Maailman kaunein naamiopakkaus

Yhteistyössä Sheet Happens

Olen pakkaushifistelijä. En ole ollut sitä aina, mutta estenomiopintojeni ja erityisesti Lontoossa viettämäni vaihto-oppilaslukukauden ja sen sisältämien pakkausopintojen myötä minusta tuli hieman sellainen. Minulla ei itselläni ole taiteellista silmää ja luovuutta suunnitella upeita pakkauksia, mutta katselen niitä mielelläni ja erityiset pakkaukset saavat varsinkin kosmetiikan puolella sydämeni tykyttämään kiivaasti.

Maskingdom Sheet Mask Ostolakossa Sheet Happens kokemuksia

Yksi tällainen tykytyksiä aikaansaanut kosmetiikkapakkaus satui kohdalleni hieman vahingossa, kun kuukausittaisista kangasnaamiobokseistaan tunnettu Sheet Happens laittoi minulle viestiä ja kysyi, saisivatko he lähettää minulle valikoimaansa juuri uutena tulleita taiwanilaisia kangasnaamioita. Mielenkiintoni heräsi heti, sillä minulla oli aiempia hyviä kokemuksia My Beauty Diaryn ja My Scheeming -merkkien tuotteista, jotka nekin ovat taiwanilaisia.

(Jos Sheet Happens -naamioboksin konsepti ei ole tuttu, kannattaa kurkistaa tämä aiempi postaukseni, joka avaa merkin huikeaa konseptia.)

Maskingdom Sheet Mask Ostolakossa Sheet Happens kokemuksia

Kotiini saapui houkutteleva pakkaus MasKingdom-merkiltä, joka oli minulle täysin uusi tuttavuus. En ollut koskaan aiemmin edes kuullut merkistä ja päätinkin, että haluan saada ensikokemukseni sen tuotteista ilman, että luen niistä mitään verkosta ja muodostan niistä mielessäni ennakko-odotuksia.

Maskingdom Sheet Mask Ostolakossa Sheet Happens kokemuksia

Logolla varustettu ruskea naamiolaatikko näytti minusta tyylikkäältä ja innostuin naamioista sen myötä heti. Rakastan merkkejä, jotka panostavat pakkauksiinsa!

Maskingdom Sheet Mask Ostolakossa Sheet Happens kokemuksia

Ruskean laatikon sisältä paljastui kuitenkin vielä uusi vaalea laatikko, joka näytti hämmentävältä. Mitä ihmettä..?

Maskingdom Sheet Mask Ostolakossa Sheet Happens kokemuksia

Huikea naamiolaatikko aukesi linnun muotoon leikatuksi taideteokseksi, jota koristivat kullan väriset yksityiskohdat. Sen kannen osat aukenivat linnun siiviksi, kaulaksi ja pyrstöksi, jotka hurmasivat minut yksityiskohdillaan aivan totaalisesti. Aivan MIELETÖN pakkaus, johon todellakin oli panostettu!

Maskingdom Sheet Mask Ostolakossa Sheet Happens kokemuksia

Laatikon sisältä löytyi nippu erittäin värikkäisiin pusseihin pakattuja kangasnaamioita, joiden ulkoasusta tuli heti eksoottisen taiwanilaiset vibat. Erityiset, useaa ohutta kerrosta hyödyntävät naamiopussit on tehty pitämään kangasnaamioiden seerumi tuoreena ja tehokkaana ja pussien ympäristöystävällistä soijamustetta käyttäen tehdyt koristelut ovat saaneet inspiraationsa taiwanin alkuperäiskansan kulttuurista.

Maskingdom Sheet Mask Ostolakossa Sheet Happens kokemuksia

Oma PR-näytteenä saatu Taiwanese Aboriginal –pakettini sisälsi kuusi erilaista MasKingdom-kangasnaamiota, joissa kaikissa oli puoleensa vetävä pakkaus. Tällainen pienten ja värikkäiden yksityiskohtien täyttämä tyyli ei ole makuuni sisustuksessa tai kosmetiikkatuotteissa, jotka seisovat hyllyssäni pitkään, mutta kangasnaamioiden kohdalla se tuntui hauskalta.

Maskingdom Sheet Mask Ostolakossa Sheet Happens kokemuksia

Kangasnaamiopussit ovat kaksiosaisia ja niiden ensimmäinen vaihe sisältää iholle levitettävän hoitonesteen, joka auttaa tehostamaan kangasnaamion vaikutusta. Hoitavat ainesosat pääsevät tunnetusti imeytymään paremmin hieman kostealle iholle, joten ensimmäinen vaihe auttaa valmistelemaan ihon naamiota varten.

