Löytö: Linda Hallberg Fantastick Pink Opal -huulipuna

*Sis. mainoslinkin

Linda Hallberg Fantastic Kokemuksia Pink Opal huulipuna Ostolakossa Virve Vee

Kerroin tässä vähän aikaa sitten löytäneeni itseni Linda Hallberg Cosmeticsin meikkihyllyn edestä ja rehellisesti sanottuna kahmineeni sieltä itselleni kokeiluun tuotteita, jotka ovat houkutelleet minua jo pitkään. Tähän mennessä jokainen merkiltä hankkimani tuote on ollut aivan loistava, joten en usko, että osaan tulevaisuudessakaan toteuttaa yhtään hillitympää ostokäyttäytymistä mitä brändin tuleviin lanseerauksiin tulee.

Linda Hallberg Fantastic Kokemuksia Pink Opal huulipuna Ostolakossa Virve Vee

Yksi hankintojani oli Linda Hallberg Cosmetics Fantastick -huulipuna sävyssä Pink Opal. Tosiasiassa tämä mahtava puikko ei kuitenkaan ole tarkoitettu vain huulipunaksi, vaan sen monipuolinen koostumus taipuu myös poskipunaksi. Myönnän kuitenkin jo heti alkuun, että en ole itse ehtinyt vielä käyttää omaa puikkoani muualla kuin huulilla ja niillä se on ollu aivan mahtava.

Linda Hallberg Fantastic Kokemuksia Pink Opal huulipuna Ostolakossa Virve Vee

Kun Fantastick-puikot vähän aikaa sitten lanseerattiin ja näin Instagramissa ruotsalaisen kauneustoimittajan mallailevan kaikki sävyt huulilleen, petyin hieman. Vaikutti jotenkin siltä, että lähes kaikki sävyt punaista lukuunottamatta olivat keskenään todella samankaltaisia ja hankintahimoni puikkoja kohtaan laantui. Kun sitten kuitenkin taas aloin nähdä Instagramissa kuvia luonnollisen kauniista huulista, joiden aikaansaajaksi oli merkitty Fantastick-punien sävyjä päätin, että ehkä nämä sittenkin olisivat minun juttuni. Hyvä näin, sillä tämä puikko on ollut ihan nimensä mukainen!

Linda Hallberg Fantastic Kokemuksia Pink Opal huulipuna Ostolakossa Virve Vee

Päädyin tosiaan hankkimaan itselleni sävyn Pink Opal, joka on roosaan taittava nudesävy. Kuten olen hokenut, rakastan meikkituotteita, jotka eivät varsinaisesti saa minua näyttämään joltakin muulta vaan tuovat esiin luonnolliselta näyttävällä tavalla sen parhaan mahdollisen version minusta. Tämä huulipuna on juuri sellainen.

Linda Hallberg Fantastic Kokemuksia Pink Opal huulipuna Ostolakossa Virve Vee

Pink Opal antaa huulille pehmeän sävyn, joka korostaa huulia kauniisti, mutta ei tee niistä meikin keskipistettä. Puikko on huulille levittäessä samaan aikaan jännällä tavalla sekä täyteläisen vahamaisen tuntuinen että silti myös kevyenä huulille sulava. Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, eivät huuleni olleet näitä kuvia ottaessa parhaimmillaan, vaan niissä oli pientä kuivaa rosoituutta, Erityistä puikossa oli silti se, ettei se suinkaan korostanut huulten kuivia repaleita vaan kuivimatkin kohdat sulautuivat huulimeikkiin. (Yllä olevassa kuvassa huulipuna näyttää minusta hieman vaaleammalta kuin mitä se todellisuudessa omilla huulillani on).

