Löytö: The Body Shop British Rose Petal-Soft Gel Toner

*Sis. mainoslinkin

Jos olette seuranneet blogiani tiedätte, että olen aivan hulluna hoitonesteisiin. Ne kosteuttavat ihoa ihanasti, mutta eivät silti tunnu paksuilta tai raskailta. Ne ovat suorastaan taianomaisia tehotuotteita täyttämään ihon ehtyneitä kosteusvarastoja sekä palauttamaan iholle sen täyteläisyyttä ja heleyttä. (Hoitonesteistä voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.)

Rakastan myös sitä, että ihonhoitotuotteissani on jotain ihan pientä erityistä. Sen ei tarvitse olla iso juttu, mutta jotain, mikä kiinnittää huomioni ja tekee tuotteesta hieman ainutlaatuisemman.

The Body Shop British Rose Petal-Soft Gel Toner Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Tällä kertaa se erityinen juttu ovat jälleen ruusun terälehdet. Fiilistelin niitä juuri vähän aikaa sitten ihastellessani korealaisia Neogen Real Flower Cleansing Water -puhdistusvesiä tässä aiemmassa postauksessani ja fiilistelen niitä jälleen.

Tällä kertaa ruusun terälehdet ovat päätyneet somistamaan The Body Shopin kasvovettä, joka on hoitavuutensa ja koostumuksensa puolesta jo oikeastaan kuin hoitoneste – tai no, ehkä sittenkin kuin japanilainen hoitovesi (josta löytyy lisää juttua tästä aiemmasta postauksestani).

The Body Shop British Rose Petal-Soft Gel Toner Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

The Body Shop British Rose Petal-Soft Gel Toner on rauhoittava kasvovesi, joka on ladattu täyteen kosteuttavia ja pehmentäviä ainesosia, jotka saavat ihon näyttämään täyteläisemmältä. Kun näin kasvoveden kaupassa ensimmäistä kertaa, heräsi mielenkiintoni sitä kohtaan välittömästi. Ulkonäöllisesti lähinnä raparperikeittoa muistuttavassa kasvovedessä oli jotain todella kiinnostavaa ja kun kokeilin sitä ensimmäistä kertaa käteni iholle, olin välittömästi myyty. Ihosta tosiaan tuli aivan uskomattoman pehmeä ja täyteläisen kosteutettu! Kasvovesi olikin aivan pakko ostaa kokeiluun.

The Body Shop British Rose Petal-Soft Gel Toner Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Kasvoveden korkin sisällä ei ole filtteriä, eli pienet ruusun teräläheden palaset tulevat purkista nesteen mukana ulos, mutta toistaiseksi ne eivät kuitenkaan ole mitenkään häirinneet minua. Vaikka tuote on koostumukseltaan geelimäisen täyteläinen ja hyvin hoitonestemäinen, on se silti tarkoitettu käytettäväksi iholla vanulapun kanssa, jolloin nuo pienet ruusun terälehtien palat jäävät itseasiassa tavallisesti vanulappuun. Olen kuitenkin itse välillä käyttänyt tätä ihan suoraan käsillä kasvoille sivellen, mikä sekin toimii hyvin, eli sanoisin levitystekniikan olevan makuasia.

The Body Shop British Rose Petal-Soft Gel Toner Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Ruusulta tuoksuva kasvovesi tuntuu iholle siveltäessä muuttuvan geelimäisestä vesimäisen juoksevaksi ja iholle jää sen jäljiltä raikas ja pehmeän kosteutettu tunne – aivan kuin iholla olisi kevyttä hoitonestettä. Iho ei jää kasvoveden jäljiltä varsinaisesti klähmäiseksi, mutta sillä tuntuu kuitenkin olevan jotain. Tuotteessa oleva ruusun tuoksu jää sekin melko selkeänä iholle.

Varsinkin näin talvella tämä kasvovesi on täydellinen tuote iholle, jonka kuivuu helposti ja kaipaa kaiken lisäkosteutuksen, mitä sen vain suinkin on mahdollista saada osakseen.

The Body Shop British Rose Petal-Soft Gel Toner Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Olen ollut viimeaikoina hyvin ihastunut useisiin The Body Shopin ihonhoitotuotteisiin ja tuntuu, että merkki on tehnyt jatkuvasti yhä parempia tuotelanseerauksia. Aasialaisen ihonhoidon vaikutteet ovat näkyneet merkin tuotteissa selvästi ja minä tietysti vain hurraan sille.

