Joukko kevyitä ja helppoja kiiltoja kuiville huulille

Mitä olisikaan edes viikko ilman ihania huulimeikkejä? No ei yhtään mitään, eli here we go again!
Tällä kerttaa esittelyssäni on joukko blogikokeiluihin saamiani Oriflamen uusia Giordani Gold -linjan Youth Full Gloss -huulikiiltoja, jotka jo tutuksi muodostuneeseen tapaan esittelen kaikki suoraan huulilla. 
Joukon nudein tapaus oli Sheer Pink, joka oli ihan juuri sitä mitä sävyn nimikin lupaa. Läpinkuultava hento vaaleanpunainen kiiltosävy on jälleen niitä helppoja valintoja arkiaamuihin, kun huulet kaipaavat kosteutusta ja hieman kiiltoa, mutta olo ei tunnu yhtään siltä, että huulimeikin tahtoisi vetävän ollenkaan huomiota puoleensa.
Ei sillä, että muut sävyt vetäisivät sen enempää huomiota huuliin. Myös Lavender on varsin kevyt sävy, vaikka se tuokin huulille jo aavistuksen verran väriä. Silti se on helppo ja turvallinen valinta paitsi silloin, kun huulimeikin tahtoo pysyvän kevyen roosana, mutta myös silloin, kun huulet tuntuvat kuivilta ja pientä hemmottelua kaipaavilta. Omat huuleni ovat viimeviikkoina tuntuneet melkoisen kuivilta ja näiden kiiltojen pehmeän balmimainen koostumus on ollut omiaan hoitamaan ja hemmottelemaan niitä. 
Jos sävy saisi puolestaan pysyä kevyenä, mutta mennä kylmän sijasta hitusen enemmän persikkaan, on lämmin Vibrant Coral loistava valinta. Kiilto tuo meikkiin juuri sopivan kevyen ripauksen sitä lämmintä hehkua, mutta pysyy silti huulilla lähes huomaamattomana. Paitsi että kiillon sävy on sitä, on sen koostumuskin. Huulille jää vain balmimaisen pehmeä tunne, mutta kiillot eivät tunnu ollenkaan tahmaisilta tai klähmäisiltä. Huulet tuntuvatkin siis lähinnä siltä, kuin niille olisi juuri levittänyt niitä hemmottelevaa huulivoidetta.
Wild Rose ei sekään ollut niin villi kun nimen voisi antaa ymmärtää. Sävy on nimittäin todella pehmeä roosa, joka tuo kyllä huulille väriä, mutta joka ei hyppää liiemmin esiin. (Ja jos joku miettii, niin huulissani ei ole näissä kuvissa rajauksia, vaikka se siltä näyttääkin. Niiden rajat vain punoittavat aina niiden kuivuessa saaden aikaan sen, että ne näyttävät rajatuilta.)
Pink Quartz oli joukon värikkäin tapaus, mutta silti vielä varsin kevyt. Raikkaan vadelmainen kiilto toi ilmeeseen mukavaa piristystä, mutta pysyi silti varsin pehmeänä. Kuten melkein arvata saattaa, olivat tämä ja Sheer Pink suosikkisävyjäni näistä viidestä. 
Koska kaikki sävyt ovat kuitenkin olleet varsin kevyitä vaihtoehtoja, olen napannut viime viikkoina käsilaukkuuni töihin lähtiessäni aamun hämärässä milloin minkäkin vaihtoehdon. Totaalin nuden (eli luomivärittömän) lookin pariksi kun sopii näistä mikä tahansa, joten pieleen ei voi unenpöpperössäkään mennä. Ihastuin kovasti kiiltojen hualuronihappoakin sisältävään, huulia oikeasti todella hyvin hoitavaan koostumukseen, joten näitä kiiltoja tullaan näkemään lähitulevaisuudessa varmasti usein huulillani.
Onko joku muu jo ehtinyt kokeilemaan Oriflamen Giordani Gold Youth Full Gloss -kiiltoja?
Oriflame Giordani Gold Youth Full Gloss -huulikiilloilla on hintaa 17 euroa.

Yksi kommentti artikkeliin ”Joukko kevyitä ja helppoja kiiltoja kuiville huulille”

Kommentointi on suljettu.