Maskingdom Sheet Mask Ostolakossa Sheet Happens kokemuksia

Ensimmäisen vaiheen hoitoneste (jota tosin kutsutaan näissä tuotteissa seerumiksi) on kaikissa naamioissa kirkasta, mutta silti vettä täyteläisempää. Nestettä on runsaasti ja vaikka taputtelinkin sitä kasvoille paljon, piti minun lopulta sivellä loput kaulalleni.

Maskingdom Sheet Mask Ostolakossa Sheet Happens kokemuksia

Kangasnaamioiden materiaali on ylellisen pehmeää ja sopivan ohutta. Kangasnaamio on kiinnitetty tukikankaaseen, joka helpottaa sen asettamista kasvoille.

Maskingdom Sheet Mask Ostolakossa Sheet Happens kokemuksia

Naamioiden kangas on valmistettu japanilaisista, silkkisekoitteisista kuiduista, joiden ansiosta se sitoo itseensä runsaasti seerumia ja asettuu ihoa vasten tiiviisti, mikä puolestaan saa naamionkin vaikuttamaan tehokkasti. Naamion hyvän seeruminsitomiskyvyn ansiosta kangasnaamipussin pohjalle ei myöskään liiemmin jää ylimääräistä seerumia.

Maskingdom Sheet Mask Ostolakossa Sheet Happens kokemuksia

Naamioiden annetaan vaikuttaa iholla 15-20 minuuttia, mutta itse annoin usein niiden vaikuttaa pidempäänkin, sillä niiden kangas pysyy hyvin kosteana. Kun kankaan tämän jälkeen vielä rutistaa kämmenessään, valuu siitä vaikka kuinka runsaasti sakean geelimäistä hoitoseerumia, jonka voi vielä levittää iholle.

Maskingdom Sheet Mask Ostolakossa Sheet Happens kokemuksia

MasKingdom Taiwanese Aboriginal Ginger Lily & Saw Palmetto Facial Mask -kangasnaamio oli tarkoitettu nimenomaan epäpuhtaan ihon hoitoon rauhoittamaan sen tulehduksia sekä tasapainottamaan ja kuorimaan ihoa hellästi. Naamio tuntui iholla raikkaalta ja kosteuttavalta eikä iholle jäänyt sen jäljiltä liiemmin klähmäistä tunnetta.

MasKingdom Taiwanese Aboriginal Lily & Sorghum Facial Mask –kangasnaamio auttaa ravitsemaan ihoa ja vahvistamaan sen luonnollista suojaa. Samalla se auttaa myös taistelemaan pigmenttimuutoksia vastaan sekä heleyttämään ja kirkastamaan ihoa.

MasKingdom Taiwanese Aboriginal Taiwan Guava & Black Tea Facial Mask -kangasnaamio lupaa auttaa tehostamaan ihon aineenvaihduntaa, häivyttää juonteita sekä palauttaa iholle sen menettämää kimmoisuutta. Kirkastaa, korjaa ja auttaa suojaamaan ihoa. Kangasnaamio kosteutti ihoa mukavasti sekä jätti ihon miellyttävän pehmeäksi ja heleäksi.

MasKingdom Taiwanese Aboriginal Caviar & Taro Facial Mask -kangasnaamio lupaa iholle anti-age-vaikutteista hoitoa ylläpitää ihon nuorekkuutta. Tämäkin kangasnaamio pehmentää, heleyttää ja kosteuttaa ihoa.

Maskingdom Sheet Mask Ostolakossa Sheet Happens kokemuksia

MasKingdom Taiwanese Aboriginal Bitter Melon & Pigeon Pea Facial Mask -kangasnaamio tuo iholle sekä pitkävaikutteista kosteutusta että napakoitusta. Samalla se auttaa myös rauhoittamaan herkkää ihoa.

MasKingdom Taiwanese AboriginalLablab & Sweet Potato Facial Mask -kangasnaamio kosteuttaa ihoa samalla kun se auttaa tasapainottamaan ihon liiallista talineritystä. Naamio sopii erityisesti kosteusköyhälle, mutta epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.

