Ciaté Glitter Flip – Matasta kimaltavaksi muuttuva ihmepuna

*Sis. mainoslinkin

Joko olette kuulleet tämän hetken kuumimmasta meikkituotteesta, eli nestemäisestä mattapunasta, joka muuttuu kimaltavan glitteriseksi, kun huulet painaa yhteen? Kuulostaa epätodelliselta, mutta totta se on!

Ciate Glitter Flip

Kosmetiikkamerkki Ciaté on nimittäin lanseerannut myyntiin jotain aivan mieletöntä. Ciaté Glitter Flip -huulipunassa on tosiaan nestemäinen koostumus, joka levittyy huulille runsaspigmenttisenä ja metallisen mattaisena. Punan annetaan asettua huulille kaksi minuuttia ja taikuus tapahtuu, kun huulia painaa yhteen. Mattapuna muuttuu silmien edessä ihan kunnolla kimaltavaksi glitteripunaksi! Mitä enemmän huulia hieroo toisiinsa, sitä kimaltavampi lopputulos on.

AIVAN MIELETÖNTÄ!

Näin punan livenä ensimmäistä kertaa perjantaina, kun kollegani pääsi kokeilemaan sitä töissä huulilleen. Minä ihan oikeasti hypin paikoillani ja taputin yhteen käsiäni samalla kun hihkuin spontaanisti. Puna on juuri niin huikea kuin miltä se kuulostaakin!

En kokeillut punaa itse huulilleni, mutta tutkin kollegani huulia ja kyselin häneltä fiiliksiä. Puna tuntui kuulemma huulilla mattaiselta ja vähemmän tahmaiselta kuin esimerkiksi supersuositut NYX Lip Lingerie -mattapunat. Lopputulos vaikutti kestävän hyvin ja siis apua, en vain pääse yli siitä, miten huikealta se näytti!

Lähes kaikki huulipunan sävyt olivat melko voimakkaita, mutta iskin itse heti silmäni vaaleimpaan sävyyn Candy, joka minun on varmaan itsekin pakko hankkia. En koe oloani kotoisaksi sinisen, turkoosin tai luumun sävyissä, mutta vaalea sävy sopii loistavasti vähän kesympää lookkia hakevalle. Myös punainen Hollywood näytti aivan huikealta ja voi olla, että sekin on kotiutettava tähän pikkujoulukauteen.

Ciate Glitter Flip Swatch

Ciatén huulipunat  ovat olleet superhitti ja saimme ne töissä myyntiin alueellisella yksinmyyntioikeudella. Onnistuimme kahmimaan niitä varastollemme melkoisen määrän tietäen, että tämä lähtee käsistä, mikä on oikein loistava juttu, sillä tuote on kuulemma ollut niin suosittu, ettei Ciatén varastolle saada sitä lisää ennen kuin tammikuussa.

Jos siis haluatte hankkia itsellenne tai lahjaksi kosmetiikka-addiktille ystävällenne vuoden cooleimman huulipunainnovaation, niin sen voi ostaa *Elevenin verkkokaupasta täältä. Kannattaa kuitenkin olla nopea, sillä nämä tulevat varmasti loppumaan kesken!

Ciaté Glitter Flip liquid Lipstick

Mitäs sanotte Ciaté Glitter Flip -huulipunasta?

EDIT: Suosittelen uteliaita kurkistamaan myös tämän Jeffree Starin videon Ciaté Glitter Flip -huulipunista. Videolla punat näkyvät loistavasti huulilla.

12 kommenttia artikkeliin ”Ciaté Glitter Flip – Matasta kimaltavaksi muuttuva ihmepuna”

 1. Tilaukseen lähti juuri sävy Hollywood! Olen jo pidempään halunnut kokeilla glitter-punaa ja tämä vaikuttaa juuri oikeanlaiselta, ilmeisesti tuote myös pysyy hyvin paikoillaan, ihana ❤❤

  Vastaa
 2. Jeeee vihdoin! 🙂 Laitoin muutama viikko sitten elevenille tuotepyyntöä tälle, kun Ciate oli saanut tätä taas varastoon. Lähti heti tilaukseen, kuten aiemmin viikolla Foreon Espada.. Tämä blogi ei aina ole hyväksi lompakolle, varsinkaan kun olen aikalailla aikojen alusta tätä seurannut 😀

  Vastaa
  • Joo, meillä on odotettu tätä koko syksy kieli pitkällä saapuvaksi ja oltiin aivan innoissamme kun vihdoin saimme viikonlopuksi myyntiin. Kiva kuulla, että muutkin ovat odottaneet! 🙂 Taistelen täällä nyt omia himojani vastaan, sillä en oikeasti tarvitsisi näitä, mutta tuskin pystyn hillitsemään itseäni kovin kauaa.. 😀

   Vastaa
 3. Ostin kaksi sävyä tästä (Infamous ja Hollywood) ja tänään kokeilin niitä ensimmäistä kertaa. Aivan ihania <3 Yllätyin positiivisesti koostumuksesta, joka ei tunnu huulilla oikein miltään. Sävyvalinnat menivät myös selvästi nappiin, molemmat ovat upeita.

  Vastaa
 4. En ymmärrä tätä hehkutusta näistä, sain kaverilta New Yorkista tuon tumman punaisen (forbidden, muistankohan oikein) ja eipä paljoa hymyilyttänyt kun vihdoin sen sain huulille. Aplikaattorilla tosi vaikea saada siististi levitettyä kun se hapsottaa joka suuntaan, joutuu laittaa pari kerrosta että värin saa tasaiseksi, hurjan kuivattava koostumus ja halkeili pois huulilta. Harmi ettei toiminut!

  Vastaa

Jätä kommentti