Paras mattapintainen meikkivoide: L’Oréal Infallible 24H-Matte Mattifying Foundation

*Sis. mainoslinkin

Hoi mattapintaista ja vaaleaa meikkivoidetta kaipaavat, olettehan kuulolla? Tänään olisi esittelyssä yksi edullinen vaihtoehto!

L’Oréal Infallible 24H-Matte Mattifying Infallible Foundation päätyi minulle kokeiluun työharjoitteluni kautta, jossa tein lehteen suurta meikkivoidevertailujuttua. Etsinnässä oli edullinen mattameikkivoide ja lopulta tämä lunasti jutusta paikkansa.

Kevyelle tuubille on pakko antaa plussaa paitsi sen helposta käsilaukkuunmahdutettavuudesta mutta myös sen loistavista merkinnöistä. Jo nopea vilkaisu pakkauksen takapuolelle kertoo, että kyse on mattapintaisesta, hyvin peittävästä ja keskipaksusta meikkivoiteesta. Todella selkeästi merkitty!

Vaaleaihoisena minulla oli kokeilussa tietysti se meikkivoiteen vaalein sävy, eli 10 Porcelain. Joskus näiden vaaleiden eteläeurooppalaisten sävyjen kanssa on ongelmana, että ne ovat liian pinkkejä tai oransseja, mutta tämä vaikutti kerrankin oikein hyvältä.

Tässä oma meikitön ihoni tällä hetkellä. Sillä on häivytettävänä kevyttä punoitusta ja mielellä häivyttelisin hieman pisamianikin. Tummat silmänaluseni kaipaavat peittoa, mutta olen valmis lisäämään sitä erillisellä peiteaineella, sillä muualle kasvoille riittää vähempikin.

Ja tällainen peitto meikkivoiteella syntyi. Varsin hyvä, etten sanoisi!

Tämä alue oli aluksi tällainen…

…ja häivyttyi meikkivoiteella tällaiseksi.

En ollut odottanut meikkivoiteen peittävän paljon silmänalusien tummuutta, mutta ero oli niissäkin melko loistava.

Tästä alkuperäisestä…

…mentiin tähän.

Meikkivoide tasoitti ihollani todella hyvin ja oli tosiaan lupaustensa mukaisesti todella peittävä ja mattainen. Oma ihoni kuivuu pinnalta hieman, joten minun ihollani meikkkivoide oli jopa hieman liian mattainen, mikä näkyy muutaissa kuvissa varsinkin nenän alueella, jossa pintakuivuus on selkeämpää. Silmänalusiani tämä peitti hyvin, mutta tuntui loppujen lopuksi niillä kuitenkin hieman liian kuivalta.

Meikkivoide tuntui koostumukseltaan melko juoksevalta ja ohuehkolta ollakseen näin peittävä, mikä on tietysti positiivinen asia. Minulle tuli tästä jopa tuotteen tuoksunkin puolesta todella vahvasti mieleen teinivuosieni suosikkimeikkivoide Maybellinen Non Stop Foundation, josta pidin silloin juuri sen juoksevan, mutta peittävän ja mattaisen koostumuksen vuoksi.

Sipaisin päälle lopuksi vielä kevyesti kivipuuteria (ja lisäsin poskipunaa), mikä ei olisi ollut omalla kuivemmalla ihollani välttämätöntä. Meikkivoiteen vaalea sävy näyttää menevän kerrankin aivan loistavasti nappiin oman vaalean hipiäni kanssa, mistä olin aivan erityisen iloinen.

Jos haussa on siis peittävä ja mattapinnan tekevä edullinen meikkivoide, kannattaa askeleet suunnata L’Oréalin meikkitelinettä kohti!

*L’Oréal Paris Infallible 24H-Matte Mattifying Infallible Foundation -meikkivoide löytyy myynnistä Kicksin verkkokaupasta täältä.

Mikä mattapintainen meikkivoide on teistä paras?

25 kommenttia artikkeliin ”Paras mattapintainen meikkivoide: L’Oréal Infallible 24H-Matte Mattifying Foundation”

 1. Kiinnostava, mutta varmaan turhan mattainen itselleni. Suosikkini on Lumenen CC, se vaan toimii.

  Jos toi merkki on sellainen, että käyttäjästä tulee kerrassaan magneettinen 🙂

 2. Voi vitsi, uusi ehdokas mun meikkivoidemetsästykseen! Kesällä iho rasvoittuu pikavauhtia eli mattaiselle ja rasvattomalle meikkivoiteelle on tarvetta ja peitettävääkin löytyy. Kummasta tykkäsit enemmän, tästä vai Lumenen mattameikkivoiteesta? Mun valinta varmaan kohdistuu jompaankumpaan. Ajattelin etsiä myös mattaprimerin ja mattapuuterin samaan syssyyn niin sitten on ainakin mattavaikutus maksimoitu!

  • Minä tykkään enemmän Lumenesta, sillä tämä on liian mattainen iholleni, mutta jos etsit todella mattaista niin sitten tämä voi olla parempi. 🙂

 3. Briteissä ollessani ainakin jotkut CDt ja dvdt oli merkattu tällä, että tuotteessa on varashälytin..

 4. Kokeilin tätä meikkivoidetta joskus ja se oli liian tumma =/ Toisaalta hyvä vaan jälkeenpäin ajateltuna, koska mattameikkivoideintoiluni loppui ennen kuin tämä kyseinen meikkivoide olisi loppunut, jos olisin sen silloin ostanut 🙂

 5. Tämä taisi olla maksettu mainos. Monia kuvia pitkällä kerronnalla ylihintaisesta silikonista mitä Loreal yleensäkin myy. Todella huonolaatuinen lista siinä purkin kyljessä aineosia. Kuinkahan pitkälle vielä jatkavat tätä bisnestä niin paljon on jo hyvälaatuisia ja hoitaviakin meikkituotteita markkinoilla.