Maskingdom Sheet Mask Ostolakossa Sheet Happens kokemuksia

Täytyy myöntää, että en osaa nimetä naamioista suosikkiani, sillä kokeiltuani ne kaikki läpi tuntuivat kaikki niistä raikkaan kosteuttavilta ja ihoa heleyttäviltä. Jokainen niistä tuntui varsin toimivalta tuotteelta ja sanoisin yleisesti näiden kaikkien raikkaan koostumuksen sopivan nimenomaan normaalista kosteusköyhälle iholle. Kuivalle iholle valitsisin hieman ravitsevampaa seerumia sisältävän koostumuksen.

Oikeastaan kaikki nämä naamiot olisivat sopineet käytettäviksi jopa aamulla ennen meikkausta, jos niiden ylimääräistä seerumia ei levitä iholle vaan sen säästää vaikkapa iltaan. Geelimäinen seerumi saattoi nimittäin runsaasti iholle kerrostettuna lähteä hieman murustumaan iholla, mikäli sen päälle alkaa levittää meikkiä.

Maskingdom Sheet Mask Ostolakossa Sheet Happens kokemuksia

Ylellisillä MasKingdom-kangasnaamioilla on ruotsalaisessa Sheet Happens -verkkokaupassa hintaa 55 kruunua eli noin 5,60 euroa. Naamiot löytyvät myynnistä täältä. Sheet Happensin valikoimaan kuuluu myös runsaasti muita kangasnaamioita ja naamiopakkauksia.

Ilokseni voin kertoa, että sain teille Sheet Happensilta jaettavaksi toistaiseksi voimassa olevan alennuskoodin VIRVE, jolla saa kaikista verkkokaupan tuotteista kuukausibokseja lukuunottamatta 15% alennuksen. 

(Oma naamioboksini oli tosiaan PR-näytteenä saatu lahja eikä Sheet Happensin verkkokaupassa näytä olevan kuin yksittäisiä naamioita.)

Maskingdom Sheet Mask Ostolakossa Sheet Happens kokemuksia

Kuka muu ihastui naamion pahvipakkaukseen?

4 kommenttia artikkeliin ”Maailman kaunein naamiopakkaus”

  1. Heippa! Olet muistaakseni aiemminkin kirjoittanut, että sen jälkeen kun naamio on vaikuttanut, olet puristanut siitä ylimääräisen geelin ja levittänyt kasvoille.

    Pyyhitkö geeliä sen jälkeen ollenkaan enää pois vai annatko sen imeytyä kasvoille? Onko tämä ihan yleinen tapa, eikö naamion tarkoitus ole vain olla kasvoilla jonkun aikaa ja sitten pestä/pyyhkiä pois?

    • Joo, puristan lopuksi seerumin aina iholle, sillä se on tehty nimenomaan jätettäväksi iholle. Kangasnaamioiden ideana on täyttää ihon kosteusvarastot ja ladata iholle aktiiviaineita, eli niitä ei kuulu pestä tai pyyhkiä enää pois. Ainoan poikkeuksen teen, jos käytän kangasnaamiota ennen meikkausta. Silloinkaan en pese tuotetta iholta vaan jätän vain puristamatta ylimääräiset seerumit kasvoille. 🙂

  2. Oi Virve, osaisitkohan auttaa minua, kun en mistään oikein löydä vastausta. Eli kun ihoaan alkaa säännöllisesti puhdistamaan ja hoitamaan, niin kauankohan siinä menee, että vaikutukset alkaa näkymään? Pari kuukautta olen nyt epäpuhtaasta ihostani huolehtinut ja edelleen leukaperiäni koristaa punaiset näppylät. Muualta iho on jo tasaisempi. Kiitos, jos ehdit vastata. 🙂

    • Tähän ei valitettavasti oikein ole yksiselitteistä vastausta, sillä tämä riippuu monesta tekijästä. Jos hoitotuotteet eivät ole auttaneet tilannetta voi myös olla, etteivät hoitotuotteet ole juuri sitä, mitä iho kaipaa. Jos kyse on kuitenkin nimenomaan leuan alueen näpyistä, ovat ne usein hormoniperäisiä, minkä vuoksi niistä ei välttämättä voi päästä eroon pelkällä huolellisella ihonhoidolla. Hoidan itse ihoani paljon ja huolellisesti, mutta leukapieliini ja leukani aluelle ilmestyy silti näppyjä hormitoiminnan vaikutuksesta. Samoin niitä aiheuttaa myös se, jos ruokavalioni on ajoittain ollut hieman retuperällä. Jos tuntuu, ettei ihonhoito tuo apua näppyihin ja ne vaivaavat itseään, suosittelen käymään ihotautilääkärin puheilla, jolla on tarjota vielä parempaa apua ongelmaan. 🙂

Kommentointi on suljettu.