E Nature – minimalistista silmää miellyttävää K-Beautya

*Sis. mainoslinkin

Minulla on muutamia lempparisivustoja, joiden kautta seuraan korealaisen kosmetiikan kehittymistä ja jotka saavat minut aina haikailemaan uusien tuotteiden perään. Yksi näistä sivustoista on Jenkeissä korealaista kosmetiikkaa myyvä Soko Glam, jonka blogi The Klog on suosikkilukemistoani. Sieltä saa parhaat vinkit, kuulee kuumimmat trendit ja pääsee jyvälle kaikesta, mistä juuri sillä hetkellä tuleekin olla jyvällä korealaisen kosmetiikan suhteen.

Soko Glam ja sen The Klog -blogi ovat olleet monissa tapauksissa juuri ne sivut, jotka saavat minut himoamaan uusia tuotteita. Sivuston kautta kuulee paljon sellaisista tuotemerkeistä, jotka ovat pomppaamassa trendikkäiksi, mutta joista ei aiemmin ole välttämättä kuullut. Monista merkeistä myös tulee trendikkäitä länsimaissa juuri nimenomaan siksi, että Soko Glam on ottanut ne myyntiin.

Yksi tällainen tuotemerkki, jota kohtaan kiinnostukseni heräsi jo lähes kaksi vuotta sitten sen Soko Glamissa ja The Klogissa bongattuani oli E Nature. Ihastuin aivan täysillä merkin minimalistisen tyylikkäisiin ja pelkistettyihin pakkauksiin ja lupaavalta kuulostaviin koostumuksiin. Himoitsin niitä kovasti, mutta epätoivoisen tutkimisen jälkeen totesin, että tuotteita vaikutti olevan lähes mahdoton saada käsiinsä Suomeen eikä edes reissu Souliin tuonut tilanteeseen helpotusta. Tyydyin siis alistuneena osaani ja huokailin karua kohtaloani.

Ostolakossa E Nature Korealainen kosmetiikka kokemuksia Virve Vee

Tilanteeseen tuli kuitenkin totaalinen muutos joskus ennen viime joulua, kun istuin töissä elevenin kottorilla ja kollegani sisäänostosta lähestyi minua muutaman valkoisen purkin kanssa ja heitti minusta vähän liiankin rauhallisesti ilmoille kysymyksen, olinko sattunut kuulemaan ”jostain tällaisesta korealaisesta tuotemerkistä, joka meidän olisi mahdollista ottaa myyntiin”.

No ai hei olinko?!? Tyypillä oli käsissään E Nature -tuotteita!!! Olinko jo noin vuoden unelmoinut, että pääsisin käsiksi sen tuotteisiin?!? Kyllä todellakin olin eikä minun tarvinut kuin kirkua OO ÄM GEE, läiskyttää kämmeniä yhteen jälkeenjääneen hylkeen ilmeellä ja katsoa tuotteita silmät säihkyen kun kollegani ymmärsi laskea hitaasti tuotteet eteeni pöydälle, vetäytyä pois luotani ja kuitata perääntyessään, että otamme siis tuotteet valikoimaamme.

Koska korealaisen kosmetiikan myyntiinsaaminen ei kuitenkaan aina tapahdu sormia napsauttamalla, meni tämänkin kanssa melkoinen tovi ennen kuin vihdoin saimme sen tuotteet verkkokauppamme hyllyille. Nyt ne ovat kuitenkin seisseet siellä jo pari kuukautta ja olen ollut suorastaan yllättynyt, kuinka hyvin ne ovat menneet kaupaksi, vaikka niistä ei olla ehditty Suomessa ainakaan liiemmin vielä vauhkoamaan.

Minulla on ollut viimeaikoina käytössä merkin kaksi ihanan raikasta tuotetta, jotka ovat oikeastaan tarkoitettu sekaiholle kevyiden ja tasapainottavien koostumustensa vuoksi, mutta jotka ovat olleet mitä täydellisimpiä tuotteita nyt hellesäillä, kun mitkään voiteet eivät tunnu iholla tarpeeksi kevyiltä ja kaikki tuntuu vähän liian rasvaiselta sekä klähmäiseltä. Tavallisesti nämä eivät olisi niitä tuotteita, joihin olisin merkiltä tarttunut, mutta nyt ne ovat olleet täydellisiä.

Ostolakossa E Nature Korealainen kosmetiikka kokemuksia Virve Vee

E Nature Squeeze Green Watery Toner -kasvovesi on aivan täydellinen tuote niille, jotka eivät voi sietää ihollaan yhtään klähmäistä tunnetta kasvoveden jälkeen. Minulle korealaisessa ihonhoidossa on parasta juuri se, ettei kasvovesi ole suinkaan ihonpuhdistuksen viimeistelevä tuote, vaan hoitavia ainesosia täyteen ladattu startteri, joka potkaisee alkuun varsinaisen ihonhoidon kaksoispuhdistuksen jälkeen.

Tässä vihreältä ja luonnonkosmetiikkamaiselta hieman tuoksuvassa kasvovedessä on hoitava koostumus, joka sisältää mm. sitä juuri kehumaani hyaluronihappoa. Kasvovesi tuntuu iholla kivan raikkaalta ja jättää iholle pehmeän sekä hoidetun tunteen, mutta ei saa silti ihoa tuntumaan yhtään klähmäiseltä. Tämä on epäilemättä nimenomaan sekaihoisten ja rasvaisen ihon kanssa taistelevien tuote, sillä ihosta tulee tämän jäljiltä puhdas ja raikas, mutta sen pinta tuntuu silti ihanan pehmeältä ja hoidetulta.

