Vaaleaihoisten lemppari aurinkopuuteri

Ilakoin jonkun aikaa sitten siitä, että Lumene otti tämän kesän kausituotteeksi jälleen myyntiin merkin ihanan Arctic Sun Hohdeaurinkopuuterin.
Siinä missä monet aurinkopuuterit ovat ehdoton eiei meille vaaleaveriköille ja useimpien kanssa saa olla siveltimenvetoja tehdessä aivan äärettömän varovainen, jottei homma mene överiksi, on Lumenen Hohdeaurinkopuuteri kerrankin meidän juttumme. 
Tällä vaalealla sävyllä ei nimittäin todellakaan tarvitse pelätä aurinkopuuteriövereitä, sillä lopputulos on todella vaalea ja aurinkopuuterin lupaama hehkukin on vain kaunista, heleää ja hienovaraisen kullanhohtoista.

Yleensä sanon, että jos aurinkopuuteria tahtoo levittää kevyesti, kannattaa siihen valita löysä viuhkasivellin, mutta tämän kanssa sanon, että levittäkää vaikka napakalla kabukilla jos siltä tuntuu. Lopputulos on silti kevyt ja luonnollinen eikä tummia rannuja tarvitse pelätä. Tuotteen shimmerinenhohde ei myöskään ole överiksi ampuvaa vaan oikein luonnollista ja ihoa nimenomaan heleyttävää.
Ja jos joku tummempi-ihoinen nyt kysyy, että mitä iloa on aurinkopuuterista, joka juuri ja juuri näkyy niin voin kertoa, että ihan hemmetin paljon. Jos on syntynyt vaaleaihoiseksi eikä ole koskaan saanut kokea sitä samanlaista aurinkopuuterin sinne tänne pitkin kasvoja sutimista kun monet tummempi-ihoiset ja kuunnellut, kuinka jotkut jopa kertovat käyttävänsä kesäisin aurinkopuuteria ainoana meikkipohjana sen tuodessa iholle niin ihanasti sävyä ja heidän samalla vielä näyttäessä luonnollisilta  ymmärtää, miksi tämä tuote on ihana. Kerrankin minäkin saan sutia aurinkopuuteriani pitkin kasvojani ihan miten tahdon ja silti lopputulos näyttää luonnolliselta eikä ollenkaan likaiselta tai tunkkaiselta.

Muita Lumenen Arctic Sun Hohdeaurinkopuuterista huumaantuneita?
Lumenen Arctic Sun Hohdeaurinkopuuterilla on hintaa n. 15,90 euroa ja se on myynnissä kesäkauden ajan.

12 kommenttia artikkeliin ”Vaaleaihoisten lemppari aurinkopuuteri”

  1. Onko tämä vielä vaaleampi kuin jo edesmennyt Diorin Healthy Glow Enhancing Powder sävyssä Aurora? Tuon Diorin ostin keväällä muhkealla alennuksella, mutta silti Lumenekin kiinnostaisi 😉 Olen myös blondiksi syntynyt, hyvin vaalea keltapohjainen iho, joka ei helpolla rusketu, (enkä yritäkään) muttei myöskään pala. Monet aurinkopuuterit ovat tosiaan usein liian punertavia tai tummia. Heli

  2. Tämä on kyllä aivan ihana! Ostin pienellä varauksella aiemmin kesällä. Tänä kesänä kun olen jäänyt kevät talven kalvakkuus tasolle säistä johtuen, mutta mitä vielä! Tämä on tuo ihanan hehkun iholle, eikä tarvitse pelätä tunkkaista ja oranssia lopputulosta. <3

  3. Minä olen tähän ihan totaalisen koukussa! Olen tästä tehnyt kanssa hehkutuspostauksen koska tämä on vaan ihan huippu! Itse suihkin tätä meikin viimeistelyksi isolla puuterisiveltimellä pitkin naamaa ja vaikka joku voisikin ihmetellä, että miksi, kun siitä ei väriä kauheasti näytä irtoavan niin ainakin itse näen ison eron jos sitä ei laita. Tämän kanssa kasvot vaan hehkuvat ihan eri tavalla kuin ilman mutta lopputulos ei todellakaan ole överi vaan todella kaunis ja raikas ja luonnollinen. Varakappale löytyy jo, tietenkin, mutta mietin silti pitäisikö hankkia vielä varakkappaleen varakappalekin… 😉

  4. Kirjoituksesi perusteella uskaltauduin ostamaan tämän – minä joka olen aina karttanut aurinkopuutereita. Jesh, mikä tuote <3 Todella vaalean ihon omistajana tämä on just eikä melkein!

Kommentointi on suljettu.