  • Piilomainonta lienee laitonta?
   Ymmärräthän, että erilaisilla ihotyypeillä on erilaiset tarpeet ja siinä missä jonkun iho tarvitsee ravitsevaa meikkivoidetta voi tällainen mattatuote olla jollekin unelma. On melko egoistista ajatella, että jos tuote ei miellytä itseään ei se voisi olla loistava jollekin muulle.
   Miksi et muuten pidä silikoneista?

 6. Oletko tosissasi. Tämä mainostamasi tuote ei sisällä yhtä ainoaa ihoa hoitavaa aineosaa, joten kyllä näin on että yhtikäs mikään ihotyyppi ei tätä tuotetta tarvitse kymmenien hyvien joukossa. No johan on kummallista että sinulle täytyy asiaa selventää. Oletkohan jotenkin tullut jo ympyräsi alkuun näissä asioissa.

  Kuitenkin tuo viimeinen lauseesi joka kehottaa toimintaan Lorealin meikkihyllyjen suuntaan kertookin jo kaiken tarvittavan. Eikä kyse ole edes juurikaan piilomainonnasta tässä tapauksessa.

  • Harva käyttää meikkivoidetta hoitotuotteena ja minä ainakin suosittelen hakemaan sen hoitotehon muualta kuin meikkivoiteesta. Moni käyttää esimerkiksi mattaista meikkipuuteria halutessaan todella mattaista pintaa eikä varmasti sitä käyttäessään mieti, että hoitaako se heidän ihoaan. Meikin tehtävänä on kuitenkin yleensä tasoittaa ihon sävyä ja suojata ihoa.

   Minusta on todella ikävää, että koet tuollaista tarvetta hyökätä anonyymisti netissä bloggaajaa vastaan. En ole itse edes saanut tuotetta suoraan Lorealilta tai blogiani varten vaan tutustunut siihen työni kautta ja minusta se todellakin ajaa asiansa siinä mitä se lupaa.

   Mutta meitä on erilaisia ihmisiä. Toiset yrittävät olla mukavia netissäkin ja toisilla on suunnaton tarve kertoa mielipiteensä ilkeimmän kautta ja olla tylyjä. Ja sitten ovat aina tietysti ne, jotka eivät edes huomaa olevansa ilkeitä, sillä se on heille niin normaalia.

   Koitetaan jooko jatkossa muistaa ajatella, että tämä on vain kosmetiikkablogi, jota kirjoitan ihan palkatta ja ilmaiseksi (näetkö täällä jossain mainoksia) yrittäen saada ihmiset löytämään heille sopivia tuotteita eikä aina aloiteta ilkeimmän ja pessimistisisimmän kautta, jookos? 🙂

 7. Taidat olla turhan herkkähipiä Virve jos koet että meikkituotteen teilaaminen olisi hyökkäys bloggaajaa kohtaan.

  Muistutanpa kuitenkin tässä yhteydessä että sinun on suositeltavaa jatkossa ilmoittaa lukijalle mitkä postauksesi ovat mainoksia. Tämä tulee näkyä s e l k e ä s t i, lyhyesti luettavalla sanomalla. Ja tämä on osa kuluttajansuojalakia muuten jollet siihen ole vielä tutustunut. Aika yleisesti bloggaajat jo näin toimivatkin reilusti ja rehellisesti. Räikeistä tai jatkuvista tapauksista lukijat ennen pitkää tekevät ilmoituksia.

 8. Tuhannet kiitokset tämän tuotteen arvostelusta!!
  Tämä on Paras <3 Ainoa meikkivoide jota ei todellakaan tarvitse kiillonpoistopapereilla taputella päivän mittaan. Ja kuinka pienen määrän tuotetta tarvitseekaan ja lopputulos on hämmästyttävän peittävä. Voin kyllä suositella kaikille mattapinnasta pitäville 🙂

 9. Oli kyllä! Olen hyväihoinrn 45-v ja pelkäsin tämän ensin olevan liian kuivaa. Mutta ei, täydellinen pinta eikä todellakaan kiiltele päivän mittaan. Suorastaan kaunistava. Suosikkini Lauderin Double Wear ja Rimmelin Lasting finish tuntuvat paksuilta tahmoilta tämän rinnalla ja alkavat kiiltää päivän mittaan vaikkakin peitto säilyy. Ja tuo yksi anonyymi alussa; pitäisit mölyt mahassasi tai itkisit tyynyysi jos oikeasti kaikki noin v— aa. Ei sinun olosi parane siitä että vinoilet täällä. Eikä minunkaan kommenttini ole maksettu mainos vaikka täällä sitä kehunkin.

 10. Oon itsekin vaaleaihoinen ja hyvän meikkivoiteen löytäminen on todella hankalaa. Revlon colorstay sävy ivory on täydellinen, mutta ei tarpeeksi peittävä. Onko tämän meikkivoiteen vaalein sävy kuinka lähellä tuota revlonin vaaleinta?

  • Vitsit, tästä postauksesta on jo niin kauan, että ei mitään muistikuvaa. :/

   • Harmi, ajattelinki, että saattaa olla liian kauan aikaa kulunut. Eipä auta kuin käydä testaamassa. 🙂

Kommentointi on suljettu.