Tämä edullinen korostuspuuteri on uusia suosikkejani

*Sis. mainoslinkin

Korostustuotteesta on tullut erityisesti viimeisen vuoden aikana niin tärkeä osa meikkiäni etten edes ymmärrä, kuinka olen joskus voinut tehdä meikin ilman sitä. Siinä missä meikkivoiteen ja puuterin päälle tuntui ennen tärkeältä sipaista edes hieman poskipunaa, jotta kasvot eivät näyttäisi elottomilta ja latteilta, on nykyään ehdotonta, että poskipäillä on edes korostustuotetta. Poskipunasta voin tinkiä, mutta korostustuotteesta en, sillä se tekee väsyneistäkin kasvoista hetkessä heleämmän ja hehkeämmän näköiset.

Makeup Revolution Goddess of love korostuspuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Minulla on muutama lempparituote ja niiden joukkoon liittyi parisen kuukautta sitten yksi uusi kaveri, kun sain Nordicfeel-verkkokaupasta kollegani kautta blogikokeiluun jo pitkään haikailemani Makeup Revolution Goddess of Love Triple Baked Highlighter -korostuspuuterin. Olin katsellut tätä jo vuosi sitten Bangkokissa sillä silmällä, mutta jätin sen silloin vielä hankkimatta ajatellen, etten varsinaisesti tarvitse sitä. Jälkikäteen mietin, että olisi kyllä kannattanut hankkia se jo silloin, sillä se on ollut niin ihana ja myös hyvin ahkerassa käytössä.

Makeup Revolution Goddess of love korostuspuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Makeup Revolution on hyvin edullinen merkki, mikä ei todellakaan näy tuotteiden laadussa, mutta ehkä pakkauksissa. Tämä puuteri on pakattu pahviseen rasiaan, jonka sisällä olevassa pehmeän muovisessa osassa itse puuteri on kiinni. Mietin aluksi, että pakkaus näyttää hieman halvalta ja se jopa häiritsi minua vähän, kunnes tajusin, että itseasiassa helposti jätteisiin lajiteltava kartonkipakkaus on aivan loistava juttu ympäristön kannalta. Tämän jälkeen aloin toivoa, että useampi merkki hyödyntäisi pakkauksissaan kartonkia.

Makeup Revolution Goddess of love korostuspuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Makeup Revolutionin meikit ovat keränneet valtavasti kehuja ja olen ollut niiden suhteen siksi hyvin utelias – rakastan nimittäin todeta, että halvalla voi saada hyvää ja ettei jokaisesta loistavasta kosmetiikkatuotteesta tarvitse automaattisesti olla maksamassa omaisuutta. Tämä korostuspuuteri olikin loistava tuote todistamaan, että edullinen merkki on loistavan maineensa arvoinen.

Makeup Revolution Goddess of love korostuspuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kevyt korostuspuuteri sopii täydellisesti vaalealle iholleni. Haluan korostuspuuterin, joka tuo kasvoille heleyttä ja hehkua, mutta en silti halua, että puuteri varsinaisesti kimaltelee tai säihkyy. Haluan vain, että se tuo kasvoilleni valoa ja saa ihoni näyttämään heleältä.

Makeup Revolution Goddess of love korostuspuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tässä korostuspuuterissa on minulle juuri täydellinen sävy. Ei näkyvää kimallusta, vaan ihan vain pelkkää luonnollista hehkua. Tämä onkin ollut täydellinen valinta arkeen, sillä tykkään luonnollisesta meikkityylistä enkä varsinaisesti halua, että korostustuotteeni on liian korostava. Tällä iho näyttää hehkuvalta ja poskipäät saavat heleyttä, mutta silti luonnollisen maltillisesti.

Omia korostuspuuterisuosikkejani on  jo pitkään ollut Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded By The Light -korostuspuuteri, jota olen kehunut paljon ja josta löytyy aiempi postaus täältä. Myös se luo vaaleille kasvoilleni luonnollisen kuulaan, jopa hieman kostealta näyttävän hehkun. Pidän siitä edelleen valtavasti, mutta tykkään vaihdella näiden kahden korostuspuuterin välillä sekä fiiliksen että muun meikin mukaan.

Makeup Revolution Goddess of love korostuspuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kuten alla kuvista näkyy, eivät puuterit ole keskenään saman sävyisiä. Vasemmalla oleva Makeup Revolution Goddess of Love Triple Baked Highlighter on sävyltään hieman viileämpi ja taittaa aavistuksen roosaan. Sen hehku muistuttaa hieman helmen pintaa ja tykkään käyttää sitä esimerkiksi niinä päivinä, kun silmissäni on liilaan vivahtavia sävyjä ja huulille päätyy pinkkiä tai roosaa.

