Loistava kaikin tavoin luonnollinen meikkivoide

Mitä tulee nestemäisiin meikkipohjiin, olen ehdottomasti suosinut niissä synteettisiä vaihtoehtoja. On hyvin haastavaa tehdä modernien mieltymysten mukainen nestemäinen meikkipohja pelkistä luonnonkosmetiikan raaka-aineista ja yleensä luonnonkosmetiikan meikkipohjat ovat olleet joko lähinnä kevyitä sävyttäviä päivävoiteita, iholle huonosti levittyviä pakkeleita tai muuten vaan liian kuivia ja ihollani huonosti aloillaan kestäviä tapauksia omien kokemusteni mukaan.
Ihastuin kuitenkin vajaa vuosi sitten Laveran uuteen vaahtomaiseen meikkipohjaan ja uskaltauduin tuon kokeiluni vaikutuksesta kokeilemaan muitakin luonnollisia vaihtoehtoja. Viimeisin kokeiluistani on ollut ranskalaista luonnonkosmetiikkaa myyvän verkkokaupan Naturellementin valikoimista saamani Terre d’Oc -merkin BB-voide, joka on saanut osakseen paljon kehuja ja hypetystä.
Itseasiassa kehuja on sadellut sille niin paljon, että se on jopa valittu vuoden 2013 parhaaksi luonnonkosmetiikan tuotteeksi Voi Hyvin -lehdessä
Jos jotain luonnonkosmetiikan tuotetta on kehuttu ja hypetetty näin paljon, on minun ehdottomasti päästävä esittelemään se teillekin, joten otin tuotteen mielelläni tutustuttavaksi.
Terre d’Ocin BB-voide lupaa tasoittaa ihon sävyä jättäen ihon pinnan heleäksi. Kuvia ottaessani ihoni oli kahden viikon laivatyöputken jäljiltä samea ja stressaantuneen näköinen näppyineen, sillä mielessäni kummittelivat vielä tuossa vaiheessa pahimmat uhkakuvat siitä, millainen etukäteen vuokraamani Lontoon asunto voisi olla. 
Oma ihoni punoittaa paikoittain kaivaten kevyttä tasoitusta, muttei kuitenkaan mitään raskasta meikkipohjaa Se on myös hieman kuivuuteen taipuvainen ja pidän meikkipohjissa kosteuttavista koostumuksista, mutta en silti tahdo meikkipohjan olevan liian rasvainen. Jännitinkin siis kovasti, kuinka tämä käyttäytyisi ihollani.
Ensimmäinen positiivinen yllätys oli, kuinka miellyttävän voidemaiselta tämä tuntui ja kuinka hyvin meikkipohja levittyi iholle. Käytin levitykseen sormia, sillä pidän eniten niillä saadusta tuntumasta varsinkin tällaisten hieman voidemaisemman täyteläisempien meikkivoideiden kanssa.
Nimensä mukaisesti tämä jätti ihon todella heleän näköiseksi ja valo heijastui iholta kauniisti. 
 
Meikkipohja tasoitti hyvin ihon epätasaisuuksia, muttei kuitenkaan ollut kovin paksu tai yhtään raskaan näköinen iholla. Pisamat häivyttyivät kauniisti. mutta pahimmat näput ja tummat silmänaluset kaipasivat hieman lisäpeittoa erillisestä peiteaineesta. Tuotteen koostumus oli sen verran voidemaisen kosteuttavan oloinen, että sanoisin tämän olevan parhaimmillaan normaalista kuivemmalla iholla eikä kestävyys välttämättä ole huipussaan rasvaisella iholla. Omalla ihollani  pohja kuitenkin kesti hyvin läpi päivän tuntuen ja näyttäen hyvältä ja freesiltä.
Kokeilemani sävy oli vaalea 951 (sävyvaihtoehtoja on käsittääkseni kolme), joka häivyttyi iholleni hyvin, mutta joka oli kuitenkin aluksi ihan hitusen liian päivettyneen näköinen minun makuuni ihollani vaikkei toki kuitenkaan mielestäni tunkkaisen näköinen millään lailla.
Tilanne kuitenkin pelastui, kun heitin päälle kevyen kerroksen puuteria kiinnittämään pohjan paikoilleen. Läpikuultavan puuterin jälkeen meikkipohjan sävy näytti iholla okein hyvältä ja freesiltä sävynkin ollessa melko nappivalinta, vaikkakin se olikin ehkä hitusen liian roosa omalle vaalealle keltapohjaiselle iholleni.
Olen jälleen todella tyytyväinen, että tulin testanneeksi tämänkin kehutun tuotteen, sillä tämä vaan osoitti minulle taas, että luonnonkosmetiikan puolella on nykyään mahdollista (kiitos hyvän teknologian) valmistaa hyviä nestemäisiä meikkipohjia!
Tämä onnellinen ja valaistunut meikkibloggaaja jatkaa tuotekokeilujaan, mutta haluaa muistuttaa teitä samalla, että Naturellementin verkkokauppa tarjoaa valikoimistaan -20% vielä 29.9. asti koodilla Ostolakossa, eli jos vaikkapa tämä luonnonkosmetiikan löytö kiinnosti, kannattaa alennus käyttää hyväksi!
Onko joku muu kokeillut Terre d’Ocin BB-voidetta? Oletteko tykänneet?

5 kommenttia artikkeliin ”Loistava kaikin tavoin luonnollinen meikkivoide”

  1. Tämä oli pitkään mun mielestä ainoa toimiva nestemäinen meikkivoide luonnonkosmetiikan puolelta, ja ainakin kolme pulloa olen tainnut kuluttaa. 🙂 Nyt ihan viimeisen vuoden-parin aikana on tullut myös useampia muita varteenotettavia vaihtoehtoja esim. Laveralta ja Zuillta, kiva kun on varaa valita. 🙂

  2. Kokeiltu on ja tykkäsin! Ehkä vielä enemmän tykkäsin Melvitan BB:stä, joka sävynsä puolesta sopi mun vaalealle iholle paremmin ja kävis varmaan sunkin iholle hiukan paremmin!

  3. Voi todellakin kiinnostaa, kiitos vinkistä! Tällaista on tullut itsellekin metsästettyä jo jonkin aikaa! 🙂

  4. Kokeiltu on ja harvinaisen huonoksi todettu. Voide lähtee rullautumaan helposti ja on senkin vuoksi työläs saada tasainen lopputulos. En osta toiste.

    • Voi että, harmi ettei toiminut sinulla. Minulla ei koskaan olekäynyt noin ja tuo riippunee paljon siitäkin, onko alla sellainen tuote, jonka kanssa ei vaan sovi yhteen. :/

Kommentointi on suljettu.