Ostolakossa E Nature Korealainen kosmetiikka kokemuksia Virve Vee

Toinen kokeilemani tuote on ollut myös seka- ja rasvaiselle iholle kehitetty E Nature Squeeze Green Watery Gel Cream -geelivoide, jossa on melko jännältä näyttävä koostumus. Tuote on vihertävän geelimäistä ja sen seassa näkyy valkeita nokareita, jotka kuitenkin iholle hieroessa sulavat oikeastaan välittömästi. Kun geelivoidetta hieroo iholle, näyttää se ikäänkuin rikkoutuvan ja hajoavan iholla vesimäisen raikkaaksi ja tuntuu aivan ihanan kevyeltä. Iho on täyteläisen kostetettu  sekä raikkaan ja pehmeän tuntuinen, mutta ei silti yhtään rasvainen.

Vaikka kyseessä on kosteuttava geelivoide, on se samalla myös hieman kuin meikinpohjustaja, sillä vaikka se ei tunnukaan yhtään silikoniselta, sisältää se siti hieman silikoneja, jotka auttavat luomaan iholle tasaisemman pinnan meikkipohjaa varten. Samalla se jättää iholle myös pienen heleyden.

Tykkään käyttää yöllä vähän ravitsevampaa ja hoitavampaa tuotetta, mutta tämä geelivoide on ollut loistava tuote päivällä meikin alle nyt, kun ihoni edelleen janoaa kosteutusta, mutta kaikki ylimääräinen rasvaisuus on sille aivan liikaa. Itseasiassa tämä geelivoide oli totaalinen yllättäjä, johon en ehkä olisi tarttunut vain pakkauksen INCI-luettelon perusteella, mutta jonka kosteuttavasta, iholla vesimäiseksi rikkoutuvasta koostumuksesta olen ollut niin innoissani, että olen käyttänyt viimeviikot päivävoiteena lähestulkoon yksinomaan vain sitä ja käyttänyt sitä usein myös yölläkin. Loft-asuntomme parvella sijaitsevassa nukkumapesässämme on nimittäin ollut mukava, arviolta 33-38 asteen lämpötila, jossa rasvaisemmat tuotteet tulee yöllä väkisinkin hikoilleeksi pois.

Minulle on näiden kahden E Nature -tuotteen myötä tietysti kasvanut vain yhä suurempi himo tutustua merkin tuotteisiin lisää. Todellisuudessa niistä kaikkein kehutuimpia ovat 60-90%  koivunmahlaa sisältävät E Nature Birch Juice -linjan tuotteet, jotka on keihitetty erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Veikkaan, että nämä tuotteet tulevat olemaan niitä, joiden suuntaan käännän katseeni sääolojen muuttuessa ja ihoni kääntyessä kohti kuivempaa talvitilaansa.

Edit 02/2020: E Nature -tuotteet ovat jääneet pois Elevenin valikoimasta, mutta *E Nature -tuotteita myy verkossa Bangherhead.

Ostolakossa E Nature Korealainen kosmetiikka kokemuksia Virve Vee

Onko joku ehtinyt jo tutustua E Nature -tuotteisiin?


Lue myös:

Korealainen ihonhoitorutiini markettituotteilla

Get It Beauty – maailman hauskin kosmetiikkashow

”Korealainen” tuotemerkki, jonka tuotteita ei kannata ostaa

Lasi-iho, hunajaiho ja pilvetön iho – tällaista ihoa Etelä-Koreassa tavoitellaan

5 kommenttia artikkeliin ”E Nature – minimalistista silmää miellyttävää K-Beautya”

  1. Moi! Voisitko tehdä postauksen (tai löytyykö sellainen jo?), jossa olisi suosituksesi ”starter packiksi” kaltaisilleni ihonhoitotumpeloille, joilla on käytössä lähinnä vesi ja perusvoide? Kiinnostusta kunnolliseen ihonhoitoon löytyy, muttei mitään hajua mitä tuotteita ja missä järjestyksessä käyttää ja tuntuu hankalalta alkaa itse arpoa kasvovesien välillä. Monelle voisi olla hyötyä yleispätevistä tuotevinkeistä (+käyttöohjeistus) perussetiksi, jonka pohjalta voi lähteä tai olla lähtemättä hifistelemään enemmän. 🙂 Tai vaikka erikseen minimiperussetti ja vähän edistyneempi?

    • Tosi kiva postausidea, kiitos! Yritän toteuttaa mahdollisimman pian, aloin jo heti mielessä luonnostella. Moni onkin kaipaillut vastaavaa! 🙂

  2. Joo! Ja kattaus vimpan päälle ihoaan hoitavalle. Mitä kaikkee on olemassa, buustereita seerumeiden ja voiteiden väliin, essensseä kasvoveden ja seerumin väliin. Ja mitä ihanuuksia onkaan olemassa!! 🙂 🙂
    Onko silmänympäryksille oma seerumi ennen sy. voidetta?
    Uusin löytöni on suihke kasvonaamion alle tehostamaan naamion vaikutusta

  3. Olisko sulla vinkata tuuheuttavaa ja oikeasti tyveä kohottavaa shampoota ja hoitoainetta?☺️ Itellä pitkät ja raskaat hiukset jotka menee päätä myöten Kiitos etukäteen jos viitsit vastata!

  4. Kuulostaa ihanilta. Eniten jäi kiinnostamaan tuo BIRCH JUICE HYDRO SLEEPING PACK, kun on vegaaninenkin 🙂 Siitä olisi kiva lukea.

Kommentointi on suljettu.