Maailman kätevin meikkipussi – you need this!

*Sis. mainoslinkin

En ole meikkipussi-ihmisiä. Inhoan, kuinka hankalaa meikkipussista on löytää mitään ja kuinka tavarat ovat aina toistensa edessä. Olen muutenkin levittyjätyyppiä ja tykkään siitä, että meikit ovat käteni ulottuvilla ja näkyvissä silloin, kun tarvitsen niitä. Samalla olen kuitenkin myös sitä tyyppiä, joka pitäisi mielellään mahdollisimman vähän tavaroita näkyvillä.

Nämä kaksi persoonallisuustyyppiä ovat joutuneet pieneen kolariin, sillä meikit olisi kieltämättä mukavaa raivata käytön jälkeen meikkipussiin pois tieltä, mutta samalla meikkipussin käyttö on jotenkin vain tuntunut niin epäkäytännölliseltä. Tai tuntui ainakin ennen, kunnes vihdoin löysin maailman kätevimmän meikkipussin.

Ostolakossa paras meikkipussi - 1

Tämä meikkipussi näyttää ulkoa päin tavalliselta toilettipussukalta, mutta sen taika paljastuu, kun pussin avaa. Tämä on nimittäin jotain niin uskomattoman nerokasta, ettei tosikaan!

Ostolakossa paras meikkipussi Magic Travel Pouch - 1

Meikkipussin tarraläpän alta paljastuu runsaasti kiristysnarua sekä yksi sivutasku. Kun naruja alkaa löysätä, tulee meikkipussin nerokkuus esiin.  Pussi levittyy nimittäin täysin lättänäksi ympyräksi, joka sallii kaikkien sen sisällä olevien tuotteiden täydellisen ympäriinsä levittämisen. Eipä enää tarvitse epätoivoisesti penkoa toistensa alla piilossa olevia tuotteita ja käyttää siihen lähes yhtä paljon aikaa kuin itse meikkaukseen!

Ostolakossa paras meikkipussi Magic Travel Pouch - 1 (6)

Polyesteristä valmistetun meikkipussin materiaali on tehty helpoksi pyyhkiä puhtaaksi esimerkiksi kostealla liinalla. Oman meikkipussini sisällä on jopa pari vetoketjutaskua, joihin mahtuu pieniä tuotteita tai vaikka vanupuikkoja. Meikkipussi itsessään on melko kookas, eli kyseessä ei ole mistään käsilaukussa päivittäin mukana kulkevasta tapauksesta, mutta tämä on minusta mitä kätevin meikkipussi meille, joiden arkimeikkiarsenaaliin kuuluu useampia tuotteita tai jotka kaipaavat matkalle mukaan otettavaa kätevää toilettipussukkaa.

Ostolakossa paras meikkipussi Magic Travel Pouch - 1 (3)

Ostin oman meikkipussini syksyllä Etelä-Koreassa käydessäni ja fiilistelin sitä Instagram Stories -klipeissäni useaan otteeseen. Joka kerta pussia esitellessäni sain tietysti kysymyksiä siitä, kuinka samalaisen pussin voi saada käsiinsä,  mutta harmikseni jouduin vain kohottelemaan olkapäitäni eikä minulla ollut antaa asiaan hyviä vinkkejä.

Ostolakossa paras meikkipussi Magic Travel Pouch - 1 (4)

Ilokseni huomasin kuitenkin ihan vähän aikaa sitten, että näitähän saa nykyään eBaysta kun vain tietää, millä hakusanalla meikkipussia etsii. Omaa meikkipussiani hankkiessani mietin useaan kertaan raaskinko ostaa sen, sillä pussilla oli Etelä-Korean Olive Young -myymälässä hintaa n. 25 euroa. Nyt voin kuitenkin ilokseni vinkata, ettei pussista todellakaan tarvitse maksaa niin paljon, sillä tottakai eBay on täynnä sen edullisempia versioita, jotka toivottavast ainakin ovat laadultaan vastaavia.

Ostolakossa paras meikkipussi Magic Travel Pouch - 1 (5)

Jos joku muukin siis innostui tästä mitä kätevimmästä meikkipussista, niin sellaisen voi tilata itselleen eBaysta niinkin halvalla kuin noin viidellä eurolla. Meikkipussin myyjiä löytyy eBaysta täältä* ja meikkipussia näyttää olevan saatavilla vaikka minkälaisissa kuoseissa.

Ostolakossa paras meikkipussi Magic Travel Pouch - 1 (7)

Kenen muun tarpeisiin tällainen meikkipussi olisi täydellinen?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!