YSL loves YOU and vice versa

Lip Tintit eli vapaastikäännettynä huulisävytteet ovat suorastaan taivaanlahja niille, jotka tahtovat huulimeikkinsä kestävän pidempään.
Nämä taikatuotteet tuovat huulille paitsi välittömän sävyn ja kauniin kiillon mutta myös jotain pysyvämpääkin: sävyn, joka ei lähde pois kiillon kuluessa vaan joka tarttuu huuliin.
Lip Tintit ovat olleet viimeaikoina pieni trendi, mutta niin ovat olleet näköjään huuliöljytkin. YSL puolestaan keksi, että lyödään kaksi trendiä yhdellä iskulla ja tehdään huulituote, joka on noita molempia: Tint-in-Oil.
Huulia myötäilevä hauskanmallinen applikaattori oli minulle entuudestaan jo tuttu Gloss Volupte -kiilloista, joiden täydellisen nudesävyn aiemmin teille jo esittelinkin.
Minulla on ollut käytössä blogin kautta kokeiluun saamani sävy 5 Cherry My Cherie, joka on raikas pinkki. 
Kosteuttava kiilto jättää huulet mehukkaan ja peilipintaisen näköisiksi ja koska kyseessä on huuliöljy hoita ja kosteuttaa se myös huulia samalla.
Tuotteen juju on kuitenkin siinä, että siinä vaiheessa kun kiiltopinta kuluu pois jää huulille vielä sävy, joka kestää piiiitkään eikä enää tunnu ollenkaan huulimeikiltä. Tämä tuote onkin mitä parhain esimerkiksi illanistujaisiin, joissa pelkää huulimeikkinsä kuluvan pois juotavaa siemaillessaan. Nämä toimivat myös loistavana pohjana huulimeikille: sävytteen annetaan olla huulilla hetki ennen kuin ylimääräinen kiilto pyyhitään pois ja päälle laitetaan siihen sointuva huulipuna. Vaikka puna kuluisi hieman pois on alla silti sävyä.
Myös Clarins toi alkuvuodesta myyntiin huuliöljyjä, mutta näiden kahden tuotteen välinen ero on selvä: Siinä missä Clarinsin huuliöljyt vain hoitavat ja tuovat huulille kiiltoa eivätkä niinkään jätä niille sävyä on YSL:n huuliöljyn pääidea nimenomaan sävyntuomisessa ja bonuksena on sitten se hoitavuus.
Minut Tint-in-Oil hurmasi!
Onko joku muu ihastunut YSL:n Tint-in-Oileihin?11 kommenttia artikkeliin ”YSL loves YOU and vice versa”

  1. Minä, minä 😀 Itselläni on se kutonen ja olen siihen ihan myyty. Olin menossa ostamaan vitosta mutta onneksi se oli loppu ja me löysimme kutosen kanssa toisemme.

  2. Mä olen ainakin haksahtanut näihin huuliöljyihin 🙂 Clarinsista jo vinkkasinkin blogissani, mutta tuo YSL:n on myös ihana! Multa löytyy sävy 6, jonka pitäisi olla persikkainen sävy, mutta omilla huulilla se on enemmänkin pinkki. Vähän tummempi kuin tämä sävy. Tykkään kyllä!

  3. …And I love YSL! Pidän periaatteessa kaikista merkin huulituotteista <3

  4. …ja nyt toi vitonen on loppu koko Suomen sokkareilta! Muutamia kappaleita on enää jäljellä, mutta sitä se tekee kun kirjoittaa näin suosittua blogia. 😃

Kommentointi on suljettu.