Superherkulliset vartalotuotteet: Herbina Mango Spa

En usko, että olen ainoa, jonka vartalo ja varsinkin sen iho on jäänyt talven aikana hieman hunningolle. Ainakin omalla kohdallani sanonta ”poissa silmistä, poissa mielestä” pitää kovasti paikkansa ja kun vartalonsa joutuu sääolosuhteiden vuoksi verhoamaan päästä varpaisiin jatkuvasti, ei sen ihosta tule aina pitäneeksi ihan niin hyvää huolta kuin mitä pitäisi.

Herbina Mango Spa

Sain vähän aikaa sitten blogikokeiluun suomalaisen Herbinan aivan suunnattoman herkulliselta kuulostaneita Mango Spa -vartalotuotteita, joilla päätin aloittaa pienen tehokuurin – meikäläisen kun pitäisi kuitenkin kesäkuussa astella vihille ja hääpuku paljastaa paitsi yläselän, dekolteen ja käsivarret myös sääret, joten pieni hoitospurtti vartalon ihon kanssa on todellakin tullut tarpeeseen.

Herbina Mango Spa

Ihastuin ensinnäkin välittömästi aivan suuresti Mango Spa Vartalokuorintaan, jossa oli todella ihana koostumus. En pidä ajatuksesta, että jynssäisin vartaloni ihon superkuorivalla tuotteella viikon tai parin välein, mutta en myöskään ymmärrä, miksi ne ”hellävaraiset” kuorintatuotteet ovat yleensä lähinnä suihkugeelejä, joissa on niin vähän rakeita, että niiden käyttö suorastaan ärsyttää. Missä ovat ne loistavat välimuototuotteet, joilla ihon hyvinvointia voi pitää yllä vaikka pari kertaa viikossa niitä käyttämällä?

Herbina Mango Spa

Ihastuin tähän Herbinan kuorintaan välittömästi paitsi sen tuoksun myös sen koostumuksen vuoksi. Tuotteessa on nimittäin hellävaraisilta tuntuvia rakeita, mutta niitä on runsaasti. Iho on siis hellävaraista kuoria ja minusta tämä kuorintavoide sopii loistavasti hieman herkemmällekin iholle, joka kaipaa enemmän kuin kuorivaa suihkugeeliä, mutta joka ei silti kestä pahasti raapivia kuorintatuotteita.

Herbina Mango Spa

Kuorinnan koostumuksessa näkyy punaisia palloja, jotka sulavat tuotetta iholle hierottaessa. Niiden lisäksi siinä tuntuu pienen pieniä rakeita, joita ei kuitenkaan erityisesti näy. Suurta plussaa tuote saa myös siitä, että sen sisältämät rakeet ovat luonnollisia ja biohajoavia, eli ihoa voi kuoria hyvällä omallatunnolla mikromuoveja miettimättä.

Herbina Mango Spa

Rakastan helliä vartaloani ihanilla vartalovoiteilla, mutta minusta on tullut viimevuosina hieman laiskempi niiden käytön kanssa. Totuus on kuitenkin, että varsinkin säärieni iho kuivuu hilseilevän kuivaksi ja paperisen ryppyiseksi ellen kosteuta sitä päivittäin. Mango Spa -linjan  Ravitseva Vartaloemulsio oli täydellisesti makuuni, sillä se kosteuttaa ja ravitsee ihoa hyvin, mutta imeytyy sille silti sopivasti. Koska myös rakastan ihania tuoksuja en pannut yhtään pahitteeksi, että iholleni jäi miellyttävän kevyt mangon tuoksu.

Herbina Mango Spa

Pakkausfiilistelijänä täytyy muuten mainita ihana yksityiskohta näistä tuotteista: pakkausten viivakoodit ovat tavallisesti suorastaan rumia ja tylsiä, mutta näissä tuotteissa ne on tyylitelty teemaan sopiviksi ja mangon muotoa mukaileviksi. Tällainen pikkujuttu sai minut hihkumaan innosta!

Herbina Mango Spa

Tuotesarjaan kuuluu lisäksi vielä ihoa kosteuttava ja ravitseva Kauneusöljy, johon olen myös kovasti ihastunut. Mangouutetta ja manteliöljyä sisältävä öljy sopii käytettäväksi niin kasvojen kuin vartalonkin iholla ja sitä voi myös sekoittaa kosteusvoiteeseen ja käyttää hierontaöljynä tai jopa hiuksissa. Monipuolinen öljy on todella kiva lisä tuotelinjaan ja olen itse käyttänyt sitä eniten vartalon iholla niillä kuivimmilla alueilla, jotka kaipaavat ekstrahoitoa ja jotka ovat siksi nauttineet suuresti niitä hemmottelevasta öljystä.

Herbina Mango Spa
Herbinan tuotteissa on mukavaa erityisesti se, että merkin laadukkaita tuotteita saa kätevästi ruokakaupasta ja vieläpä ihan superedulliseen hintaan. Herbina Mango Spa -tuotteilla on hintaa 5-7 euroa, mikä tekee niistä minusta todellisia löytöjä!

Herbina Mango Spa

Onko joku muu ihastunut Herbina Mango Spa -vartalotuotteisiin?