Yksi uusi lisäaskel ihonhoitoon: starter, hoitoneste ja seerumi?

*Sis. mainoslinkin

Olen kirjoitellut blogissa jo useasti aasialaisesta ihonhoitorutiinista, jossa kosteusvoiteen alla ei käytetä pelkästään seerumia vaan myös meille suomalaisille verrattain uutta tuttavuutta eli hoitonestettä. Moni on voinut kokea hoitonesteen, seerumin ja kosteusvoiteen yhteiskäytön jo työlääksi ajatukseksi ja sitäkin useampi on varmasti ajatellut, ettei korealainen 10-vaiheinen ihonhoitorutiini todellakaan ole heidän juttunsa, mutta arvatkaapas mitä – minulla on tähän rutiinin lisättävänä jälleen uusi vaihe, joka saa sijansa kaksoispuhdistuksen jälkeen ennen hoitonesteen, seerumin ja kosteusvoiteen käyttöä!

Holika Holika 3 Seconds Starter

Jep, korealaisen Holika Holika -kosmetiikkamerkin markkinointitiimi on tajunnut, että heidän myyntialueillaan ihmiset rakastavat kerrostaa ihonoitotuotteita ja uskovat niiden päällekkäin käytettynä aina vaan lisääntyvään tehoon. Tämän vuoksi ihonhoitorutiiniin onkin onnistuttu ovelasti ujuttamaan yksi lisätuote, jonka tuotetyypille en  ole oikein edes keksinyt hyvää sanaa.

3-seconds-starter-hyaluronic-acid

Starter-tuotteen nimellä kulkevat 3 Senconds Starter -nesteet ovat nimittäin täysin uusi tuotetyyppi, jonka Holika Holikan tutkimusryhmä on kehittänyt todettuaan, että ensimmäiset kolme sekuntia ihonpuhdistuksen jälkeen ovat iholle ensisijaisen kriittisiä eikä siinä vaiheessa todellakaan voi vielä levittää iholle hoitonestettä ”koska hei, nyt täytyy olla nopea ja tämä on ainoa tuote, joka tekee sen, mitä siinä kolmessa sekunnissa on tehtävä”.

(Merkin omilla sivuilla ohjeistetaan käyttämään tuotetta ihonpuhdistuksen jälkeen ennen kasvovettä tai hoitonestettä, mutta koska meillä kasvovettä käytetään vanulapun kanssa ihon pyyhkimiseen en käyttäisi tätä ennen sitä.)

Holika Holika 3 Seconds Starter

No joo, uskokoon ken haluaa, mutta koska oma ihoni ainakin rakastaa erilaisia kosteuttavia koostumuksia ja tuotteiden kerrostamista aasialaiseen tyyliin, oli minun pakko tilata tuote eBaysta kokeiluun muutamalla eurolla.

Varsin juoksevaa nestettä on saatavilla kolmessa versiossa: ihoa kirkastava ja kosteuttava keltainen Vita Complex, kiinteyttävä ja kosteuttava sinipulloinen Collagen ja hyaluronihappoa sisältävä sininen, ihoa tehokosteuttava vaihtoehto. Meinasin alunperin hankkia sinisen version, mutta päädyin sitten kuitenkin tähän heleyttävään ja kosteuttavaan, C-vitamiinia sisältävään Vita Complex -versioon.

Holika Holika 3 Seconds Starter

Olin odottanut tuotteen olevan koostumukseltaan hieman täyteläisen geelimäinen hoitonesteiden tapaan, joten yllätyin hieman, kun tuote olikin lähes kasvovesimäisen ohutta. Neste ei kuitenkaan tuntunut iholle levittäessä pelkästään hetkessä haihtuvalta vedeltä, vaan iholle jäi sen jäljiltä pehmeän kosteutettu ja miellyttävä tunne.

Holika Holika 3 Seconds Starter

En lähde väittämään, että olisin kokenut tätä kuitenkaan mitenkään mullistavalla tavalla uudeksi must have -tuotteeksi, jota ilman ihonhoitorutiinini ei voisi enää koskaan olla, mutta noh, kosteuttavine aineineen tämä on ihan hauska lisä käytellä pois kaapeista pyörimästä ja ihoni on kyllä pitänyt tästä. Varsinkin näin talvella kun mikään määrä kosteutta ei tunnu olevan sille tarpeeksi ja erityisesti aamuisin on mukavaa kerrostaa iholle kosteuttavia, mutta kevyitä tuotteita.

