In love again with In Love Again

Yksi pitkäaikainen suosikkihajuveteni on tehnyt comebackin.

YSL:n alunperin vuonna 1998 markkinoille tuoma In Love Again on saanut uuden pakkauksen, mutta tuoksu on edelleen yhtä ihana kuin aikoinaankin.

YSL:n (ilmeisesti lopetettu?) Baby Doll on minusta hieman samantyylinen tuoksu ja onkin ollut hyvä korvike minulle tämän puuttuessa, mutta nyt kun tämä ihanuus on taas saatavilla, olen aivan in love again.

Kuten Baby Dollissakin, on In Love Againissakin mustaherukkaa, greippiä, omenaa ja ruusua. Baby Doll on kuitenkin ehkä hieman makeampi kuin tämä.

”Oudommista” tuoksuaineista mainittakoon mm. tämän sisältämät vodka ja tomaatti!

Tuoksu on raikas, naisellinen ja hedelmäisen kukkainen ja kuten sanoin, yksi suosikkituoksuistani.

Kuka muu on in love again with In Love Again?

Mitkä ovat teidän tämänhetkisiä suosikkituoksujanne?

PS. Siltä varalta, että joku on kaivannut YSL:n Yvresseä, kerron toisenkin uutisen:

Myös Yvresse on uudelleenlanseerattu!

23 kommenttia artikkeliin ”In love again with In Love Again”

 1. JESSS! In Love Again on myös mun suosikkituoksu ja edellisen pullon sisältöä venytin ja vanutin niin pitkään kuin mahdollista. Käyn heti huomenna etsimässä joko tuoksua löytyisi Sokoselta/Stockalta/jostain muualta. Toisen pullon ostamista maltan odottaa kunnes pääsen tax-free kaupoille 🙂

  -Laa-

 2. Hei, en löytänyt sopivaa pinkkiä sävyä macin luomiväreistä joten ostin sitten poskipunan. Haittaakohan jos tuota käyttää luomivärinä?

 3. Mahtavuutta! Alkuperäinen In Love Again oli ensimmäinen suosikkihajuveteni ja tuoksusta tulee mieleen aika kun tapasin nykyisen aviomieheni. 🙂 Pullon tyhjennyttyä alkuperäistä versiota ei ollut enää myynnissä, joten ostin itsekkin Baby Dollin korvikkeeksi, mutta ei se kuitenkaan ollut ihan sama asia. Pitääpä käydä nuuhkimassa seuraavalla shoppausreissulla, josko In Love Again tuoksuisi vielä yhtä hyvältä kun sen muistan tuoksuneen…

 4. Pitääpä käydä heti Stockmannilla katsastamassa, etsin nimittäin aina uusia ihania hajuvesiä (mutta ostan niitä ani harvoin, ne kun tuppaavat kestämään käytössä vuosikausia!). Suosikkini on jo puolitoista vuotta ollut Calvin Kleinin Euphoria edp, jota käyttäessäni olen saanut kehuja todella monelta kaveriltani, myös miehiltä. Ainakin siis näin reilu parikymppisten keskuudessa todella suosittu tuoksu. 🙂 (tosin suutun, jos joku kaverini ostaa saman tuoksun :D) Vaikka tuo Euphoria onkin ihana, niin jotenkin sen ambraisuus alkaa välillä kyllästyttää ja sitä alkaa välillä kaivata jotain raikkaampaa ns. kesätuoksua sen rinnalle, ja sellaista ultimate-suosikkia tuosta kategoriasta en ole vielä löytänyt.

 5. Oliko Yvresse se, joka alunperin lanseerattiin nimellä Champagne? Tuon nimenhän YSL joutui muuttamaan, koska nimi on varattu shampanjalle. Mulla on kaapissa Champagne -hajuvettä, ja mietin tässä sitä, että alkaako sillä olla jo jotain keräilyarvoa 😉

 6. Heh, niin hauskaa! Sulla, mulla ja mun äidillä on ihan sama tuoksumaku! Olen ennenkin tämän huomannut (esim. Chanelin Chance eau tendren kohdalla..), mutta nyt oli pakko sanoa 😉 Mulle tulee tästä tuoksusta mieleeni äiti silloin, kun olin ala-asteikäinen.. Mutta se ei vaikuta siihen, etten itsekin rakastaisi tätä tuoksua! Päinvastoin. Sulla on tuoksujen suhteen todella hyvä maku 😉

 7. Siis oliko se In Love Again se pullo, joka ylhäältä päin katsottuna oli sellainen sydän, vaikka sivusta katsottuna oli aika korkea ja kapea. Ja korkki sellainen kirjava?

