The To Die For Lipstick ja pari muuta mukavaa

Muistaako joku vielä kun kerroin, että sain jonkun aikaa sitten blogitestailuihini kasan Seppälän oman meikkilinjan meikkejä? Nyt on testailuille ollut vihdoin aikaa ja tänään esittelyssä on muutamia merkin huulituotteita.
Rakastan huulimeikkejä, joten näiden kokeilu oli erityisen antoisaa puuhaa!
Meikkijoukon kevyin huulituote oli The Brilliant Lip Gloss (4,95 €), jonka olin saanut kokeiluun sävyssä 01 Sweet Glaze.
Ei sillä, että sävyllä olisi varsinaisesti ollut väliä, sillä vaikka tuote näyttikin tuubissa pinkiltä, ei se jättänyt huulille muuta kuin peilimäisen kiillon. Kiilto tuntui huulilla todella ohuelta ja jopa vesimäiseltä ja oli todella tyypillinen halpishuulikiilto, jonka muovisella viistokärkisellä applikaattoripäällä tuote oli helppo levittää huulille.
Kiilto ei ollut mitenkään erityisen pysyvä, mutta varsin kelvollinen arkikiilloksi tai vaikkapa huulipunan päälle käytettynä lisäefektiä luomassa. Kiillon tuoksusta tuli mieleen irtokarkkikauppa, mikä hymyilytti.
Tuotetestailuihin päätyi myös kaksi merkin The To Die For Lipstick -huulipunaa (5,95 €) sävyissä 01 Sweet Dream sekä 05 Sailoress.
Pirtsakan punainen huulipunasävy 05 Sailoress oli väriltään sen verran skarpin punainen, että se vaati kaverikseen huultenrajaukynää.
The Put a Smile on Pencil -huultenrajauskynällä (3,95 €) on minusta aivan ihastuttava nimi!
Puhtaanpunaisella ja sopivan pehmeällä, mutta ei kuitenkaan liian vahamaisella Red Drama -kynällä oli hyvä hahmotella huulten muoto esiin ennen huulipunan levitystä. Kynä ei ollut kovin rasvainen, joten sillä voisi myös hyvin pohjustaa ennen punaamista koko huulet erityisen kestävän huulimeikin aikaansaamiseksi.
Wow, sävy 05 Sailorness on kyllä melkoisen merinaisen sävy! Marjaiselta tuoksuva puna levittyi huulille huvin ja tuntui niillä miellyttävän kevyeltä ja sopivan kostealta. Puna myös kesti huulilla hyvin. Ja katsokaa itse, kuinka kauniin kevyen kiiltopinnan se huulille jätti!
Merinaisen sävy suorastaan huusi kaverikseen raitapaitaa ja ankkurikorviksia eikä jumalaiselle sävylle voinut kuin nostaa kättä lippaan! Tiedän, ettei puhtaanpunainen huulipuna kuulu jokaisen naisen aktiivikäyttöön (vaikka se kyllä monelle sellaiseen sopisikin) joten tarttukaa tähän edulliseen tuotevinkkiin mikäli edessä on tilaisuus, joka vaatii kunnollista punaista huulipunaa, mutta ette tahdo sijoittaa siihen omaisuuksia sen vähäisen käytön vuoksi.
01 Sweet Dream olikin sitten jo pehmeämpi huulipunasävy ja juuri sellainen freesin vadelmainen, joita itse rakastan.
Kevyt sävy näytti huulissa todella luonnolliselta, mutta antoi silti sävyä muuten todella luonnolliselle meikkilookille. Hitusen helmiäistä sisältävä sävy tuntui aavistuksen punaista kaveriaan kuivemmalta, muttei silti ollut liian kuiva.
Joukon viimeinen testituote oli The Brilliant Lip Color -huulipunakynä (5,93 €), jonka sain sävyssä 795 Rose Red.
Kynässä tuntui olevan aavistuksen verran enemmän pigmenttiä ja ihan hitusen vähemmän kiiltoa kuin huulipunassa. Ihan hirveän suurta eroa en punien laadussa kuitenkaan huomannut ja konkreettisin ero taisikin olla kynän näppärässä levittyvyydessä, sillä käteen hyvin istuvalla kynäpunalla saa helposti piirrettyä tarkkaa jälkeä.
Kokeilemistani huulituotteista ainoastaan tuubissa tuleva The Brilliant Lip Gloss oli hieman pettymys sen vetisen koostumuksen vuoksi, mutta muuten varsinkin The To Die For Lipstick -huulipunat olivat minusta aivan loistavia edulliseen hintaansa nähden.
Oletteko te kokeilleet Seppälän huulipunia?

9 kommenttia artikkeliin ”The To Die For Lipstick ja pari muuta mukavaa”

 1. Tjaahah, juuri hakusessa ollut edullinen seiloritar puna löytynyt! Tuo hinta erityisesti hymyilyttää.

 2. Minulla on tuo huulipuna Sweet Dream. Se on melko lähellä suosikkisävyäni, mutta ei ihan. Tuntuu huulilla kuitenkin ihan kivalta. Huulikiiltoja katselin, mutta en hankkinut. Tuo testaamasi on minustakin aika pliisu. Ostin Lindexiltä huulikiillon (2 Love), ja sekin näytti tuubissa kivan vaaleanpunaiselta, mutta on huulilla melkein pelkkää kiiltoa.

 3. Sun kuvat on jotenkin muuttunut viime aikoina… Noi ylisuuret lähikuvat on vähän liian suuria ja niitä on yleensä vähän liikaa… sivu latautuu tosi kauan ja ekana lävähtää sun suu näyttöön, ni jotenkin ei hyvä… Kauempaa otetut kokonaiskuvat esim huulipunasta/meikkivoiteesta ois hiukan hyödyllisempiä kun zoomatut lähikuvat!

  • Ihme juttu, mulla taas ei ole ollut mitään ongelmaa lukea blogia vaikka mobiililla selaankin. Muutenkin musta Virve sun blogi on parantunut huimasti nyt kun on sekä lähi- että kaukokuvat! 🙂 En muuttaisi siis tätä.

  • Ovat tosiaan muuttuneet, sillä kysyin lukijoiltani, mitä he toivovat (http://www.ostolakossa.com/2015/05/lukijat-mista-te-tykkaatte.html) ja tämä oli selkeä toive. Niin paljon kun bloggaajasta olisikin kivaa miellyttää kaikkia, niin joskus täytyy vaan tyytyä miellyttämään enemmistöä. :/
   Oma mielipiteeni on, että molemmat ovat hyvä nähdä, sillä monet meikkivoiteet näyttävät kaukaa samanlaisilta, mutta läheltä näkee, kuinka heijastaa valoa, onko kuinka kuivan näköinen tai korostaako vaikkapa ihohuokosia. Itselleni tällaiset kriteerit ovat tärkeitä meikkivoidetta valitessa, joten siksi haluan tuoda ne lähikuvissa esiin muillekin. Minusta kosmetiikkablogi eroaa esim. lifestyle-blogien meikkipostauksista juuri siinä, että kosmetiikkablogissa niitä analysoidaan tarkemmin kuin yhden kauempaa otetun "tosi kiva tuote" -kuvan verran. 🙂

 4. Hmmh, tarttee vissiin hakea toi seilorpuna kokoelmiin 🙂 Tykkään käyttää vähän sähäkämpiä huulipunasävyjä jopa arkikäytössä. Onneks ne kans sopii mulle 😀 Kiitos vinkistä

Kommentointi on suljettu.