Täydellinen pinkki huulipuna: Zuii Organic Flora Sheerlips Lipstick Begonia

Instagram- ja blogikuvissani vilahteli jossakin vaiheessa useastikin eräs varsin täydellisen sävyinen pinkki huulipuna ja moni onkin kysellyt, mikä ihanuus kyseessä oikein on.

Zuii Organic Flora Sheerlips Lipstick Begonia

Viimeaikoina sydämeni on valloittanut tämä blogikokeiluun saamani Zuii Organic Flora Sheerlips Lipstick -huulipuna kauniin pinkissä Begonia -sävyssä.

Australialainen Zuii on syntynyt ideasta luoda ammattilaistasoinen kosmetiikkamerkki luonnonkosmetiikan raaka-aineista ja merkin koko tuotevalikoima onkin luomusertifioitua kosmetiikkaa.  Zuii Organic -sarjalle on myönnetty eurooppalainen BDIH/Cosmos -sertifikaatti ja australialainen NASAA-sertifikaatti. Lisäksi Zuiilla on Halal-sertifiointi sekä Cruelty Free- ja Vegan Friendly -status.

Zuii Organic Flora Sheerlips Lipstick Begonia

Minulle kosmetiikkatuotteissa ei kuitenkaan niinkään merkitse niiden sertifiointi vaan tärkeintä minulle on, että niiden pakkaukset, koostumukset, tuoksut ja värit ovat kohdallaan  – ja tämän huulipunan kanssa ne todellakin ovat.

Zuii Organic Flora Sheerlips Lipstick Begonia

Huulipunan sävy onnistuu olemaan yhtäaikaa sekä raikkaan kirkas että pehmeän syvä, mikä on todella loistava yhdistelmä. Se antaa kasvoille välittömästi piristystä täyteläisen pinkillä värillään, mutta ei ole silti yhtään liian räikeä. Tämä on minusta oikeastaan varsin tyylikäs pinkki, joka sopii kaikille teinistä mummoon – harva pinkki sävy oikeasti sopii näin laajalle ikähaarukalle!

Zuii Organic Flora Sheerlips Lipstick Begonia

Huulipunapuikko on hieman tavallista kapeampi, minkä ansiosta se levittyy huulille tarkasti. Laadultaan puna on ihanan pehmeä ja sisältää runsaasi huulia helliviä ainesosia kuten auringonkukkaöljyä, risiiniöljyä, jojobaöljyä, karitevoita ja aloe veraa. Tuotemerkin sydämessä ovat kukista peräisin olevat raaka-aineet ja tässä punassa tuoksuukin miellyttävän pehmeänä siinä käytetty ruusuöljy.

Zuii Organic Flora Sheerlips Lipstick Begonia

Huulipuna tuntuu huulilla miellyttävän ohuelta ja pehmeän hoitavalta. Laadultaan se on erittäin pysyvä, vaikka kyseessä ei olekaan mikään varsinaisen pitkäkestoisen huulipunan nimellä kulkeva tuote.

Tämä ihana puna on tosiaan jo jonkun aikaa kuulunut suosikkipunieni joukkoon ja asuu lähes pysyvästi käsilaukussani, josta voin aina tarvittaessa vetäistä sen esiin piristämään ilmettä. Huulipunasta voi katsoa parit lisäkuvat tästä aiemmasta postauksestani, jossa se jo vilahteli.

Zuii Organic Flora Sheerlips Lipstick Begonia

Tykkään punasta suuresti myös sen suorastaan chanelmaisen tyylikkäästä hylsystä. Kiiltävän mustaan hylsyyn pakattu puna onkin suoranaista luonnonkosmetiikan luksusta ihan kaikella tavalla!

Zuii Organic -tuotteita voi ostaa esimerkiksi merkin omasta suomalaisesta verkkokaupasta, jossa näillä Flora Sheerlips  Lipstick -huulipunilla on hintaa 28,50 euroa.

Zuii Organic Flora Sheerlips Lipstick Begonia

Onko joku muu kokeillut Zuii Organic -merkin huulimeikkituotteita?

2 kommenttia artikkeliin ”Täydellinen pinkki huulipuna: Zuii Organic Flora Sheerlips Lipstick Begonia”

  1. Todella hurmaava puna, joka tosissaan sopii sinullekin mahdottoman hyvin! Itse en oikein tunne oloani kotoisaksi pinkeissä huulissa, mutta tässä on sellainen sävy, että pitäisi melkeinpä kokeilla 🙂

    • Kiitos! Minusta tämä on jotenkin todella onnistunut pinkki, sillä tämä on tosiaan sekä raikas, että samaan aikaan kuitenkin pehmeä. 🙂

Kommentointi on suljettu.