Löytö: Innisfree Jeju Life Perfumed Hand Cream

*Sis. mainoslinkin

Kotona pohjoisessa käsieni ihon laittoi kuivumaan talvipakkaset, täällä Thaimaassa puolestaan ilmastoinnin vuoksi kuiva sisäilma ja jatkuva käsien pesu. En ollut pakannut tänne mukaani käsivoidetta ja yritin aluksi pärjätä käyttämällä käsissäni vartalovoiteita, mutta huomasin pian, että työpöydällä olisi kätevää pitää käsilaukussakin helposti mukana kulkevaa käsivoidetta ja aloin suunnitella sellaisen hankintaa.

Innisfree Jeju life perfumed hand cream käsivoide Ostolakossa Virve Vee

Korealaisen suosikkimerkkini Innisfreen myymälässä pyöriessäni silmiini sattui teline, joka houkutteli minua suuresti. Telineessä oli 12 eri tuoksuista Innisfree Jeju Life Perfumed Hand Cream -käsivoidetta kätevissä 30 ml minituubeissa. Kuukausien mukaan nimetyissä käsivoiteissa oli kaikissa muuten sama koostumus, mutta niiden pakkaukset ja tuoksut olivat erilaisia.

Koska valinnanvaraa oli niin paljon, päädyin lähestymään tilannetta järkiperäisellä menetelmällä ja valitsemaan ostohetkellä juuri alkaneen helmikuun kunniaksi Innisfree Jeju Life Perfumed Hand Cream 02 February -käsivoiteen. Käsivoiteen tuoksu oli käännetty pakkauksen takapuolelle ”Tangerine Farm” kuvauksella ja ihastuin siihen kovasti. Siinä tuoksui pehmeästi mandariini, mutta se oli silti myös sekoitus muita pehmeitä hedelmäisiä häivähdyksiä.

Innisfree Jeju life perfumed hand cream käsivoide Ostolakossa Virve Vee

Käsivoiteen tuoksu oli minusta juuri sopiva, sillä se häivähtää käsistä hieman, mutta ei ole mikään erityisen voimakas. Tuoksuttelin ostohetkellä läpi myös useat muut versiot ja olisin voinut kahmia niistä ostoskoriini varmasti jokaisen, joten minun oli painettava jarrua ja marssittava äkkiä kassalle.

Ostin käsivoiteen lähinnä siksi, että olin kiinnostunut kokeilemaan lisää Innisfreen tuotteita ja siksi, että se oli pakattu nättiin, sopivan kokoiseen pakkaukseen. Onneksi tässä ei kuitenkaan ollut hyvää vain tuotepakkaus, sillä myös sen sisältö osoittautui erinomaiseksi.

Innisfree Jeju life perfumed hand cream käsivoide Ostolakossa Virve Vee

Käsivoide on ihanan kosteuttava ja ravitseva, mutta siitä huolimatta aivan loistavasti imeytyvä. Se saa käsien ihon tuntumaan välittömästi pehmeältä, mutta ei jätä silti jälkeensä rasvaista tunnetta. Välttelen yleensä päivällä levittämästä käsivoidettä kämmenilleni, sillä klähmäisten käsien kanssa on hankalaa suoriutua arkipuuhista ja ne jättävät kaikkialle rasvaisia tassunjälkiä.

Tämän koostumus imeytyi iholle kuitenkin niin hyvin, että tätä on huoletta voinut hieroa niin kädenselkämyksiin kuin kämmeniinkin, joiden molempien iho on pysynyt aivan ihanan pehmeänä. Tavallisesti käytän käsivoidetta lähinnä vain öisin, mutta koska tässä on niin hyvä koostumus ja aivan ihana tuoksu, olen halunnut käyttää tätä myös päivällä. Pikkutuubi onkin kulkenut kätevästi mukana myös käsilaukussa.

Innisfree Jeju life perfumed hand cream käsivoide Ostolakossa Virve Vee

Tämä käsivoide osoittautui aivan loistavaksi löydöksi ja vaikka en tavallisesti käytä käsivoidetta kuin öisin, olen käyttänyt tätä käsivoidetta myös päivisin paitsi sen loistavan koostumuksen myös ihanan tuoksun houkuttelemana. Pikkutuubi kulkenut  kätevästi muka käsilaukussa ja sitä on ollut helppoa lisätä käsiin aina kaupungilla esimerkiksi käsienpesun jälkeen.

Vaikka tavallisesti pyrinkin välttämään ostamasta samaa tuotetta uudelleen, aion tehdä tämän kanssa pienen poikkeuksen ja ostaa vielä ainakin yhden käsivoidetuubin jonakin toisena versiona – vaikka sitten sinä 03 March -versiona lähestyvän maaliskuun kunniaksi! Tämä käsivoide oli minusta hyvä löytö ja päätyikin suosikkituotteideni listalle.

