Vaahtoava kangasnaamio – Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask

*Sis. mainoslinkin

Käytän mielelläni erilaisia kangasnaamioita ja minulle osa naamiohetken ihanuutta on nimenomaan päästä kokeilemaan uusia ja erilaisia naamioita. Rakastan uusien tuotteiden kokeilua ja varsinkin jokainen hiemankin innovatiivisempi ja valkeasta kangasnaamiomassasta jotenkin poikkeava naamio saa minut innostumaan. Minusta kasvonaamioiden käytön pitää olla kivaa, hauskaa ja jopa vähän jännääkin välillä.

Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask

Yksi hieman näitä kaikkia toteuttanut kasvonaamio oli eleveniltä blogikokeiluun saamani korealaisen Skin79 -merkin Pore Bubble Cleansing Mask. Merkki on tunnettu veikeistä kangasnaamioistaan ja tämä tuote edustikin niiden ehdotonta parhaimmistoa.

Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask

Kangasnaamion ideana on sen nimen mukaisesti alkaa vaahdota iholla ja syväpuhdistaa ihohuokoset poreilevan vaikutuksensa avulla. Vaahtoavat ja poreilevat ihonpuhdistustuotteet ovat olleet jo jonkin aikaa kuumaa kamaa Korean kosmetiikkamarkkinoilla ja minulla on aiempia kokemuksia Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask -naamiosta, jonka iholta puhdistamiseen menee kuitenkin aina tovi (naamiosta löytyy postaus täältä). Kangasnaamio vaikutti helpommalta vaihtoehdolta, joten tartuin siihen jännityksellä.

Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask

Mustan kangasnaamion pinnalla oli heti sen pussista poistaessa ihan vähän vaahtoa, mutta naamion saattoi rauhassa asetella kasvojen iholle ennen kuin varsinainen action alkoi.

Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask

Naamio alkoi melko nopeasti muodostamaan pinnalleen maidossa uivien riisimurojen tapaan juttelevaa vaahtoa, jonka tarkoituksena oli tosiaan syväpuhdistaa ihoa. Vaahto lisääntyi vaikutusajan myötä ja naamiota neuvottiin pitämään iholla 10 minuuttia.

Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask

Pidin naamiota kasvoillani ihan hitusen pidempään ja se pysyi koko vaikutusaikansa ajan kosteana. Naamion kangas istui kasvoilleni melko hyvin ja vaikka käytin naamiota pystyasennossa, ei sen pinnalle muodostunut vaahto alkanut missään vaiheessa valua kasvoiltani vaan pysyi naamion pinnalla lopulta jo varsin kuohkeana kerroksena.

Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask

Naamion pinnalla näkyvä vaahto ei tietenkään pääse millään tavalla vaikuttamaan iholla tai ihohuokosiin, mutta naamio vaahtosi samalla tavalla myös sisäpinnaltaan, jolla tapahtuva kuplinta pääsi sitten kosketuksiin ihon kanssa. En ota kantaa siihen, voiko naamion poreilu oikeasti vaikuttaa ihohuokosia tehokkaammin puhdistavasti, mutta Koreassa tällaiset poreilevat tuotteet ovat tällä hetkellä suosittuja ja eikö osa kosmetiikan vaikutuksista muutenkin lähde siitä, että ne tuovat itselleen tunteen, että ihoa on hoidettu ja jotain on taatusti siksi tapahtunut?

Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask

Naamion poistamisen jälkeen iholle jäi hieman vaahtoa ja vähän tahmainen tunne. Iho kuului kuitenkin huuhdella puhtaaksi ja iholle jäänyt tuote vaahtosikin vielä kevyesti kasvoja vedellä huuhtoessa.

Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask

Iho tuntui naamion jälkeen mukavan puhtaalta ja pehmeältä, mutta sitä ei kiristellyt mitenkään. Sanoisinkin tämän naamion olevan mukava tuote nimenomaan meille, joiden iholla on taipumuksia epäpuhtauksiin, mutta joiden iho saattaa silti kuivua helposti esimerkiksi muta- ja savinaamioita käyttäessä. Kangasnaamio sisälsikin nimittäin myös ihoa kosteuttavia ainesosia!

Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask

Poreileva kangasnaamio oli todella miellyttävä tuttavuus. Paitsi että se puhdisti ihoa kivasti, oli sen käyttö oikeasti varsin hauskaa. Miksi ihmeessä pitäisi tyytyä käyttämään jatkuvasti samaa kasvonaamiota rutiininomaisesti, kun erilaisia hauskoja naamioita kokeilemalla voi niin helposti saada arkeen ihan hitusen lisää hauskuutta (ja kännykkään  loistavaa selfie-materiaalia)!

Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask

Korealaisia Skin79-tuotteita myy Suomessa Eleven.fi ja aiemman postaukseni merkin kivoista tuotteista voi lukea täältä. Kerroin tuossa postauksessa, kuinka olimme juuri saaneet meille Skin79-tuotteet myyntiin ja on ollut ihan mieletöntä katsoa, kuinka loistavan vastaanoton ne ovat saaneet. Aivan huippua, että niin moni on löytänyt merkin hauskuuden!

*SKIN79 Pore Bubble Cleansing Mask -kangasnaamio löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask

Onko joku kokeillut tätä tai muita vastaavia kangasnaamioita?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

3 kommenttia artikkeliin ”Vaahtoava kangasnaamio – Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask”

  1. Voisitko tehdä jossain vaiheessa Instagramiin laittamastasi tuotteesta Neogen Bio-Peel Gauze Peeling Wine pads postauksen. Tuote herätti mielenkiinnon ja olisi mukava lukea kokemuksia tuotteesta. 🙂

    • Joo, postaus tulossa! 🙂 Tykkään paljon näistä kuorintalapuista ja ovat todella suosittuja. 🙂

Kommentointi on suljettu.