The Body Shop British Rose Petal-Soft Gel Toner -kasvovedestä voi lukea lisää The Body Shopin verkkosivuilta täältä*. Kasvovedellä on hinta 15,50 euroa (250 ml), mikä on minusta varsin edullista. Tähän tuotteeseen kannattaa ehdottomasti tutustua, jos pieni lisäkosteutus tulisi iholle tarpeeseen!

The Body Shop British Rose Petal-Soft Gel Toner Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Onko joku muu kokeillut The Body Shop British Rose Petal-Soft Gel Toner -kasvovettä?

14 kommenttia artikkeliin ”Löytö: The Body Shop British Rose Petal-Soft Gel Toner”

 1. Tämä on ihana! Käytän nimen omaan hoitonesteenä (7skinmetod), enkä niinkään kasvovetenä. Kosteuttaa tosiaan hyvin myös yhdellä kerroksella.

 2. Juoksin heti ostamaan tuotteen, kun siitä mainitsit silloin joskus syksyllä. Olen ollut tyytyväinen.

 3. minun on ollut tarkoitus ostaa tätä jo pienen iäisyyden mutta klairsin kasvovesi lähti juuri tilaukseen, joten tämä saa toistaiseksi vielä odotella vuoroaan. kiinnostus on kyllä kova.

 4. minun on ollut tarkoitus ostaa tätä jo pienen iäisyyden mutta klairsin kasvovesi lähti juuri tilaukseen, joten tämä saa toistaiseksi vielä odotella vuoroaan. kiinnostus on kyllä kova.

 5. Mä olen vastikään aloittanut varovaiset kokeilut erilaisten uusien hoitonesteiden, -vesien ja vastaavien kanssa ja pohdin tässä että onko miten voimakas tuoksu? Ruusu ei kuulu tuoksusuosikkeihini ja joissain TBS:n tuotteissa tuoksut ovat pari astetta liian vahvoja omaan käyttööni. Osaatko sanoa? 🙂

  • Tässä on kyllä todella selkeä ruusun tuoksu, eli jos ei ole sen ystävä niin en suosittele. :/

 6. Mä olen myös löytänyt Body Shopin ikäänkuin uudelleen! 🙂 Tykkään tosi paljon tästä kasvovedestä, kuten myös siitä valkoisessa pullossa olevasta Rice & Ginseng (jos oikein muistan nimen) -kasvovedestä, joka tuntuu oikeasti kirkastavan ihoa. Hyvä Bodari!

 7. Ostin tämän vähän aikaa sitten ja rakastuin, niin tuoksuun kuin miltä kasvot tuntuvat käytön jälkeen. Minulla oli Body Shopin joulukalenteri ja sen avulla sai ihanasti kokeiltua kyseisen firman tuotteita. Taidan suunnata seuraavaksi ostoksille sinne, ainakin VitaminE kasvovoide kuivalle iholle kiinnostaa, niinkuin moni muukin tuote. Nyt tuli vaan tehtyä sen verran iso tilaus Elevenin verkkokaupassa että sillä pärjää pitkään 🙂

 8. Kiitos hyvästä postauksesta! Pitääkö tuotetta huuhdella kasvoilta käytön jälkeen, vai voiko sen jättää iholle?

  • Ei huuhdella iholta, eli käytetään ihan kuten tavallistakin kasvovettä. On vain hoitavampi. 🙂

 9. Kokeilin innostuneena tuotetta TBS:n liikkeessä kädenselkään, mutta mieleni vähän latistui nesteen ihon pinnalle muodostamasta tahmaisen tuntuisesta pinnasta. Lapaset käsiin vedettyäni ja ne n. 10 min kuluttua pois ottaessani oli tahma yllättäen kuitenkin kadonnut (eikä mielestäni kyllä lapaseen), ja ihon pinta silkkimäinen ja ihanan kevyesti ruusun tuoksuinen.

  Osaatko sanoa tuotetta pidempään käyttäneenä, että muodostaako tämä gel toner tosiaan aluksi tahmapinnan, joka kuitenkin nopeasti imeytyy ja jättääkin jälkeensä sileän ihon, vai oliko villalapaseni tehokas tahmanpoistaja, jota kannattaisi kokeilla kasvoihinkin? 😀

Kommentointi on suljettu.