  Ovat sitten näemmä lanseeranneet takaisin mun 2 lempparia. Yveresseä tuli käytettyä silloin, kun sen nimi oli Champagne ja se oli varovaisesti käytettynä oikein kiva talvi- & juhlatuoksu. YSL sit joutui vaihtamaan nimeä, kun shampanja-henkilöt eivät tykänneet moisesta juoman nimen "väärinkäytöstä". Ja tuo In Love Again oli sellainen, jota kumppanini kutsui hedelmäsalaatiksi. Siis ihan positiivisessa mielessä. Tykkäsin siitäkin.

  Hmm… Joudunkohan ostamaan molemmat. 😀

 8. Mmm, tuo In Love Again kuulostaa ihanalta! Täytyypä käydä tuoksuttelemassa jos nenä tästä joskus aukeaa.

  Oma uusin tuoksuihastukseni on Thierry Muglerin Womanity. Oletko testannut?

  • Parfymimyyjänä joutuu testaamaan kaikkea, joten tuttu on tuokin tuoksu. 🙂

   Minulla ei ole aiemmin ollut yhtäkään tuoksia, joka olisi ollut minun nenääni jotenkin noh, vastenmielinen, mutta tuossa tuoksussa on jotain, mitä en vaan millään voi sietää. Oletan sen olevan viikuna, sillä sen hajua en voi sietää. Eli siivouspäivä on ainoa päivä, jona pulloon töissä suojahansikkaat kädessä kosken. :/
   Harmi, sillä pullo olisi todella kaunis esine pullokokoelmiini.

 9. Äiti kirosi kauan aikaa kuinka tämä hajuvesi oli niin ihana, mutta loppunut aikoinaan. Viime kuussa sitten taas tuttuun tapaan kurkkasi hajuvesihyllyt laivalla ja löysi tämän! Siinä sitten yhdessä mietittiin vuotta -98 jolloin äiti tämän osti. Oltiin Turkkiin menossa ja lentoemäntä oli tuoksunut niin "hyvältä" että äiti oli kysynyt että mitä ihmettä hajuvettä hää käytti. Tätähän se oli 🙂

 10. Hih, pitänee naureskella, että tämän postauksen jälkeen hipsin kaapilleni katsomaan – minulla on siellä jemmassa pari pulloa pimeässä piilossa.

  Ja eikös sieltä löytynyt Champagne pullo, ei siis Yvresse, vaan Champagne. Piti sitten kokeilla, että vieläkö se on hengissä vai onko mennyt pilalle. Ihan se tuoksui sille, mille pitikin. Tosin ajattelemattomuuksissani suihkautin sitä samantien molempiin käsiin, vaikka tiesin, että tämä on "kantapohjatuoksu".

  Niin, joskus yhdessä kauneustapahtumassa luennoitsija kertoi erilaisista hajuveden käyttötavoista ja sit totesi, että sori vaan ladyt, mutta Opium on sitten sellainen tuoksu, joka on niiiiiin voimakas, että parempi laittaa sitä suunnilleen kantapohjaan ja silti on riski, että se tuoksuu liikaa.

  Sen jälkeen olen kutsunut kaikkia voimakkaita tuoksuja kantapohjatuoksuiksi. Ne ovat siis minun mielestäni sellaisia, joita on parempi suihkauttaa jonnekin nilkan korkeudelle pikkasen, koska käsissä tai yläkropassa se tuoksu on liian voimakas ja liian lähellä nenää. Yvresse/Champagne on juuri sellainen ja se tarttuu herkästi vaatteisiin. Nytkin nenääni ko. tuoksu tuoksuu, vaikka laitoin sitä eilen, on ilmeisesti tarttunut kotikuteideni hihansuihin.

 11. Osaako kukaan sanoa mistä tätä saisi ostettua!! Verkkokaupoista en ainakaan ole löytänyt.

 12. Itse käytin myös tuota silloin aikanaan. Mistähän sitä tosiaan taas voisi ostaa? Laivalta en löytänyt.

Kommentointi on suljettu.