Trendikkäät, samettisen mattaiset huulet

Samettisen mattaiset huulet ovat jo jonkun aikaa olleet trendikäs ilmiö. Siinä missä mattaisella lopputuloksella huulimeikin yhteydessä ennen oikeasti tarkoitettiin kiillottoman kuivaa pintaa, on samettinen mattaisuus jo ihan muuta.

Armani Lip Maestro Intense Velvet Color

Sain erään vanhan työjutun kautta omakseni Giorgio Armanin Lip Maestron hhhmm… samettisen mattaisen huulisävytteen, kuten virallinen määritelmä varmaankin kuuluisi. Tämä modernin samettinen huulimeikkituote on tehty tuomaan huulille täyteläisen pehmeää ja peittävää väriä sekä huulia täytelöittävää kosteutusta. Kokeilemani sävy 500 ei varsinaisesti ollut ihan se oma suosikkini, mutta toimi silti lostavasti vakuuttamassa minut siitä, että samettisuus on pop.

Armani Lip Maestro Intense Velvet Color

Tuote levittyi huulille pehmeän balmimaisena ja tuntui huulilla nimenomaan samettiselta. Huulille ei jäänyt huulikiiltomaisen kiiltävää pintaa, muttei silti missään tapauksessa kuivaakaan lopputulosta. Samettinen kuvaakin tätä todella osuvasti, sillä kiilloton sävy jättää huulille heleän pinnan, aivan kuten mattaisessa samettikankaassakin on.

Armani Lip Maestro Intense Velvet Color

Ja joo, hyvältä todellakin tuntuu. Huulet tuntuivat tuotteen vaikutuksesta aivan ihastuttavan pehmeiltä ja vaikkei niillä tuntunutkaan mitään varsnaista täytelöittävillä tuotteille tyypillistä kihelmöintiä, olivat niiden pintajuonteet selvästi (väliaikaisesti vain toki) pullistuneita ja huulillani oli hitusen muhkeampi olo. Pehmeä huulimeikkituote ei tuntunut huulilla tahmaiselta, klähmäiseltä tai oikeastaan miltään. Se oli kuin huomaamaton ja hoitava huulipuna.

Olen katsellut vastaavilla samettisilla huulimeikkituotteilla luotuja meikkejä varsinkin Instagramin puolella kiinnostuneena, mutta en ole aiemmin kokeillut niitä. Tämän hurmaavan huulimeikkituotteen myötä kuitenkin vakuutuin siitä, että samettisen mattaiset huulimeikkituotteet voisivat olla minun juttuni. Täytynee siis antaa niille enemmänkin mahdollisuuksia!

Armani Lip Maestro Intense Velvet Color

Oletteko te ihastuneet samettisen mattaisiin huulimeikkituotteisiin?

PS. Jos tuotteiden luoma lopputulos houkuttelee, mutta Armanin hinnat eivät, voi vastaavan tyyppisiin tuotteisiin tutustua hieman edullisemmin Ciaté Liquid Velvet Matte Lip Slickien* kautta tai vielä sitäkin edullisemmin NYX Liquid Suede Cream Lipstickien* avulla.