Innisfree Jeju Life Perfumed Hand Cream -käsivoidetta saa help0iten hankittua Suomeen eBaysta, jossa sillä on tavallisesti hintaa vähän yli neljä euroa. Käsivoiteen myyjiä löytyy täältä*.

Innisfree Jeju life perfumed hand cream käsivoide Ostolakossa Virve Vee

Mikä käsivoide teillä on tällä hetkellä käytössä?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

12 kommenttia artikkeliin ”Löytö: Innisfree Jeju Life Perfumed Hand Cream”

 1. Onpa ihanan kuuloinen käsivoide sekä tuoksultaan että vaikutuksiltaan!

  Juuri nyt mulla on käsivoidekäytössä useita vartalo- ja käsivoiteita Korresilta ja Lushilta ja yksi heräteostos Molton Brownilta (orange&bergamot, nam!) ja lisäksi pari ei-kovin-hyvää kasvovoidetta. Kasvovoiteet imeytyvät käsien ihoon tosi nopeasti ja näin ne saa kulutettua myös pois vauhdilla.

  Olen huomannut, että se mikä pätee kasvojen monikerroskosteutukseen, pätee myös kuivien käsien hoidossa. Usein teen niin, että kaiken mitä kasvohoidon nesteistä, lotioneista ja voiteista jää yli, hieron suoraan kädenselkiin ja lopuksi laitan käsivoidetta. Tekee ihmeitä! Ja jos voitelen muuten vaan, laitan ohutta lotionia alle parikin kerrosta ja päälle jotain kunnolla tuhtia voidetta, etenkin yöksi.

  Kropallekin teen nyt talvella samaa eli ensin joku kesäinen vartalosuihke alle, sitten joku nopeasti imeytyvä lotion tms. Ei tartu voiteet enää vaatteisiin ja lakanoihin 😀

  Kiitos siis jälleen kerran kerrostamiskoulutuksesta, se toimii kuin taika kaikkialla iholla!

  • Joo, tuo on muuten totta, että käsien iho kiittää ja nauttii, kun saa osansa kasvojen ihonhoitotuotteista! 🙂

 2. Vaikka Innisfree on yksi suosikkimerkeistäni ja pidän enemmän heidän tuotteistaan kuin Nature Republicin niin Nature Republicin pienet käsivoidetuubit vie kyllä voiton mun suosikkikäsivoiteissa. Suosittelen niitä, ei liiasti hajustettu ja tekee käsistä todella pehmeät ja kosteuttaa hyvin 🙂

 3. Tällä hetkellä itsellä on köytössä Dermosilin Liquorice käsivoide, joka imeytyy hyvin ja sopivan pikkutuubi joka kulkee käsilaukussa mukana Tuoksuu aivan karkille….. ja alkaakin tehdä mieli lakritsia kun tämä tuoksuu niin taivaalliselle

 4. Minulla on käsivoidetuubeja lähes kaikkialla! Töissä pukkarissa, olkkarin pöydän alla, eteisen kaapissa, yöpöydällä ja matkakoko laukussa. Ostan aina mitä milloinkin ja mistä milloinkin, jos edullisesti saa! Avonilta tarjouksella parilla eurolla, ruokakaupasta ja verkkokaupoista sekä verkkoapteekeista. Nyt käytössä Aisti Lumpeen Lumo, L300- sarjalta kuivienkäsien voide ja Avoni pari eri versiota. Laukussa taitaa olla Clarinsin kylkiäisenä saatu. Laadun huomaa heti, mutta tuoksu on aivan liian voimakas. Mielestäni käsivoiteen ei tarvitse tuoksua voimakkaasti.

  • Aisti Lumpeen Lumo kuulostaa kiinnostavalta, täytyy googlettaa siitä lisää! 🙂

 5. Minä ostam Innisfreetä ihan heidän omasta verkkokaupasta. Viimeeksi oli Green Tea-line -50 % ja sitä tilasin pienen laatikollisen. Toimitus oli viikossa, ei postituskuluja mutta tulleja tuli joku 14 e. En muutenkaan pelkää tullimaksuja, työni puolesta hoidan tullauksia paljon. Tuo maksu pitää vaan ajatella siihen tuotteen hintaan:)

 6. Mulla on nyt käytössä Ziajan Goat Milk -käsivoide ja uusi tuubi oottaa jo kaapissa. Kosteuttaa hyvin, imeytyy nopeasti, edullinen ja riittoisa. Ja ensimmäinen käsivoide, jota mies suostuu käyttämään 🙂

Kommentointi on suljettu.