Erinomainen puhdistustuote vahvalle meikille

Heimish All Clean Balm

Yksi hieman vähemmän huomiota saanut, mutta silti erittäin suosittu korealainen tuotemerkki on Heimish. Vuonna 2016 lanseeratun merkin tuotevalikoima on melko pieni, mutta siitä löytyy runsaasti aivan loistavia ihonhoito- ja meikkituotteita.

Merkin hittituotteeksi on noussut Heimish All Clean Balm, joka on kehitetty erityisesti voimakkaan meikin poistoon. Tuotteen nimen mukaisesti kyseessä on purkkiin pakattu kiinteä puhdistusbalmi, jollaisista en aiemmin liiemmin innostunut, mutta jotka ovat yksi kerrallaan alkaneet valloittaa sydäntäni.

Heimish All Clean Balm

Heimish All Clean Balm -puhdistusbalmi sisältää mm. karitevoita ja runsaasti muita luonnollisia, kasviperäisiä ainesosia. Puhdistusbalmi sopii täydellisesti kaksoispuhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen ja käytän sitä itse sekä kasvo- että silmämeikin poistoon. Omia silmiäni se ei kirvele eikä ärsytä, mutta tämä on toki käyttäjäkohtaista ja monilla kasviperäiset uutteet saattavat helposti aiheuttaa silmien punoitusta ja ärsytystä.

Heimish All Clean Balm

Kiinteä balmi sulaa kuivalle iholle hierottaessa välittömästi ihanan pehmeäksi öljyksi, joka irrottaa kasvoilta vaivatta ihan kaiken meikin. Tykkäänkin aivan mielettömästi siitä, kuinka pehmeäksi ja öljyiseksi tämän kiinteä koostumus hetkessä muuttuu!

Heimish All Clean Balm

Kun iholle sitten lisää hieman haaleaa vettä, muuttuu tuotteen koostumus jälleen ja siitä tulee juoksevan maitomaista. Ennen tätä tuote vaikuttaa hyvin ravitsevalta ja tuntuu niin öljyiseltä, että jopa aluksi epäilin, voisiko se huuhtoutua iholta kunnolla vedellä vai jäisikö kasvoille sen jäljiltä klähmäinen tunne. Puhdistustuote liukenee iholta kuitenkin vedellä täydellisesti ja iho jää jopa poikkeuksellisen pestyn tuntuiseksi.

Heimish All Clean Balm

Tykkään puhdistusbalmin purkista aivan erityisesti, sillä sen välikannessa on muotoiltu paikka spaattelille, jonka avulla tuotetta saa purkista hyvin. Tällaiset pienet käytännön jutut ratkaisevat paljon, sillä tykkään itse ottaa puhdistusbalmia purkista nimenomaan spaatelilla ja on mukavaa, että se pysyy tallessa purkin sisällä eikä sitä tarvitse säilyttää purkin ulkopuolella, josta se omassa täydessä kylppärissäni helposti katoaa…

Heimish All Clean Balm

Tämä kiinteä puhdistusbalmi hipoo minusta suorastaan täydellisyyttä kaikkien ominaisuuksiensa puolesta. Ainoa juttu, joka minut tuotteessa jättää hieman kylmäksi on sen tuoksu, joka ei ole minusta kummoinen.

Kosmetiikkatuotteiden tuoksuilla on omassa käytössäni suuri merkitys, sillä rakastan hyvältä tuoksuvia tuotteita, jotka tekevät  käyttökokemuksesta ylellisen hetken keskellä arkea. Tämän tuotteen tuoksu on minusta hieman liian luonnonkosmetiikkamainen, mistä en liiemmin innostu. Koska tuote kuitenkin huuhdotaan iholta pois ja se on muuten loistava, en anna asian häiritä.

Heimish All Clean Balm

Tuote on pakattu minusta ihanan simppeliin, mutta silti kivasti väritettyyn purkkiin, jonka katselusta tulee aina jotenkin hyvä mieli. Tämä puhdistusbalmi on kerännyt paljon kehuja enkä voi kuin liittyä niiden kuoroon. Tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Heimish All Clean Balm -puhdistusbalmilla on tavallisesti hintaa noin 15 euroa ja sen myyjiä löytyy eBaysta täältä*.

Heimish All Clean Balm

Onko joku muu kokeillut Heimish-tuotteita?


Katso kaikki suosittelemani kiinteät puhdistusbalmit täältä.

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!