Lumene Hydrating Touch Kosteuttava Puhdistusvoide

Tajusin, että olen kertonut käyttäneeni loppuun jo muutamankin kappaleen Lumenen Hydrating Touch Kosteuttavan puhdistusvoiteita, mutta etten ole koskaan oikeasti tehnyt tuotteelle omaa postausta. Hyvittelyn paikka, siis!
Minulla on tosiaan ollut viimeisen reilun vuoden aikana käytössä jo useampi tuubi tätä normaalista kuivemmalle iholle suunnattua, söpön vaaleanpunaiseen tuubiin pakattua puhdsitusvoidetta, joka on tosin koostumukseltaan enemmän vain täyteläinen puhdistusemulsio. On muuten jotenkin hauskaa verrata eri merkkien näkemystä puhdistusvoiteista, sillä joillakin merkeillä ne ovat tällaisia täyteläisiä emulsioita ja joillakin taas paksua ja ”kovaa” tahnaa, joka vaahtoaa veden kanssa melkoisia vaahtonietoksia muodostaen.
Kun kokeilin tuotetta ensimmäisen kerran sen ilmestyttyä, oli minulla päällä Roaccutan-kuuri ja ihoni oli todella kuiva ja ohut. Kun olen esitellyt blogissani saman linjan kasvovettä, on moni maininnut saaneensa tästä puhdistusvoiteesta ikäviä reaktioita ja niin sain itsekin ensimmäisillä kerroilla. Kun Roaccutanin ohentama ihoni pääsi tämän kanssa kosketuksiin, kirveli sitä aivan pirusti ja nassuni muuttui tomaatiksi. Kokeilin tuotetta töissä sen testeristä kahdesti kokien saman reaktion molemmilla kerroilla ja hylkäsin sitten tuotteen itselleni sopimattomana.
Kun ihoni sitten palasi normaaliin paksuuteensa Roaccutan-annokseni vähennyttyä ja lopulta loputtua kokeilin tätä jälleen. Pakkohan se oli taas kirjaimellisesti verestää muistoja. Yllätys oli kuitenkin suuri, kun mitään reaktioita ei enää tapahtunutkaan vaan tuote sopi iholleni loistavasti.
Siniseen Sensitive Touch -linjan emulsioon verrattuna tämä on koostumukseltaan hieman täyteläisempää tavaraa, joka kyllä huuhtoutuu pelkällä vedellä melko hyvin pois, muttei ihan niin täydellisesti mielestäni kuin tuo sininen kaverinsa. Olen (suurta laiskuuttani) käyttänyt tätä myös silmämeikinpuhdistukseen jo pidemmän aikaa ja lopputulos on ollut siinäkin loistava. Käytän tuotetta yleensä kaksoispuhdistuksen ykkösvaiheena, mutta koska tämä huuhtoutuu vedellä sen verran hyvin pois kasvoilta jättämättä niille selkeää kalvontunnetta, voisi tätä käyttää ihan yksinäänkin.
Tuotteessa on myös mukava melko perusvoidemainen tuoksu, jota on kuitenkin freesattu hieman käyttömiellyttävyyden lisäämiseksi.
Nyt kun ihoni ei enää ole reagoinut tälle muuten kuin positiivisesti, olen käytellyt tuotetta todella mielelläni myös juurikin siksi, että se on ollut näppärä puhdistamaan kaiken meikin. Yleensä suosittelen silmämeikille aina erillistä tuotetta silmänympärysihon ollessa muuta ihoa ohuempi ja herkemmin rypistyvämpi, mutta tällä olen kyllä uskaltanut huoletta poistaa ripsivärinikin hyvillä mielin. (Jos kuitenkin käytätte geelejä yms. tymäkämpiä puhdistustuotteita kasvoillenne, kannattaa silmämeikki AINA poistaa erillisillä aineilla! Vaikkei liian tujujen aineiden vaikutusta näkisikään vielä nyt tai ensikuussa, näkyy se kuitenkin vuosien kuluessa.)
Tämä oli viimeinen Kostteuttavan puhdistusvoiteen tuubini ja nyt pääsen jälleen kohti uusia puhdistustuoteseikkailuja seuraavaksi käyttövuoroon päästessä Dermalogican puhdistusöljyn. 
Lumenen Hydrating Touch Kosteuttava Puhdistusvoide maksaa noin 9,90 euroa.
Oletteko te kokeilleet tämän putsarin? Kuulisin mielelläni niin ne positiiviset kommentit kuin ne negatiivisetkin reaktiot sekä varsinkin sen, millaisilla ihoilla negatiiviset reaktiot ovat tapahtuneet. Olen kuullut jälkimmäisiä nimittäin useamman kommenttilaatikoissani ja myyjänä minua tietysti kiinnostaa kovasti tietää, millaisilla ihoilla tuote ei ole ollut niin toimiva.