Linda Hallberg Fantastic Kokemuksia Pink Opal huulipuna Ostolakossa Virve Vee

Punassa on luonnollisen kiiltävä koostumus, minkä ansiosta se jää huulille heleänä. Sitä voisikin kutsua oikeastaan melko helpoksi kiiltopunaksi, jonka sävyn voimakkuutta voi lisätä puikkoa huuliin hankaamalla. Kevyellä sipaisulla sävy on hennompi, mutta sitä saa voimistettua hieman punaa kerrostamalla. Lopputulos on silti aina luonnollisen näköinen.  (Kannattaa kuitenkin huomioida, että näiden läpikuultavien punien lopputulokseen vaikuttaa paljon myös huulien oma pohjasävy ja sen tummuus.)

Punaa voi käyttää huulilla yksinään, mutta tietysti myös esimerkiksi Lindan monikäyttöisten meikkikynien päällä voimakkaamman efektin aikaansaamiseksi.

Linda Hallberg Fantastic Kokemuksia Pink Opal huulipuna Ostolakossa Virve Vee

Tunnultaan puna ei ole huulilla yhtään tahmainen, vaan lähinnä vain kosteuttavan ravitseva. Puna tuntuu asettuvan huulille poikkeuksellisen hyvin tällaiseksi kiiltopunaksi, eli vaikka kyse ei olekaan mistään erityisen pitkäkestoisesta punasta, pysyy se silti huulilla loistavasti.

Tiedän, etten ihan oikeasti tarvitsisi yhtäkään uutta huulipunaa, mutta tämä puikko on ollut niin loistava, että tuottaa rehellisesti sanottuna suuria vaikeuksia olla marssimatta Lindan meikkihyllyn eteen ja ostamatta tämän rinnalle vielä jotain toistakin sävyä. Yritän kuitenkin malttaa hillitä itseni.

Tälle puikolle lähtee minulta suuret suositukset! Puikoistavoi lukea lisää täältä.

*Linda Hallberg Fantastick Pink Opal -huulipunaa myy verkossa Kicks.fi.

Linda Hallberg Fantastic Kokemuksia Pink Opal huulipuna Ostolakossa Virve Vee

Onko joku muu ihastunut Linda Hallberg Cosmetics Fantastick -puikkoihin?


Lue myös:

Haluan meikata kuin ranskalainen nainen

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector -huulivoiteet

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

4 kommenttia artikkeliin ”Löytö: Linda Hallberg Fantastick Pink Opal -huulipuna”

  1. Tässä on hyvää tietoa tuotteesta. Käytän töissä punaa osana arkimeikkiä ja valtaosa punista vaatii hyvältä näyttääkseen säännöllistä huultenkuorintaa, rasvausta, rajausta ja jatkuvaa tuotteen lisäystä. Näihin minulla ei ole mielenkiintoa joten on tärkeää, että tuote kuluu pois siististi (jolloin nopsa sutaisu silloin tällöin työpäivän mittaan riittää). Tämä vaikuttaa siis potentiaaliselta työtuotteelta.

    Tuotteen ”sulamiseen” en enää usko, täälläkin suositeltu Benecosin Soft coral-puna jäi minulla vahamaiseksi väriraidoiksi huulille joten uskon kuvaa. Tällaiset läpikuultavat, rasvaiset tuotteet yleensä toimii minun käytössä, säpäkämmät värit pääsee käyttöön lähinnä spesiaalitilanteissa.

  2. Täällä ilmoittautuu yksi seuraaja, joka on juurikin sinun Insta-videon viettelemänä kipitellyt lähimpään kauppaan ostamaan omansa Goldstone-sävyssä! Enkä todellakaan ole katunut ostosta. Taidan ehkä kopa tykkää siitä enemmän poskilla. Pigmenttisyys on juuri sopiva arkikäyttöön, en tarvitse peiliä huulille lisäämiseen. Huulipuna sulaa kauniisti huulille ja sävy levittyy tasaisesti.

    Tämä on ensimmäinen voidemainen poskipunani, joten vertailua en valitettavasti pysty tekemään. Kuulaan meikkivoiteen päälle tykkään tätä tosiaan laittaa. Hieron puikkoa kahdelle sormelle ja tuputtelen poskille. Lopputulos on kauniin luonnollinen ja heleä, semmoinen glow from within punastus. Fantastick saa kaksi peukkua minulta 🙂

Kommentointi on suljettu.