Oikealla olevassa Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded By The Light -korostuspuuterissa on puolestaan kullanhohtoinen sävy, mutta koska se on sen verran kalpea, kuvastaa shampanja sävyä parhaiten. Tämä puolestaan on luottotuotteeni nudemeikissä, jossa silmämeikki syntyy ruskeilla sävyillä ja huulilla on käytetty joko lähes sävytöntä kiiltoa tai puhtaanpunaista huulipunaa.

Makeup Revolution Goddess of love korostuspuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tämä korostuspuuteri oli loistava löytö ja innosti minua ehdottomasti tutustumaan lisää Makeup Revolutionin meikkeihin. Sain Nordicfeeliltä kokeiluun muutamia muitakin Makeup Revolutionin meikkituotteita, joten kuulette varmasti merkistä blogissani vielä jatkossakin. Tämä ei nimittäin ole Makeup Revolutionin ainoa korostustuote, johon olen ihastunut!

Makeup Revolution Goddess of Love Triple Baked Highlighter -korostuspuuteri löytyy myynnistä Nordicfeelin verkkokaupasta täältä.*

Makeup Revolution Goddess of love korostuspuuteri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kenelle muulle korostustuotteesta on tullut välttämättömyys?


Lue myös:

Hypetettyjä halpismeikkejä: Makeup Revolution

Tammikuu 2019: näitä meikkejä käytän juuri nyt

6 kommenttia artikkeliin ”Tämä edullinen korostuspuuteri on uusia suosikkejani”

  1. Minä olen ihan hurahtanut Makeup Revolutionin meikkeihin.
    Vaihtelunhaluisena tykkään kun merkiltä tulee jatkuvasti uutuuksia , ja eivät ole hinnalla pilattuja.

  2. Voisitko tehdä joskus postituksen siitä, että millä perusteella firmat lopettavat jonkin suosikkituotteen, tai uusivat sen niin että kyseessä on miltei uusi tuote.. Tai esim. Keräisit esimerkkejä epäonnistuneista ja onnistuneista tuotteiden uusimisista. Tämä aihe tuli mieleeni, sillä olen käyttänyt varmaan 8 vuotta jatkuvasti Estee Lauderin Double wear light-meikkivoidetta. Nyt menin nettiin aikomuksenani tilata jälleen uusi tuubi. Voi järkytys! Tuote on muutettu nyt Double wear light matte- nimiseksi, sävalikoimasta ei saa selkoa, ja Estee Lauderin omassa nettikaupassa uusi tuote oli haukuttu täysin lyttyyn. En nyt tiedä, että tilaanko summamutikassa tuota uutta kokeiluun, mutta kun sävykin on hakusessa. Ennen minulla oli käytössä intensity 2.0, mutta uusi valikoima on täynnä ties mitä 2cw ecruja ja muita koodeja. Miksi siis firmat muuttavat näitä klassikkotuotteita? Käsittääkseni tuokin tuote on ollut tosi suosittu.

    • Mielenkiintoinen aihe pohtia! 🙂 Tähän ei tosin varmasti ole mitään yksioikoista vastausta, sillä jokainen tällainen päätös on oma tapauksensa ja voi johtua tuotteen sisältämiä ainesosia koskevien säädösten muutoksista tai hinnoittelusta/saatavuudesta, trendeistä, myyntien laskusta, uuden kategoriapäällikön henkilökohtaisesta visiosta tai oikeastaan mistä tahansa. :/ Kurjaa toki aina huomata, että oma suosikki on uudistettu sellaiseksi, joka ei enää vastaa mieltymyksiä. :/ Toivottavasti löydät jonkun hyvän tuotteen tilalle!

  3. Kyselin aiemmissa postauksissa Huxleyn yönaamiosta ja Holika Holikan startterista. Kiitos vastauksista, tilasin eleveniltä molemmat!

  4. Oi, täähän vaikuttaa ihanalta! Makeup Revolutionilla tuntuu olevan kyllä paljon hyviä korostustuotteita 🙂

  5. En sanoisi välttämättömyys, mutta kun meikkaan, niin laitan kyllä korostuspuuteria. Tämä Goddess of Love on ihana. Aion hankkia myös Too Facedin kunhan pääsen Sephora-maahan. Kyllä nämä ilmettä piristävät ja tuovat hehkua kivasti

Kommentointi on suljettu.