*Holika Holika -tuotteita ja näitä ”startereita” voi ostaa Elevenin verkkokaupasta täältä.

Holika Holika 3 Seconds Starter

Olisitteko valmiita ottamaan vielä yhden lisäaskeleen ennen hoitonestettä ja seerumia?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

6 kommenttia artikkeliin ”Yksi uusi lisäaskel ihonhoitoon: starter, hoitoneste ja seerumi?”

 1. Moi! Mitä mieltä olet siitä, kun viimeaikoina uutisissa ovat olleet kosmetologien ja ihotautilääkäreiden sanomiset siitä, että iholle riittäisi ihan perusvoide eikä sitäkään välttämättä? Toki meikkaamisesta johtuen iho pitää putsata huolellisesti ja putsareidenhan käyttö vissiinkin kuivattaa iho? Joka tapuksessa ihotautilääkäreiden sanomiset on jotenkin ristiriidassa kosmetiikkateollisuuden purkkiähkyn kanssa 😉 Olen itse miettinyt kumpi olisi iholle tosiasiassa parempi, vähemmän on enemmän -filosofia vai useiden tuotteiden samanaikainen käyttäminen. Kiinnostaisi kuulla mielipiteesi tästä asiasta! 🙂

  Vastaa
 2. En ole valmis. Tosin en ole ollut valmis vielä hoitonesteelläkään.

  Yllätin yksi ilta itseni toteamalla, että olen jo monta iltaa tehnyt kaksoispuhdistuksen (1. öljy, 2. black soap) ja lätkiväni iholle kasvoveden jälkeen kaksi seerumityyppistä tuotetta (E&T seerumi ja Lumenen tehohoito) ja paria eri kosteusvoidetta (T-alueelle kevyempää, poskille rasvaisempaa). Kuulostaa omiin korviini todella monimutkaiselta rutiinilta. Mutta iho tykkää ja näpyt pysyvät kurissa, joten jatkan.

  Vastaa
 3. Käytän jo nyt useaa eri hoitonestettä/ihmelitkua .. ja aina niitä houkutuksia tulee vastaan lisää 😉

  Oletko muuten jo bongannut tehokkaita, mutta kohtuuhintaisia tuotteita myyvän firman nimeltä Deciem?! http://www.deciem. com
  Nohevana neitosena olisit varmasti törmännyt tähän ilmiöön ennen pitkää, halusin vain vinkata, koska se on niin kiinnostava ilmiö.. valikomassa on vaikka minkälaista ihmemolekyyliä ja taikalientä, retinolia, C-vitamiineja eri koostumuksilla, peptidejä jne..
  Ilmeisesti kanadalainen sarja, heidän tuotelinjojaan myydään useissakin brittiläisissä nettikaupoissa, ja näin ollen ovat helpommin saatavilla kuin esim. aasialaistuotteet. Olenkin aivan myyty – eri tehonesteisiin ihastuneelle tuolla on vaikka mitä aarteita!
  Tämän ansiosta olen jo luopunut korealaisten tuotteiden ostelusta, osin jo siksi, että postin kulku on ollut sieltä päin maailmaa niin hidasta ja eräs ebay-ostos on ollut matkalla jo kolme kuukautta…!

  Vastaa
 4. Tästä onkin pitänyt kysyä! Jos puhdistuksen jälkeinen kolme sekuntia on juuri se kriittinen, niin pitäisikö tätä käyttää siis kasvoveden sijasta (jos käyttää vanulappuja kasvovedelle)? Vai yltääkö se kolmen sekunnin maaginen raja kasvovedellä pyyhinnän jälkeiseen aikaankin? Pistin kuitenkin tilaukseen, niin on söpöt pullot 😀

  Kiitos tuhannesti kaikista tuotevinkeistä! 🙂

  Vastaa

Jätä kommentti