Eleven osti NordicFeel-verkkokaupan!

Vaikka huokailenkin joka toinen hetki, etten millään haluaisi vielä lähteä Bangkokista kesäkuun päätyttyä, täytyy silti myöntää, että pohjoisessa odottaa muutamia melko jänniä juttuja, joiden kanssa on aika kivaa päästä puuhastelemaan.

Yksi merkittävimmistä liittyy päivätyöhöni Elevenillä, jossa toimin kolmatta vuotta Suomen maapäällikkönä. Yrityksemme teki nimittäin juuri jotain aika jännää, mikä tulee jossain määrin vaikuttamaan myös omiin hommiini ja tuomaan jännittäviä muutoksen tuulia töihin.

Eleven nimittäin osti NordicFeel-verkkokaupan.

eleven ja nordicfeel

Tosiasiassa yrityksen ostosta vastasi Elevenin pääsijoittaja, mutta käytännössä kahden suuren verkkokaupan yhdistyminen tarkoittaa, että Eleven-konsernin toimitusjohtaja on nyt molempien yritysten toimitusjohtaja. Molemmilla yrityksillä on ollut verkossa toistensa kilpailijoina toimiessaan omat vahvuutensa, joten mitäpä sitä turhaan kilpailemaan keskenään kun voi kerran liittää voimansa yhteen ja tehdä jotain vieläkin isompaa. Jos ruotsinkieli sujuu, voi aiheesta lukea lisää esimerkiksi tästä artikkelista.

Tämä kuluva vuosi on muutenkin täynnä uudistuksia yrityksessämme ja vaikka arkaileva minäni tykkääkin pitää asiat sellaisina, kuin ne ovat ennenkin olleet, on sisälläni myös se toinen puoli, joka rakastaa muutoksia ja innostuu uusista jutuista – kyllä te tiedätte!

Voitte uskoa, että kahden jätin yhdistymiseen liittyy paljon huikeita tulevaisuudensuunnitelmia ja odotan todella suurella innolla, että pääsen takaisin Tukholman konttorillemme ja hommiin tiimimme kanssa!

K-Beauty expo eleven korea - 1

Ovatko molemmat kosmetiikan verkkokaupat teille jo tuttuja?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

4 kommenttia artikkeliin ”Eleven osti NordicFeel-verkkokaupan!”

  1. Eleveniltä on tullut tilattua useamman kerran ja NordicFeel’istä yhden tuoksun.
    Mielenkiinnola jään odottamaan millaiset sivut tulevat. Elevenillä on tosi hyvä haku toiminto, vaikka tuotteen nimi ei olisi sata prosenttisesti oikeni kirjoitettu se löytyy!
    Tuoteselostukset voisi olla tarkempia, kaikissa sitä ei edes ole.

  2. Mä odotan jo joulukalenteria! Se voi olla aika huikea, kun nämä kaksi ovat lyöneet hynttyyt yhteen.

  3. Moi, palaatko siis elevenille? Muistelin että jossain postauksessa kerroit irtisanoutuneesi päivätyöstä Bangkokin reissun vuoksi. Vai luinko vain hätäisesti

Kommentointi on suljettu.