänytkään niin tummalta.
Iho näytti edelleen heleältä ja meikkipohja luonnolliselta ja ohuelta. Lopputulos näytti hieman väriä saaneelta, mutta ei suttuiselta tai siltä, että olisin vaan vetäissyt kasvoilleni auttamattomasti liian tumman meikkivoiteen.
Meikkipohja kestää kasvoillani hyvin läpi päivän, vaikka osasyynä lienee saattaa olla myös tuo aiemmin hehkuttamani tämän alla käyttämäni i+m Naturkosmetiksin fluidi. Olen tykännyt Favoran BB-voiteen kosteuttavuudesta kuitenkin kovasti. Yleensä koen tämän tyyppisten meikkipohjatuotteiden jäävän iholleni helposti liian rasvaisen tuntuisina (inhoan tahmaista tai klähmäistä ihotuntua!), mutta jo kevyt irtopuuterin taputtelu iholle auttoi vähentämään rasvaisuuden pois. 
Loppujen lopuksi pidin siis kovasti tuotteen iholleni tekemästä luonnollisesta päivetyksen tyyppisestä lopputuloksesta. Vaaleaihoisena en oikeastaan koskaan näytä ruskettuneelta, mutta kyllä tällainen ihan kevyt sävyn lisäys minunkin kalmankalpeita kasvojani piristää!
Favoran Allergia- ja Astmaliiton tunnuksenkin ansainneella Heleyttävällä BB-voiteella on hintaa n. 20 euroa ja tuotteen voi ostaa itselleen esimerkiksi Apteekkituotteet.fi-sivustolta.

Onko joku muu sattunut kokeilemaan Favoran BB-voidetta? Mikä on teidän suosikki BB-voiteenne tällä hetkellä?

4 kommenttia artikkeliin ”Kevyttä päivetystä Favoran Heleyttävällä BB-voiteella”

  1. Mulla on käytössä vähän vastaavanlaisen oloinen bbvoide – olisikohan acon jos oikein muistan… Onko sulla ollut vaivanasi epäpuhtauksien jättämiä arpia, kuoppia tai muita vastaavia läikikikkyyksiä, ja jos on niin kuinka oot niitä tasoittanut?

  2. Kaikki 'pientä päivetystä' antavat voiteet, oli ne sitten meikkivoiteen, päivävoiteen tai minkä nimikkeen alla hyvänsä, jätän turhina hyllyyn. Tavoitteena on tasainen, luonteva vaaleus, ja sihen istuu hyvin Skin79 BB..

  3. Käytän päivittäisessä ihon hoidossa Favoran tuotteita ja tottakai olin innoissani, kun markkinoille tuli myös BB voide. Sävy vain oli harmikseni itselleni ihan liian tumma.

Kommentointi on suljettu.