7 kommenttia artikkeliin ”Lumene Hydrating Touch Kosteuttava Puhdistusvoide”

 1. Tuosta silmänympärysasiasta tulikin mieleeni, osaatko sanoa mitään silmämeikinpoistoainetta jota voisi käyttää veden kanssa kuten tavallisia putsareita? Inhoan yli kaiken vanulappujen ja öljyjen kanssa taistelua, olisi paljon helpompaa pestä meikki silmistä kuten kasvoilta. En yleensä käytä vedenkestävää meikkiä, mutta plussaa olisi jos pigmenttisemmätkin luomivärit tuotteella irtoaisivat.

  • Lumene Natural Coden Erase It -silmämeikinpoistovoide, ihan täydellistä kun itsekään en jaksa vanulapuilla pelata. Saa kätevästi suihkussa poistettua muiden meikkien kanssa samaan aikaan, ja se poistaa tymäkämmänkin meikin tosi hyvin!!

 2. Olen käyttänyt ja tykkäsin kyllä. Olin hylännyt Lumenen itselleni sopimattomana jo vuosia sitten, mutta sinun rohkaisemanasi tutustuin siihen uudelleen. Tämä oli ensimmäinen tuote. Mitään ihmeellistä wow efektiä se ei liene aiheuttanut, mutta muistaakseni käytin useamman puhdistusaineen ja kasvoveden peräjälkeen, ettei se ihan kokonaan huonokaan ole ollut.

  Mulla on varsinkin nyt talvella erittäin kuiva ja herkkä iho.

  Sen sijaan haluaisin kuulla jotain vinkkiä tuosta kategorian: "paksua ja "kovaa" tahnaa, joka vaahtoaa veden kanssa melkoisia vaahtonietoksia muodostaen"-puhdistusaineista.
  -Tiia

 3. Ekalle anonyymille, ite oon todennu Lumenen sen vedenkestävän silmämeikin poistoaineen hirmu hyväks käytettäväks pelkästään sormin! 😀 Joskus vanulappujen loputtua kaadoin sitä sormelle ja pesin sen ja veden kanssa silmät helpommin kun lappujen kanssa. Se on tosi nestemäistä, muttei kuitenkaan niin, etteikö toimis. Ei enää ikinä vanulappuja sen kanssa 🙂

 4. Uskalsin kuivaihoisena ostaa tämän kun muutaman kerran kerkesit tätä hyväksi kehua. Olen ikäväkseni kyllä huomannut, että tällä putsaamisen jälkeen kasvoveden vanulappuun on jäänyt ruskeaa meikkipohjasta 🙁 ja meikkipohjana käytän barefaced beautyn mineraalimeikkipohjaa. Pitää jatkossa varmaan putsata kaks kertaa meikki tällä.
  -Maijju

 5. Olen testannut enkä tykännyt… Saatta johtua osittain siitä, että yleisesti ottaen pidän enemmän geelimäisistä putsareista, mutta tämän kohdalla puhdistusteho ei kyllä vakuuttanut. Myös muutamat asiakkaat ovat maininneet, etteivät saa kunnolla meikkiä putsattua tällä.

Kommentointi on suljettu.