Täydellinen kasvonaamio sekaiholle: Lumene Harmonia Turvenaamio

*Sis. mainoslinkin

Talvi on hieman hankalaa aikaa, sillä monen iho kuivuu vähintään pinnalta, mutta sillä saattaa silti olla epäpuhtauksia ja se voi kaivata syväpuhdistusta. Parasta olisikin siis löytää hyvä, puhdistava kasvonaamio, joka ei kuitenkaan kuivattaisi ihoa. Yhtälö voi kuulostaa haastavalta, mutta suomalainen Lumene tuntee taatusti ongelman ja siltä löytyy siihen vastaus.

Lumene Harmonia Turvenaamio

Sain syksyllä kokeiluun uusia Lumene Harmonia -ihonhoitotuotteita, joiden joukossa oli Lumene HARMONIA Nutri-Recharging Purifying Peat Mask -kasvonaamio. Lumenen turvenaamio on suoranainen klassikkotuote, jonka vuosien varrella uudistuneet versiot ovat monille tuttuja tuotteita.

Tällä kertaa kyse ei kuitenkaan ollut tuotteen uudistamisesta, sillä tämä uusi Lumene Harmonia Turvenaamio ei tullut korvaamaan valikoimassa nykyään Lumene PUHDAS Syväpuhdistava Turvenaamio -nimellä kulkevaa, nimensä mukaisesti ihon syväpuhdistavaa kasvonaamiota vaan myyntiin sen rinnalle.

Lumene Harmonia Turvenaamio

Lumene Harmonia Turvenaamio on tehty paitsi puhdistamaan ihoa, imemään siltä epäpuhtauksia ja tasapainottamaan sitä, myös kosteuttamaan, rauhoittamaan ja ravitsemaan ihoa. Siinä missä Lumenen toinen turvenaamio on tehty nimenomaan sekaihon ja rasvoittuvan ihon tarpeisiin ja etupäässä imemään iholta epäpuhtauksia, on tämä turvenaamio puolestaan loistava tuote meille, joiden iho kaipaa puhdistusta, mutta joiden iho saattaa silti kuivua helposti.

Lumene Harmonia Turvenaamio

Lumene Harmonia Turvenaamion sisältöön mahtuu nimittäin paljon muutakin kuin vain epäpuhtauksia imevää turvetta ja savea. Turve itsessään tunnetaan mineraalipitoisena ainesososana, mutta kasvonaamion ainesosalistalta paljastuu runsaasti ainesosia, joita kuivaa ihoa ravitsevista naamioista tavallisesti löytyy.

Muun muassa setearyylialkoholi, glyseriini, betaiini, karitevoi, kaurasta saatava öljy ja mustaherukan siemenöljy auttavat kaikki yhdessä lisäämän ihon pehmeyttä ja heleyttä sekä huolehtimaan, ettei naamio kuivata ihoa vaan päin vastoin englanninkielisen nimensä mukaisesti lataa iholle sen kaipaamia ravinteita. Naamion taika-aineena on pakurikääpä, joka kuulemma sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja.

Lumene Harmonia Turvenaamio

Kasvonaamiossa on miellyttävän voidemainen koostumus, joka ei sisältönsä ansiosta kuivu iholle samalla tavalla kuin esimerkiksi savinaamioilla on tapana tehdä, eli näin ollen se ei myöskään pääse kuivattamaan ihoa. Naamion annetaan vaikuttaa iholla 5-10 minuuttia ennen kuin se huuhdellaan kasvoilta vedellä.

Lumene Harmonia Turvenaamio

Ihosta tulee naamion jälkeen puhdas, mutta samalla myös pehmeän ravittu ja heleän kosteutettu. Jos joku vielä sanoo, ettei kaikkea voi saada, niin tämä kasvonaamio on jo hyvä osoitus siitä, että joskus kaiken voi kyllä saada ja tällä kertaa se kaikki tulee pakattuna yhteen kauniiseen tuubiin, joka on jo sitten ihan oma lukunsa.

Lumene Harmonia Turvenaamio

Lumene Harmonia Turvenaamion tuubi kuvastaa minusta täydellisesti sekä kotimaista, luonnonläheistä Lumenea että itse luonnosta inspiroitunutta, 98% luonnosta johdettuja ainesosia sisältävää tuotetta. Pakkaus on kaunis ja tuotelinjan nimen mukaisesti harmoninen. Pidän tietysti tuubin korkista, mutta myös tuosta pienestä metallinhohtoisesta yksityiskohdasta, joka on painettu vasten lempeän vihreää tuubia.

Lumene Harmonia Turvenaamio

Kellekään minut tuntevalle tai blogiani seuranneelle ei varmasti tule yllätyksenä kun jälleen kerran sanon, että olen Lumene-fani. Lumenen uskollisena kannattajana minusta onkin aina mahtavaa nähdä, kun merkki lanseeraa nykyään yhä uudelleen ja uudelleen tuotteita, jotka osuvat suoraan maaliin.

Vaikka fanitankin Lumene-tuotteita, en pidä niitä automaattisesti hyvinä vain siksi, että ne ovat Lumenea. On olemassa Lumene-tuotteita, joista en ole innostunut, mutta sitten on myös vastapainoksi näitä, joihin rakastun välittömästi. Tämä Harmonia Turvenaamio oli ehdottomasti yksi niistä.

Ehdin jo aiemmin ihastua Lumene Harmonia Nutri-Recharging Skin Saviour Balm -kosteusbalsamiin, joka kuuluu samaan Harmonia-tuotelinjaan.

Lumene Harmonia Turvenaamio

Jos ihollanne on siis tapana temppuilla varsinkin näin talvisin ettekä osaa päättää, puhdistaisitteko vai ravitsisitteko sitä kasvonaamiolla, niin tämän naamion avulla voi samalla kerralla tehdä molempia.

*Lumene HARMONIA Nutri-Recharging Purifying Peat Mask -kasvonaamio löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Lumene Harmonia Turvenaamio

Kuka muu on ihastunut Lumene Harmonia -tuotteisiin?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

2 kommenttia artikkeliin ”Täydellinen kasvonaamio sekaiholle: Lumene Harmonia Turvenaamio”

  1. Mulla on tämä kaapissa odottamassa testaamista! Mulla on muutenkin epäpuhtaan, rasvaisen mutta heöposti kuivuvan ihon kanssa aina se ongelma – kosteuttaakko vai puhdistaakko?:-D Mäkin rakastan Lumenea ja ehdin jo hihkua Sokoksella, kun näin Lähde -sarjan uutuuksia ja hoitovesi sai mut innostumaan satasella! Sitä odotan että se tulee Kutsu Kauneuteen -viikolla tarjoukseen 🙂 Lumenen ihonhoitotuotteet ihastuttavat mua enemmän pakkauksillaan ja erikoishoitotuotteillaan, kuten seerumit, naamiot, hoitovedet sekö kasvosuihkeet. En osaa innostua perusvoiteista ja puhdistustuotteista, vaikka Lähde puhdistusvaahto ehkä innostaakin! 😀

Kommentointi on suljettu.